Şimdi Ara

Şampiyonluk Çoşkusu Amerika'da Devam Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu'nun (TADF) düzenlediği 31.Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali, her yıl olduğu gibi renkli görüntülere sahne oldu.

Birçok dernek ve kuruluşun katıldığı yürüyüşte Galatasaraylı taraftarlar en görkemli geçişe imza attı. Yürüyüşe Galatasaray USA Derneği’nin organize ettiği büyük bir kortej ile katılan Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluk kutlamalarına New York caddelerinde devam ettiler.

Yürüyüşün en kalabalık grubunu oluşturan Galatasaraylı taraftarlar, yaptıkları bayrak ve tezahürat şovlar ile Türk günü yürüyüşüne damga vurdular. Galatasaray USA Derneği’nin dağıttığı yüzlerce bayrak ve tişörtün yanı sıra açılan dev bayraklar ve yapılan tezahüratlarla beraber New York sokakları sarı-kırmızı bir gün yaşadı.

Galatasaray USA Derneği’nin başkanı Tolga Sağıroglu da yaptığı açıklamada, 1-2 hafta içinde büyük bir şampiyonluk eğlencesi düzenleyecekleri söyledi. Sağıroglu, ayrıca tüm Galatasaraylı taraftarları dernek çatısı altında toplanmaya davet etti.

Şampiyonluk Çoşkusu Amerika'da Devam Etti  Şampiyonluk Çoşkusu Amerika'da Devam Etti  Şampiyonluk Çoşkusu Amerika'da Devam Etti
     Şampiyonluk Çoşkusu Amerika'da Devam Etti  Şampiyonluk Çoşkusu Amerika'da Devam Etti  Şampiyonluk Çoşkusu Amerika'da Devam Etti

Kaynak

• Ben de ABD'de çalışıyorum, kendi çapımda iş yerinde ben de kutladım

Orijinalden alıntı: OnurJAM

Ben de ABD'de çalışıyorum, kendi çapımda iş yerinde ben de kutladım

• @OnurJAM sabah sabah yapılır mı bu

Orijinalden alıntı: OnurJAM

Ben de ABD'de çalışıyorum, kendi çapımda iş yerinde ben de kutladım

Donut harbiden lezzletli mi?

• @Dupp

@Caner Valla hocam ne yalan söyleyim ben müptelası oldum, bildiğimiz hamurişi aslında cok değişik bir şey değil, fakat kahveyle çayla felan feci güzel oluyor. Ancak, ABD'ye özgü her yemek gibi şeker, yağ, kolesterol ve kalori bombası, her yediğimde biraz suçluluk duyuyorum
    Daha Fazla Göster
  • Amerika
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.