Şimdi Ara

Samsun dan NOTE 8 Alırken Satış Stratejisine Kanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Note 8 i ön sipariş ile alırken benim gibi acele etmeyin. Dikkatimi çeken sizleri de uyarmak istediğim 2 husus var.

    1. Samsun Shop da telefon yanında saat veriyoruz denildi. Türkiye'ye girişini bekliyordum. Belli ki benim gibi çoğu kişi bekliyormuş. Sonra sitesinde saatler 500 adetle sınırlı diye yazı konuldu belki biter diye sipariş geçtim. Ama bir hafta geçti ne hikmetse ana satış kanalı 500 kişiye ulaşamamış. Buradan da 2 anlam çıkar ya telefon çok kötü alan yok yada çoktan 500 sipariş geldi halkı aldatıyorlar.

    2. 5000TL lik telefonun yanında kutu içeriği tanıtımında 19 TL lik kıytırık silikon kapak verecekleri belirtiliyordu ilerleyen zamanda resmi markette kutu içi tanıtımda onu da kaldırmışlar.

    Kamu oyuna duyurulur. Teknoloji editörlerinin dikkatine sunar bu konuyu ele almalarını tavsiye ederim.


    04/09/2017 Ekleme:

    Galaxy Note8
    SM-N950FZKATUR
    *Gear S3 Frontier Hediye Kampanyası 500 adet ile sınırlıdır. (tükenmek üzere)
    *Ürün teslimatları 25 Eylül 2017 sonrası için planlanmaktadır.
    *Hediye kampanyaları birleştirilemez.

    Bu zaman oldu 500 Adetle sınırlı yazısını koydular mşteri kızıştırmaya çalışırken satış yapamadıkları gafını yaşatırken baktılar olmadı son atak "tükenmek üzere" (ara gazı verme) hamlesine kaldı. Ciddiyetten uzaklaşıyorsun SAMSUNG TÜRKİYE!.. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı/ Reklam Kurulu bu yanıltıcı reklama bir denetim yapmalı. Az kaldı çok kaldıyla olurmu? Samimiyseniz şeffaf olun yazın adetini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uiq -- 5 Eylül 2017; 15:6:13 >







  • Gecen bir video izledim amerikada insanlara, iphine8 5000$ olsa alir miydiniz diye soruluyordu.Butun amerikalilarin cevabi hayir ve daha da onemlisi kendilerini soruyu duyduktan sonra tutamayip gulmeleriydi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da kandırmaca gibi geliyor. Yok Vr'dı şuydu buydu, sırf bunlar için bu telefonu başkasına tercih etmeye gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsun dan NOTE 8 Alırken Satış Stratejisine Kanmayın

    Türkiye SAMSUNG şaşırtmaya devam ediyor. Tepeden (Global Pazarlama) baskı iyice artmış olsa gerek elleri ayaklarına dolaştı ne yapacaklarını şaşırdılar. Ürünü aldığım için sürekli takipdeyim üç günde bir yazı eklemeye başladılar. Resmi satış kanalımı pazarda işporta elbisemi satıyorlar belli değil. Ciddiyetten uzaklaşmaya başladılar. Satış sayfası değil resmen chat sayfası yaptılar.

    Baktılar sipariş ler beklenilen seğirde gitmiyor insanları acele ettirmek için önce 500 adetle sınırlı yazısını koydular.
    15. dağıtacağız demişlerdi. 3 gün geçti olmadı 27 sinde dağıtacağız diye yazı eklediler.
    Kampanyayı ne yaptılarsa oturtamadılar 3 gün sonra kampanyalar birleştirilemez diye yazı daha koydular.
    (Burada kandırılıyoruz diye yazı yazdım ya dikkatlerini çekti yada bu tip söylentiler kulaklarına gitti YADA tepe baskısı arttı) 3 gün sonra müşterileri gaza getirmeye "az kaldı" yazısı geldi.

    Yine söylüyorum ortalama 15. gününde resmi satış kanalında bu firma koca Türkiye'ye daha 500 telefon satamadıysa kapısına kilidi vursun. Resmen müşterileri göz göre göre göre göre göre ... artık gerisini siz getirin....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uiq -- 4 Eylül 2017; 1:3:16 >




  • Samsun dan NOTE 8 Alırken Satış Stratejisine Kanmayın

    Samsung Türkiye adına mutlu son! CHAT sayfasına çevirdikleri resmi satış sayfasında 5. Mesajı yayınladılar. Takribi 20 gündür satışta koca Türkiye'ye daha yeni 500. Telefonu satabilmişler! Saat kampanyasını bitirdik diyor. Yine traji komik bir şey daha var bundan kendi uygulamaları olan S-WORLD ELİTE'in (bu uygulama üzerinden saat dağıttılar) haberi yok! Hâla müşterileri kampanyaya çağırıyor.
    Normal şartlarda tamamen safiyane değerlendirecek olursak; İyi bir semtte bu telefon dan ortalama 1 ayda 2-3 esnaf bu kadar satışı yapabilirdi. 20 günde koca Türkiye'ye den hediyelerle ite kaka 500 Adet siparişi daha yeni tamamlayabildiyse. 1. Samsung Global buradakilere bir uyarıda bulunmalı. 2. Bu telefon hakikaten kendini sattıramıyor batarya olarak olmasa da satış bazında ELDE PATLAYACAK!..

    Demedi demeyin; Ya yoğun istek oldu yeniden kampanyayı uzattık diye bir gaz daha vermeye çalışacaklar yada bu sefer yanında Gear 360 veriyoruz diye CHAT sayfalarına yazacaklar. Bu ürünün Note 7 de olduğu gibi çıkmadan ciddi bir indirime ihtiyacı var.




  • Sıraya girelim hemen kaçırmayalım 5000₺ çok uygun daha bulamayız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.