Şimdi Ara

Samsun Galaxy S Aldım - Ne tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone4 ve samsung galaxy arasında git gel yaptıktan sonra galaxy s aldım. Şu an market açık değil 3 tuş problemi var ve 2.1 sürümü yüklü. Samsungumu garanti kapsamı içinde bu problemleri aşarak tam tadında full olarak nasıl kullabilirm? Kendim yapabilecek kapasitede biri değilim. Bana neleri tavsiye edersiniz? Saygılar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 13 Aralık 2010; 19:36:42 >

• kies ile güncelleme yaparak 2.2 ye getirebilirsin 3 tuş garanti kapsamından çıkmadan çözüm varmı bilmiyorum ama turkcell romu kaldırmakla uğraşma hiç garanti gitsin istemiyorsan çünki applanet sayesinde android marketi bir nevi kullanıyorsun zaten turkcellin başka da bir zararı yok açıkçası.
  • Kies ile kendim güncelleme yapabilirmiyim bilmiyorum. sweap denen bir özelliği vardı emsaj yazmada onun bile farklı versiyonlarda olduüu söyleniyor?

şimdi 3 tuş problemi olmadan, türkçe swype ve 2.2 froyo yu garanti kapsamında nasıl yapabilirim ?
  • Forumda biraz araştırırsanız her şey var.
  • Forumda galaxy e ait bir konu var ama cok uzun okumaya baslasam 1 ayimi alir :-) yardim istemeye de utanir oldul DH de artik
  • Son 10 sayfaya göz atsan yeter zaten son sürümü yükleyeceksin 2.2.1 gerekli bilgiler son sayfalarda mevcut
  • Şimdi Sayın arkadaşlarım.

a) 2.2 güncellemesi için hangi başlığı okumalıyım, daha önce hiç güncelleme yapmadım.
    b) swype hangi sürümde , onu kurmak ve kullanmak için napmalı?
    c) 3 tuş problemi nasıl giderilir

Bu sorunları garanti kapsamında nasıl yapabilirim? Bana hangi konu başlıkları yardımcı olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *2.2 Froyo güncellemesi için = http://forum.donanimhaber.com/m_43803179/mpage_1/tm.htm

*3 tuş probleminin çözümü için =http://forum.donanimhaber.com/m_43103909/mpage_1/tm.htm

Swype ile ilgili sorununuz hakkında, bir fikrim yok. Biraz araştırma yapsaydınız , bulabilirdiniz. Öncelikle 3 tuş probleminizi çözün. En ufak bir hatada , geri dönüş olasılığınız olsun. Daha sonra da kolay bir şekilde , Turkcell Froyo(JPF)'ya geçiş yapabilirsiniz. Turkcell 2.2'den de Turkcell ROM'suz 2.2.1(JPU)'ya geçiş için aşağıdaki adresi inceleyebilirsiniz :

http://forum.donanimhaber.com/m_45101860/tm.htm

• Bu işlemleri ben yaptığım da garanti kapsamı içnde olacak değil mi herşey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpertDH

Bu işlemleri ben yaptığım da garanti kapsamı içnde olacak değil mi herşey?

KIES üzerinden yaptığınız güncellemede eğer Türkiye'ye ait sürümü kuruyorsanız garanti kapsamında olacak.

Bunun haricinde başka bir ülkeye ait 2.2 sürümü yüklemesi veya ODIN ile 2.2.1 (JPU) yüklemesi gibi işlemler garanti dışı yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

KIES üzerinden yaptığınız güncellemede eğer Türkiye'ye ait sürümü kuruyorsanız garanti kapsamında olacak.

Bunun haricinde başka bir ülkeye ait 2.2 sürümü yüklemesi veya ODIN ile 2.2.1 (JPU) yüklemesi gibi işlemler garanti dışı yapar.

Garanti kapsamında olacak güncellemede swype özelliği varmı türkçe olarak ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet. Turkcell'in Froyo güncellemesinde ; Türkçe destekli Swype, mevcut. Ancak ; Turkcell'in çıkardığı tüm ROM'lar , telefonların kullanışlılığını gerçekten kısıtlıyor. Fazla kurcalayan birisi değilseniz, problem olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Var elbette. O sürüm yine Turkcell'in kendi yazılımları açılış logosunun filan olduğu bir 2.2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.