Şimdi Ara

Şampiyonluk Şansımız imkansız değildir. [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes özellikle bjk taraftarı şampiyon ettiler takımlarını ama bence bizim şansımız bitmedi. Besiktasin önünde Antalya başakşehir trabzon fenerbahce ve avrupa maçları var bu tempoyu yenilmeden sürdürmesi imkânsızdır.Bugün kayseri maçında bunu gördük.Eğer İgor Tudor takımı oynatırsa Oyuncular isterse puan farkı kapanabilir.Hiç bir şey bitmiş değil.Galatasaray bitti demeden de bitmez.. Bu ligde daha öncede puan farkı kapatıp şampiyon olduk.

Her Şey unutulur hatıralar kalır.
    Her mayıs bizi hatırlatır.
    Unutmayın mayıslar bizimdir!!⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Sparrower -- 13 Mart 2017; 18:13:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zoru severim, imkansız sadece zaman alır.
  • Önünüzdeki 5 maçtan sonra beyler 3.lük hayal değil diye konu açabilirsin. Fikstüre bakmanı öneririm.
  • Sakatlık probleminden dolayı 11 çıkaramayacağız yakında. Eldeki oyuncu grubunda, kolu havadayken hava topuna çıkan var. Boşu boşuna umutlanmayın, 3.olursak iyidir bu sene.

• Oyuncular Kayserispor maçında isteyeceklerdi o maçta verdiler şampiyonluğu, yani o yüzden beklenti içine girme bence. Başakşehir'i daha önde görmeye başladım.
  • Herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım fakat ben Gençlerbirliği maçındaki ilk yari o isteği gördüm takımda...

• -Başakşehir, TS, FB- maçlarını rakibimiz oynayacak da biz oynamayacak mıyız?

İlk yarı bu 3 maçta 0 çektik. şimdi sen diyorsun ki BJK bu takımlarla maç yapacak ve takılır, GS hepsini kazanırsa ihtimal var diyon, güzel diyon da ne içiyon bana da gönder aynından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ana konu varhttps://forum.donanimhaber.com/sampiyon-olucaz-inanalim-sadece--124669001 burdan devam edelim. Konu kilit lütfen.
  • Beşiktaş hakem desteğiyle maç kazandığı sürece umutlanmaya gerek yok.
  • Konuyu acmadan once bir de bizim fiksture baksaydin ya?

• Beşiktaş puan kaybeder de sen bizim mevcut durumda puan kaybetmeyeceğimizi düşünebiliyor musun? Matematiksel olarak imkansız değil orası ayrı ama koşullarla birlikte değerlendirmek lazım.
  • Beşiktaşı yenmiş olsak. Şampiyonduk. O maçı kaZanamadık haletmedik.

Bizim şampiyonlar ligi hakkı almamız şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Oyuncular Kayserispor maçında isteyeceklerdi o maçta verdiler şampiyonluğu, yani o yüzden beklenti içine girme bence. Başakşehir'i daha önde görmeye başladım.

Ne Kayseri'si arkadas, neden bahsediyon?

Sampiyonlugu resmen kendi sahamizdaki BJk macinda verdik. Daha neyin derdindesiniz? O maci kazanmis olsak su anda fark 2 puandi. Ve konuyu acan arkadasin da dedigi gibi fikstürlerden dolayi sampiyonlugun 1 numarali favorisiydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Oyuncular Kayserispor maçında isteyeceklerdi o maçta verdiler şampiyonluğu, yani o yüzden beklenti içine girme bence. Başakşehir'i daha önde görmeye başladım.

Sampiyonlugu resmen kendi sahamizdaki BJk macinda verdik. Daha neyin derdindesiniz? O maci kazanmis olsak su anda fark 2 puandi. Ve konuyu acan arkadasin da dedigi gibi fikstürlerden dolayi sampiyonlugun 1 numarali favorisiydik.

Kayserispor maçını alsaydın şu an bambaşka bir durum olurdu, o rüzgarla Beşiktaş maçını da rahat alabilirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 12 Mart 2017; 23:13:12 >

• quote:

quote:

quote:

Kayserispor maçını alsaydın şu an bambaşka bir durum olurdu, o rüzgarla Beşiktaş maçını da rahat alabilirdik.

Gs'nin 2 maçtır zar zor ha oldu ha olacak 90+ atılan gollerle yenip yani bu futbolla şampiyon olamaz. Biz yenilsekte GSnin bu sezon bu futbolla nefesi yetmez.

Basaksehir, Fb maclariniz var hala.

Gerçi ozamanki şartlara bağlı ama Başakşehiri yenmezi isterim şuanda.

Problem Başakşehir.

• quote:

quote:

quote:

Madem olay rüzgar, bir sonraki Rize macini kazansaydin ayni rüzgar olurdu. Neden Rize macinda kaybetmis olmuyoruz o zaman?

Bos konusmayin arkadas. Gercek su ki BJK macina kadar bu takimin sampiyonluk sansi vardi. O maci kaybetmemizle birlikte neredeyse sifira indi. Nokta.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Beşiktaşı yenmiş olsak. Şampiyonduk. O maçı kaZanamadık haletmedik.

Bizim şampiyonlar ligi hakkı almamız şart.

Şampiyonlar Ligi hakkını alacak kadar şansımız varsa şampiyonluk için de var yalnız
  • Kayserispor maçı Riekerink'in gönderilmesine ve takımın 3-4 hafta kaybetmesine neden oldu demi kardeş. Bunu algılayamayıp bana boş konuşan demen hoş olmamış boş konuşan sen oluyorsun burada. Takım yeni teknik direktörün taktik-teknik sistemine, yeni antrenman sistemine alışması zaman alır demi. Üstelik tercihini katı 3'lü defans sistemiyle oynatan, çok koşan ve çok basan bir teknik direktörden yana kullanırsanbu alışma sürecei daha da uzar. Oldu mu şimdi dolu konuşan kardeş?!
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Çaktırma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.