< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 28 Nisan 2025; 11:26:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsun Canik'te heyelan sebeiyle kaya parçaları bir benzin istasyonunda arabanın üzerine düştü

-
-
-
Bakalım kaç tane devlet ve ya belediye görevlisi tutuklanacak, gariban müdürü tutuklamak kolay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akaryakıt istasyonu sahibi hangi suçtan tutuklanmış merak ettim. Kaçak bir istasyon mu? Arac yıkama yeri mi Kaçak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
resime bakmak yeterli. bunun benzeri, evler de yapıldı. sonradan baktılar ki risk var, patlatmalar da yapıldı, çelik örgü ağ da çekildi. hatta hangi konuydu, eleştirmiştim yine. oraya ev mi yapılır diye. bir 10 sene sonra da (Allah korusun) oradan aynı haberler gelirse, kamudaki görevliler de eski dönemdeki görevlilere kabahati atar. ben şunu anlamıyorum. buranın bir sahibi var ve bu istasyonu açabilmek için müracaatından tut iznine kadar bir sürü prosedürü var. bu istasyon izinli de açılsa, izinsiz de açılsa, neden hep en alttan tutuklamalara başlıyorlar? bence, önce en üstten tutuklamalara başlanmalı.
birgun.net
AKP'li Canik Belediye Başkanı'ndan 'heyelan' açıklaması: Eski AKP'li belediye başkanını suçladıhttps://www.birgun.net/haber/akp-li-canik-belediye-baskani-ndan-heyelan-aciklamasi-eski-akp-li-belediye-baskanini-sucladi-618921
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 29 Nisan 2025; 6:57:34 >
-
Sel, Heyelan vs. o bölgenin doğal afeti hiç eksik olmuyor belediyeleri de hep AKP’de şaşırmıyorum maalesef. Yazık oldu çocuklara. AKP’li belediye başkanı kendisinden önceki başkanı eleştiriip o ruhsat verdi demiş. Önceki başkan da AKP’li.
Bir tane kafası çalışan, akıl beyin mantık sahibi kişi de çıkıp ne yapıyorsunuz ulan buraya petrol istasyonu mu yapılır dememiş, yapıldıktan sonra kimseyi uyarmamış. Dediğim gibi o coğrafyanın yani kuzey coğrafyasının kaderi bu. Umarım bölge insanı günün birinde uyanır
-
Ben de bu fikirdeyim. Bu adam kaçak yaptıysa suçludur ama yasal yollardan izin aldıysa, onun ne kabahati var?
Bolu yangınında da bana göre otel sahibi en az suçludur. Bir isyeri sahibi kanunlar emretmezse ya da yetkililer denetlemezse kendi kendine iş çıkarmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok önemli değil aslında. dünya halinde, insan olarak kendimizi, işlenilen kabahatlardan uzak görebiliyoruz. ama inançlı biri olarak, Allah affet cümlemizi ne diyeyim, ahirette bir kısmın önüne, işte birilerinin ölümüne sebep olmak gibi bir şeyler çıkarsa eğer, ki çıkacaktır. kendilerini bu ve benzeri olaylardan dolayı sorumlu olarak göremeyenlerin (görmeyen demiyorum dikkat edin) "ben böyle bir şey yapmadım diyeceklerini" şimdiden tahmin etmeye de gerek yok bence. kim kimi koruyorsa artık. zincirleme sirayet edecek.. böyle yazarken kolay oluyor ama birisi korkuttu mu insanın içi nasıl cız ediyor, ahirette işimiz zor, Allah'a emanetiz..
-
O benzin istasyonu ve yıkama alanı senelerdir orada. Şimdiye kadar birşey olmamıştı ama tehlikeli olduğu belliydi ki o yol boyunca bu şekilde yapılaşma çok var. Bu tepenin hemen arkasında büyükşehir belediyesi yaklaşık bir senedir taş ocağı işletmeye başladı acaba o bölgedeki heyelan riskini bu ocak ne kadar arttırdı buna da bakmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X