arkadaşlar ben 226bw kullanıcıyım esasında. ama 226bw ile 206bw nin çözünürlüklerinin aynı olduğunu duydum. 1680x1050. Bu nedenle 206bw de nokta aralığı 226bw den daha dar yani daha net bir görüntü elde edilir diye düşünüyorum.
siz benimle aynı fikirde misiniz...? yada düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sewinirim
aradaki farkı anlayamazsın 226bw al tabi
226BW tavsiye ederim, muhteşem bişey, 20" lik samsungla arasındaki farkı bende anlayamacağını düşünüyorum...
kardeş 22 ile 20 arasında boyut farkı var yalnız. bugun bimeks teknoporta gittim philipsin 20 ve 22lik monitoru yanyana duruyodu boyut farkı var oldukça ayrıca nokta aralığıda hissedilmez okadar yani
20"te tabiki daha net bir görüntü oluyo, karar sana kalmış.
22" monitör bence gereksiz bir büyüklük, benim tercihim 206BW olurdu
gerekli, gereksiz çok değişken bir kavram aslında..
Kimse kimseyi yanlış yönlendirmesin lütfen, defalarca yazıldı çizildi bu konu. 226 ie 206 arasındaki boyut farkı nasıl farkedilebiliyor ise 206 ile 226 arasındaki görüntü kalitesi de farkedilebiliyor. Tabiki boyut farkını algılamak çok daha kolay oluyor. Model fanatilkiği yapmak yerine ihtiyaçlar doğrultusunda hareket edilmeli...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme