Şimdi Ara

Şampiyonluk yolunda kontenjan engeli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transferleri, başarıları her şeyi bi kenara bırakın..

Dünyanın kaç ülkesinde böyle bir saçmalık var? Türkiye her yıl yeni robbenler, yeni ferdinandlarmı yetiştiriyor ?
    CL' de başarılı olamamamızın tek sebebi olan bu saçmalığı, göremeyecek kadar körmü bunlar ?

Nasıl bi yerde yaşıyoruz nereye gidiyoruz biz böyle Beyler bu ne

• Yabancı sınırı kalkmadığı sürece anadolü kulüpleri alper + 8 milyon + elmander diye talep ederler.Analarına sövdürmeyi çok seviyorlar bunu belli ettiler.Ayrıca şu yabancı kısıtlamasını getirenin ta....
  • Burası Türkiye.
  • federasyonun cl umrunda mı sanıyorsun?
  • Beyler bu yaz teknik direktörler ve TFF temsilcileri Antalya'da bir araya gelecekler ve görüceksiniz ki yabancı sınırı kalkacak ama özel kurallar getirilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • federasyon değil fenerasyon .mantıklı kararlar beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

federasyon değil fenerasyon .mantıklı kararlar beklemeyin.

he yav he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1993

Beyler bu yaz teknik direktörler ve TFF temsilcileri Antalya'da bir araya gelecekler ve görüceksiniz ki yabancı sınırı kalkacak ama özel kurallar getirilecek

baştan beri zaten kriter olmasını istiyorum.bir kere en azından milli oyuncular olmalı gelenler en azından 10 kez.milli olmayanlar en fazla 23 yaşında olmalı .27 yaşında hiç milli olamaış bir oyuncu transfer edemeemli kulüpler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Yabancı sınırı kalkmadığı sürece anadolü kulüpleri alper + 8 milyon + elmander diye talep ederler.Analarına sövdürmeyi çok seviyorlar bunu belli ettiler.Ayrıca şu yabancı kısıtlamasını getirenin ta....

Aslında adamlarda haklı kontenjan sınırı olmasa bu türk futbolcular 5 para etmez yeminlen
  • quote:

yabanci kurali fenerbahçe ye geçerli değil mi ?

• Yabancı sınırında kıstas koymamız çok çok zor.Hele milli takımda oynama şartı gibi bir şeyi hiç beklemeyin.Bizim ligin eti ne budu ne?O düşünce bizim lig saçmalık.

Yinede kontenjan kalkmalı,maç kadrosuna yerli kotası ve ilk 11'de altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu getirilebilir.
  • quote:

Yabancı sınırı kalkmadığı sürece anadolü kulüpleri alper + 8 milyon + elmander diye talep ederler.Analarına sövdürmeyi çok seviyorlar bunu belli ettiler.Ayrıca şu yabancı kısıtlamasını getirenin ta....

+1905+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Káka

quote:

yabanci kurali fenerbahçe ye geçerli değil mi ?

ellerinden gelse onuda yaparlar.
  • Her transfer haberi gördüğümde aklıma takılıyor, bu sorunu çözmek gerekiyor. Avrupada başarı için yabancı konusunu çözmek şart.
  • Güldüm öyle bi konu açılmış ki... Kontenjan sınırını bende desteklemiyorum.

Başlık çok saçma arkadaş şamp ligi şampiyonluğundan bahsediyor olmalı gerçi orada yabancı sınırı yok turkiyede de her takıma var komik olmayın.

• quote:

Kardeş tamamıyla katılmakla beraber çok fena giydirmişsin diyorum
  • 25 kişilik liste veriyorsan, 5 altyapıdan koydurursun, 5 tane de yerli oyuncu koydurursun, geri kalana kim ne alıyorsa alsın.
  • saçmlık saçmalık üzerine olmasının tek sebebi, federasyonun kendini bilmezlerin elinde ve para göz adamların elinde olmasının sebebidir.!
    adamlar tezgahı kurmuş beyler. kimse seneye 5 yabancı sınırı olmasına karşı çıkamıycak, çıktırmayacaklar ! ahada yazdım. (umarın ben haksız çıkarım)
  • Biz zamanında kalksın derken bize laf söyleyenler nasılda bir anda sınırlamanın gereksiz olduğunu savunur olmuşlar.

• Bu donem kalkicak gibi cok umutluyum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.