Şimdi Ara

SAMSON| PC ANA KONU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
4.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyunu en iyisi mayıs'a kadar bekletmek hala güncelleme geliyor yarım yamak çıkarttılar Sonbaharda konsola çıkacakmış

SAMSON| PC ANA KONU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bariz ışıklandırma olarak downgrade yemiş gibi geldi bana araç fiziklerini de daha akıcı yapmak için hızlandırmışlar ama aşırı kötü olmuş kutu gibi dönüyor arabalar.O ısşıklandırma resmen gitmiş.Optimizasyon iyileşmiş ve tr karakter sorunu düzelmiş ama berbat hale gelmiş oyun

Güncelleme vereyim oyunun eski sürümüne döndüm, oyun dediğim gibi downgrade yemiş kesinlikle eski surumde güzel olan araç fizigi ve sinematik ışıklandırma ve netliği kaldırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 17 Nisan 2026; 22:25:41 >

• Bu tarz hatalardan dolayı 7 saatte bitecek oyunu 20 saate yakın sürede ancak bitirebildim. Oyun çıkmadan önce oyun medyasına sızan haberlere göre Sözde Gta 6'ya meydan okucak olan oyundu Samson. SAMSON| PC ANA KONU 

SAMSON| PC ANA KONU

Adamların yerdeki su birikintilerine RTX eklemekten ötürü araçların dokularına RTX eklemeye bütçeleri yetmemiş sanırım. UE5 motoru ile oyun yapıyorlar bir su yüzüyindeki RTX'lere bakın, birde aracın üstündeki RTX kalitesine bakın. sözde RTX 5080 ile Full Ultra 4k çözünürlükte değilde 1080P çözünürlükte full low ayarlarda oynuyormuşum gibi bir detaysızlık ve bayatlık var aracın kaborta ve RTX dokularında. Yerdeki su birikintili RTX kalitesi PS5 jenerasyonu, ama araç üzerindeki dokular ve RTX kalitesi PS3 jenerasyonu gibi görülüyor. SAMSON| PC ANA KONU 

SAMSON| PC ANA KONU

SAMSON| PC ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 27 Nisan 2026; 21:54:31 >

• Bir tek grafikler iyi gerisi berbat

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.