Şimdi Ara

Samsung 2019 Tv Serisi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
713
Cevap
27
Favori
138.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ru7100 ile ru7105 arasinda ne fark var geçen media markta 7105 serisini gördüm 50ru7105 4200 55ru7105 4800 liraydı suan az biraz zam gelmiş

Ips mi diye sordum ips dediler ama onlarinda bisey bildiği yok bu seriler hangi panel direk led mi bilgi verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    oyun derken pc de mi kullacaksin yoksa konsolda mi? bende 43ru7100 var. samsung VA panellerinin 2019 modellerinde cogunda tepkime suresi 10ms civarinda. Pc mode yada Game mode da gecerli ama bu. goruntu olarak renkler cok soluk dynamic mode u acman gerekiyor. birde pc mode yada game mode sectiginde (normalde bagladigin cihaza gore cogu zaman kendi otamatik aktif ediyor) RU serisinde kendi ses sistemini kullandiginda ses patliyor cok fena sekilde. yani soundbar yada kulaklikla kullanman gerekiyor. Q serisinde de ayni sorun varmis onda ise external sounbar yada kulaklik kullandiginda oluyormus. muhtemel codec sorunu oldugunu soyluyorlar. samsung tv basina 2$ lisans parasi vermek istemedigi icin standard hicbir codec destegi yok. bazilari ise HDMI portunda sorun oldugunu soylemis. dogrusu nedir bilmiyorum ama samsungun cokta umrunda degil. hosunuza gitmediyse iade et diyorlar. Ru serisi olsun Q serisi olsun ses sorunu var. RU serisinin tepkime suresi dusuk ama paneldeki renkler soluk. ben pc mode da bilgisayar ekrani olarak kullaniyorum. tepkime suresi olarak herhangi bir probleme rastlamadim. ama monitor olarak kullandigim icin windowsta pencerelerin etrafinda silik cizgiler beliriyor. hareker ettirince daha da belli oluyor. birkac sikintisi daha var ama kimsenin hevesini kirmak istemem.

ozetle tepkime suresi olarak dogrudur iyi ama geri kalan ozellikler bakimdan cok tercih edilecek paneller degil 2019 modeller. onceki kullandigim model 48ju idi 2015 model. 4 yillik model olmasina ragmen 2019 serisine gore renkler arasinda daglar kadar fark var. hemen yanimda 10 yillik asus monitor var vga. o bile on basar renk konusunda. ove ove bitiremiyorlar ama neresini ovuyorlar anlamis degilim. bende tepkime suresi iyi oldugu icin aldim ama gerisi tirt.

• 43ru7400 uzun kullanım sonucu yorumlarınızı alabilir miyim? Bu çıt çıt sesi vs. kronik ve rahatsız edici bir sorun mu?
  • Ru serisi yeni Tv lerde Wifi bağlantısı Tv kapanırken kopma problemi yaşayan varmı

Tv kapandığında wifi bağlantısı kopuyor. Tv açıldığında hemen bağlanmıyor. Neredeyse 2 dk beklemek gerekiyor. Bağlanmak için power tusuna basılı tutarak yeniden başlattığımda wifi bağlantısı otomatik oluyor. Bazen bu yöntemde işe yaramıyor. Elle görünen wifi ağlarından seçeyim diyorum ,sokak başındaki wifi ağını gören Tv evdeki Wifi yi görmüyor.

Yapılanlar, Tv yanında sinyal ölçüldü %80 , Wifi kanalı değişti , Tv fabrika ayarına döndü , Modem fabrika ayarına döndü,

Halen sorun devam ediyor. Tv kapandığında bağlantı neden kopar ve açıldığında otomatik bağlanmaz.
  • 49ru7100 ile 49ru7300 arasında curved ekran farkı dışında bir fark varmı? Bir de 49ru7400 ün 7100 e göre ne artısı var?

• 5 bin tl civarinda 49 ekran tv ariyorum lg samsung arasinda cok kaldim 49q60r almayi dusunuyordum olumsuz yorumlar kafami karistirdi onerileriniz var mi 2020 modelleri beklemeli miyim

