Bildirim
Samsunda güvenilir bir bilgisayarcı lazım bana
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok vardır ama gülsan sanayide Hut bilgisayar var yetkili bayiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsunda sıradan bir günde güvenilir bir bilgisayarcı bulamazsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ceoolacakbeyin
Hocam onlar derdime çare olurlar mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malatya olmamı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saxton Hale -- 27 Mayıs 2015; 18:08:45 > -
İnternetten satın al parçaları. -
Bafra'da var benim bildiğim güvenilir
Güngör Bilgisayar -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Walter White
quote:
hocam ben 4 yıl önce laptopumu ordan aldım, 2 katlı bir yer zaten, türkiyede mağazaları var, eğer orda yapılıcak birşeyse üst katta işlem yaparlar, derin meseleyse aracılık yapıp teknik servise yollarlar. hut bilgisayar öyle şahıs yeri değil yani. benim başka bildiğim büyük yer yok. gülsan sanayide caminin ilerisindeki benzinliği yan tarafında turuncu büyük bir yer. hatta şimdi baktımda samsunda 3 şubesi varmış.http://www.hut.com.tr/iletisim.html buradan arayın durumu anlatın telefondada yardımcı olurlar ama sizin sorunu rahat hallederler. mühendiseri falan vardı benim bildiğim önceden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 27 Mayıs 2015; 20:58:07 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Walter White
quote:
hocam ben 4 yıl önce laptopumu ordan aldım, 2 katlı bir yer zaten, türkiyede mağazaları var, eğer orda yapılıcak birşeyse üst katta işlem yaparlar, derin meseleyse aracılık yapıp teknik servise yollarlar. hut bilgisayar öyle şahıs yeri değil yani. benim başka bildiğim büyük yer yok. gülsan sanayide caminin ilerisindeki benzinliği yan tarafında turuncu büyük bir yer. hatta şimdi baktımda samsunda 3 şubesi varmış.http://www.hut.com.tr/iletisim.html buradan arayın durumu anlatın telefondada yardımcı olurlar ama sizin sorunu rahat hallederler. mühendiseri falan vardı benim bildiğim önceden
Bi abiye sordum sövdü oraya ama :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X