Şimdi Ara

Samsung 1.5 tb nerden alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Samsung 1.5 tb nerden alabilirim ? bu ürünü hiç bir firmada bulamadım.

oysaki resmi sitesinde 1.5 tb ler var ama satın alacağımız firma yok gibi

segate 1.5tb var piyasada fakat samsunglara göre okuma ve yavaş olduğu için 1tb i seçmem bana göre daha mantıklı.

usb harddisk alsam adaptörsüz sadece elektiriği usb 2.0 dan alan freeware girişli okuma hızı yüksek olan 1tb-1.5tb önereceğiniz hangi marka?

usb harddiskler normal harddisklere göre ömürleri nasıl.Okuma ve yazma hızları normal harddisklere göre nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobe -- 4 Nisan 2009; 18:50:07 >

• Bir kaç site bende baktım ama bulamadım.Seagatenin 1.5tb olanları var samsung ne yazıkki yok.
  • Çok şey sormuşsunda bi kaçına ben cevap vereyim, 1tb yada 1,5tb gibi yüksek kapasitede sadece usb kablosuyla çalışan hdd yok. Usb kablosuyla çalışan en büyük kapasite 2,5" 500gb hdd'ler.

Samsung'un 1,5 tb hdd'sini bulsam bende alacam ama malesef şuan ortalıkta yok.

Usb Hdd'lerin içinde de zaten normal hdd'ler var, alacağın ürünü iyice araştırırsan içindeki hdd'yide öğrenip o doğrultuda inceleyebilirsin ama genelde USB 2.0 ile bağlantı sağladıkları için normal hdd'lere göre bence yavaş kalıyor tabi bu arabirimden dolayı. Fireware yada esata olanlarını denemedim ama USB 2.0'dan hızlı olduğu biliniyor. Eğer harici hdd alacaksan usb, Esata ve fireware 3lü kombinasyonunun bulunduğu modelleri seçmende fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.