• lg veya sony al bence. 2020 yi belkeme istersen yeni zamlar kapida. malum aldigin tv nin taksidine bile karisiyorlar kararnameyle. q serinin sorunlarini merak ediyorsan samsung community de aglayanlara bakabilirsin. en basiti ses, codec sorunu var.
  • arkadaşlar teknosa gece indiriminden 5600 liraya 55q60r aldım nasıldır değildir araştırdım biraz ama bütçem buna yetebildi. Daha üstüne çıkmam mümkün değildi. Aldığıma karşılık Lg önerir misiniz ? Değiştirme imkanım var.
  • 10.000 tl barajında 65 inch samsung tv önerisi olan varmıdır acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stkgcl kullanıcısına yanıt
    Bende var pişmanım almayın. Bir önceki tv'm Lg uf 8507 idi çok sorunlar yaşadım hem tv ile hem servis ile bu tv'yi alırken beklentim yüksek ti lâkin çöpe attığım Lg bile bundan daha iyi görüntü kalitesi vardı. Sanki görüntü üzerinde yazılımla oynanmış gibi gerçekçilikten uzak yakından bakınca insanların yüzleri özellikle kaşları sanki fotoşop ile oynanmış gibi ben şahsen renk ayarlarını ayarlayamadım. Almadan önce normal id yayını açtırıp yakından bakın bence ne yaparsanız yapın kırmızı renk hakim tv'ye biraz kısınca renkler gidiyor yakında servis çağırıp baktırıcağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercu1111 -- 1 Kasım 2019; 16:0:6 >
  • myegitt M kullanıcısına yanıt
    Bir Q60 Oled Ru7400 ise Normal panel. Oled olan 100 hz diğerinin paneli yanlış hatırlamıyorsam 50 Hz
    . İkisi arasında Q60 bariz daha iyi ama daha pahalı

• Merhaba arkadaşlar Vatan internet üzerinden TV alıp iade eden oldu mu ? Süreç hakkında bilgi verebilir misiniz.?

• halix H kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 50ru7400 modelini almayi düşünuyordum ki sizin yoruma okudum.ben tvyi konsolda oyun için kullanicam.gorüntü kalitesi benim için çok onemli.4500 tl max bütçem var.ne yapmamı tavsiye edersiniz.kafam çok karışık...

• ash_1408 kullanıcısına yanıt
    Ben de o modeli alacağım. Çok araştırdım araştırdıkça kafan karışıyor. Al geç boşver zaten bir iki seneye bozuluyor hepsi
  • mtylmz1 M kullanıcısına yanıt
    valla hocam Haftasonu son kez vatana gidip tvlere bakıcam ve bir karar vericem.Kafamda 2 model var ru 7400 ve lgsm8200.Hangisi hoşuma giderse onu alıcam.Yoksa sizin de dedğiniz gibi araştırdıkça insanın kafası karışıyor.
  • ash_1408 kullanıcısına yanıt
    en son iste ekranda pencereleri hareket ettirirken pencerelerin etrafinda dikine boydan boya golgelenme yapiyor. bu normalde dandik monitorlerde olan bir sorun. philips in modellerinde cok belirgin vardi. ilk defa samsungda bu modelde rastladim. 2015 modelinide 3 yil kullandim 1m ya da 1,5m uzaktan :) monitoru yakindan kullandigim icin ben farkediyorum herhalde. herkes ben aldim cok guzel sizde alin modunda. bence 2019 modelleri cok iyi degil alinmaz. lg veya sony ye bak derim ben. 3bin ustu qled va panel farketmez bence parasini haketmiyor. bunu bir samsung fani olarak soyluyorum evdeki buzdolabim bile samsung :)

kullandigin monitor kaliteli kalitesiz farketmez belli sure sonra gozun alisiyor. ta ne zamana kadar baska kaliteli monitore bakincaya kadar. :D ozetle 2015 modeli bile daha kaliteli. normalde nedir bunlar 2019 model panel ozellik vs. dahi olmasini beklersin ama oyle degil iste.

2 yil sonra zaten bozuluyor demis bir arkadas. dogru soyluyor en azindan samsung icin bu boyle garanti bitiminden 3-4 ay sonra ekranda kocaman mor alanlar olusuyor :) benim onceki samsung ekranda olanda buydu.

ileride pc de baglarim diyorsan LG de 2019 modellerde freesync, gsync ozelligide geldi yazilimla. bu da bir arti. samsungda ise yazilim guncellemsiyle var olan ozellikleri kaldiriyorlar.

ayrica kutusunun ustunde turkiyede monte edildigi yaziyordu. kontrol kartlari, islemci muhtemel samsungdur ama panelin kendisinin samsung oldugundan supheliyim.

ben almayin diyorum daha ne deyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halix -- 4 Kasım 2019; 22:3:22 >

• halix H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim...
  • zyveli Z kullanıcısına yanıt
    11 ekimde aldım 43ru7400 modelini. Çıt sesi hiç fark etmedim. Bahsedilen wifi kopması olayı 2.gün 1 defa oldu sonra hiç olmadı daha. Ekrandan ışık baya bir yansıyor. Eğer pencere karşısındaysa güneşli havada rahatsız olabilirsiniz. Onun dışında ışık sızması falan hiçbir sorunla karşılaşmadım. Çok uzun bir süre olmadı ama ben memnunum, istediğim bütün özellikler mevcut.
  • Arkadaşlar bundan 5 gün önce 55q60rat tv aldım fakat sağ üst ve sağ alt tarafta bulutlanma mevcut ayrıca hangi ayarı yaparsam yapayım hareketli sahnelerde titremeler oluyor netflix 4k da bile bunlar garanti kapsamına girer mi?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.