Tost olmadıklarına dua etsinler bence. Bariyer tarafında sıkıştırsa geçerken yapacak bir şey yok cidden. |
Samsun karayolunda kamyoncu terörü (2. sayfa)

-
-
Bu şekilde yolun dışına atan önüne katıp sürüklerde. Allahtan senin dediğini yapmamış da ucuz kurtulmuş.. o g*t kadar arabayla tırın önünede geçsen yanına da geçsen durduramazsın içindeki vicdanlı birisi olmadıkça
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soyle bugun Twitter'da gezerken videonun oncesine de denk geldim. Fiorino arac da farkli seyler yapmamis tirdan pek. Tabii Fiorino soforunun el kol haraketlerine bakilirsa onun da oncesi olmasi muhakkak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huddleston -- 31 Mayıs 2021; 11:11:32 > -
Tırcı ne yaptıysa belli ki dayaktan kaçmış. Diğeri de baya kaşınıp hata üstüne hata yapmış ve korkulan son ile bitmiş.
Muhtemelen iki tarafa da ciddi maddi külfeti olacak bu işin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne b*ktan araba duman ata ata ozon tabakasını yok etti yine geçemedi kamyonu.
Edit: yukarda arkadaş olayın öncesini paylaşmış. Haketmiş demek ki eleman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 31 Mayıs 2021; 12:11:4 >
Bu tarz şeyler çok oluyor aslında
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraLg.tüyle inatlaşan donuna s.çarmış sevgili doblocu abi
Konunun en güzel yorumu bu olmuş.
-
Bu videonun öncesi var fiorino aynı şeyi tır şöförüne yapmış. İki akılsızın sonucu işte.
-
Kamyoncu gereken dersi vermis trafikte ticari suruculeri hep boyle atarli giderli
1250 cc 75 hp ne yapsın hocam... Bir de yazılım yapılmışsa son derece normal.
trafikte büyük araçlarla asla inatlaşmamak gerekir,aslında büyük küçük kimseyle inatlaşmamak gerekir,inatlaştın da ne oldu şimdi? boşuna masraf..
-
Orası öyle hocam, tonajli bir aracı önüne kırıp durdurma ihtimaliniz yoksa tabi içindeki kişi araca değil, kendime güveniyorum gel demezse, ki öyle dicek olsaydi dururdu.
Çok gereksiz bir şeyler hocam bunlar, trafikte yapılan kavgalarin %90 inda bir süre sonra pişmanlık yaşanıyor ve gereksiz birşey olduğu fark ediliyor.
En iyisi hiç tartışmaya girmiceksin, etliye sütlüye karismicaksin. Çünkü;
Zamaninda bir youtube kanalında izledim, yol vermeme kavgasında sinir krizi geçirip, karşı tarafin kafasına keser vuran bi inşaat işçisi, x sene hapis yatmış ve çıktıktan sonra adama soruyorlar. O gün tekrar yasansaydi da kolum kopsaydi vurmasaydim, hem can aldim, hemde onca sene yattım. Değdi mi? Ne için? Bin pişmanım, evliydim eşim terk etti, işim vardi işsizim ve iş bulamıyorum. Diyor. .
Dediğim gibi gereksiz birşeyler trafikte kavga vs. hata karşı tarafta mi, yapacak birşey yok her insan hata yapabilir. Yol mu vermiyor karşı taraf, senin imkanın varsa ver geç yolu, kavga için değecek mi? Zaman kaybediyorsun zaten kavga ederken, onun yerine yol vermiş olsan zamanından o kadar vakit gitmicek...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X