Şimdi Ara

Şampiyonluktaki en önemli futbolcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en önemli kişi yazmadım biliyorum çoğu kişi haklı olarak şenol güneş yazacaktı. Futbolcuları da birbirinden ayırmak istemiyorum hepsinin az da olsa emeği var ama benim bu sene en beğendiğim futbolcu ADRİANO'ydu. Defansta duvar gibiydi , orta sahadaki pas alışverişini kontrol etti , yeri geldiğinde takımı ateşledi yeri geldiğinde golünü attı , çok iyi karakter koydu , hala bu adamı nası 600 bin euroya aldık şaşırıyorum , fikret orman transfer dersi verdi adeta.

ek olarak marcelo atiba fabri adriano bu sene en begendiklerim , sonra da quaresma oğuzhan abuakar gg ve son zamanlarındaki tolgay iyiydi.

dediğim gibi malzemecisinden tolga zenginine kadar herkesin biraz payı var (mitrovic haric) ama futbolcu olarak adriano ayrı bir seviyeydi.

• Oğuzhan veya Marcelo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabri.

Kalede kaleci vardi lan.
  • Quaresmaaaaaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela geçen sene aynı soruya büyük çoğunluk Gomez derdi. Bu sene ligin farklı dönemlerinde farklı oyuncular ön plana çıktı. Mesela Atiba iyi başladı kötü bitirdi, Adriano Gönül Aboubakar Oğuzhan Talisca da lige kötü başlayıp iyi bitirdi. Buna karşın Cenk Quaresma lige iyi başladılar fakat sezon sonu çok eleştirildiler. Kimi zaman Babel sahneye çıktı bi bakıyorsun Tolgay çıkıyo falan Beck de gene 1gol 3 asistle bitirdi ligi ne zaman ihtiyaç olsa Necip ve Beck kendini hazır tuttu. Fabri bazı maçlarda önemli hatalar yaptı nitekim bunların etkisinde kalmadıkları topunu oynadı.

Tabii ki Şenol Hocamız olmasaydı bu kadar farklı zamanlarda farklı adamlardan iyi verim alabilirmiydik bilemiyorum Allah başımızdan eksik etmesin.

• Herkes elinden geleni yaptı tek oyuncu değil tüm oyuncular farklı zamanlarda sahneye çıktı ama hepsi bütün olarak takım olup şampiyon oldular

• Böyle bir sıralama yapılamaz bence talisca dersek adrianpya haksızlık yapmış oluruz , fabri dersek marceloya haksızlık yapmış oluruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tolga Zengin yedekte kalarak, Beşiktaş ın abuk subuk goller yemesine engel olarak şampiyonluğa büyük katkıda bulunmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

Tolga Zengin yedekte kalarak, Beşiktaş ın abuk subuk goller yemesine engel olarak şampiyonluğa büyük katkıda bulunmuştur.

Lyon maçındaki çalımdan sonra Fabri'ye destek çıkmıştı.İyi insan ama Quaresma gibi tekrar dönemedi oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

Tolga Zengin yedekte kalarak, Beşiktaş ın abuk subuk goller yemesine engel olarak şampiyonluğa büyük katkıda bulunmuştur.

Bir de İsmail Köybaşı diyebilir miyiz
  • Talisca kesinlikle.

Penaltıları atsa ve sakatlanmasaydı bu sene gol kralı olabilirdi. Galatasaray maçında o frikik golüyle ligden kopardı onları. Çok kritik goller attı. Fabri , Atiba , Marcelo , gökhan gönül , adrianonun da çok büyük emekleri var.
  • Tosic ve jelena

• Anderson Talisca
  • Haksızlık yapmak istemiyorum, Adriono, Marcelo Talisca vs hep sevdim ama bu adamın yeri başka.

Son 3-4 haftayı saymazsak;

• FUTBOL TAKIM OYUNUDUR. AMA ATIBA BAŞKA BİR DÜNYA... KESİNLİKLE 1 NUMARA ATIBA
  • Talisca, Adriano, Atiba, Marcelo, Oğuzhan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.