Şimdi Ara

Samsun Note 2 Güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba samsung note 2 marka telefonum var yurt dışı cihazı polonyadan almıştım ancak güncellemeler gelmiyor son güncelleme ile 4.1.2 oldu tel ve sonrası yok nasıl yapabilirim acaba bir fikri olan varmı ?

• ertuqrul92 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki rehber ile kolaylıkla güncelleyebilirsiniz cihazı. İşlemlere başlamadan önce cihazınızı GT-N7100 olduğundan emin olun.

Aşağıdaki dosyayı indirip zip paketinden çıkartın; (ROM dosyası)

http://terafile.co/2502f4418708

Aşağıdaki dosyayı indirip zip paketinden çıkartın; ( Cihaza ROM yükleyecek olan program)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1165122&d=1340993443

Aşağıdaki dosyayı indirin, zip paketinden çıkarın ve kurun. Kurduktan sonra PC'nizi yeniden başlatın; (Bilgisayarınızın cihazı görebilmesi için gerekli sürücü)

http://developer.samsung.com/board/download.do?bdId=0000000700&attachId=0000000001

Şimdi başlayabiliriz;

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

~~ 3) Romu Yükleme İşlemleri RESİMLİ ANLATIM !! ~~

Şimdi sıra geldi Romu yükleme işlemine. Yapacağımız iş telefon kapalı iken "SES KISMA" + "MENÜ" + "GÜÇ" tuşlarına basılı tutuyoruz ve alttaki resimde soldaki ekran geliyor bu ekran geldikten sonra "SES AÇMA" ya basıyoruz ve ekran sağdaki gibi oluyor o konumda iken USB Kablonuz ile telefonu bilgisayara bağlayın.

Not : Rom yükleme işlemi öncesine bataryanız en az %50 olsun.

Odin programını rardan çıkarıyoruz ve simgesinden programı açıyoruz. Bu arada rom dosyamız hazırda bulunmalı ve telefon "DOWNLOAD MODE" da iken pcye bağlı olmak durumundadır.

RESİM UFAK GÖZÜKÜYORSA ÜZERİNDE RESMİ YENİ SEKMEDE AÇ DEYİNİZ !

ADIMLARI TAKİP EDİNİZ !!

Cihaz yeniden başladıktan sonra USB kablosunu çekebilirsiniz.

• Teşekkürediyorum birazdan deneyeceğim bu yöntemde güncellerken bir telefondan birsey silinmez degilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuqrul92

Teşekkürediyorum birazdan deneyeceğim bu yöntemde güncellerken bir telefondan birsey silinmez degilmi ?

Silinmez
  • telefonu dediğiniz gibi yaptım 4.4.2 sürümüne geçti birçok özellik değişmiş evet ancak telefon inanılmaz derecede kasıyor ve donuyor ayarlar görünümü s4 gibi olmuş acaba yanlış birşeymi yükledim çünkü çok donuyor telefon
  • Format atmanız lazım stabil olması için

• teşekkürederim 4 5 kere kapatıp açtim antivirüs programlarını sildim şimdi bir sıkıntı yok çalışıyor ancak daha büyük bir sorunum var kimseyle mesajlaşamıyorum yadaburaya yazı fln yazamıyorum hepsini ingilizce algılıyor ve ona göre yazıyor kelimeyi ayarlardan baktım herşey türkçe yada ben mi bulamadım acaba nasıl çözebiliriz bunu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Note 3 Isınma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İphone 15 Sorunları !
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayarlardan tahmini kapatinca duzeldi arkadaslar hepinize tesekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.