Şimdi Ara

Şampiyonluğu Kim Hak Ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taraf Olarak değil arkadaşlar objektif olarak değerlendirirsek eğer sizce kim şampiyonluğu hak ediyor?

• bu kadar zor maddi duruma rahmen hala şampiyon olma şansı olan sivas ondan sonra basında çok kötü bir teknik adam varken şampiyonlugu kovalayan ve şu anda basında teknik adam olmadıgı halde şampiyonlugun en büyük 2 adayından biri olan galatasaray
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

bu kadar zor maddi duruma rahmen hala şampiyon olma şansı olan sivas ondan sonra basında çok kötü bir teknik adam varken şampiyonlugu kovalayan ve şu anda basında teknik adam olmadıgı halde şampiyonlugun en büyük 2 adayından biri olan galatasaray

Hadi sivası anladıkta Gs ne oluyor arkadaş.

Bjk bence.
  • Fenerbahçe.
  • FENERBAHCE
  • Doğru söylemek gerekiyorsa 4 takımda şampiyonluğu hak etmedi.
    Ama ille bir takım söyleyeceksek herşeye rağmen Beşiktaş diyebilirim.
  • sampıonLkk hakedilmezz sampıonn oLursanızzz ztnn sampıonLuguu hakk etmişş Olursunuzzz .....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TAMAM ANLAŞILDI. KESERİN YÖNÜNÜN DEĞİŞME İHTİMALİNDEN RAHATSIZ OLANLAR VAR DEMEKKİ.

BEN İSTEMİYORUM KESER GİTSİN BAŞKA TARAFLARA YONTSUN..

Hakem hatalarından en fazla puan alan takım GS.
    Buna rağmen utanmadan, Beyaz sayfalar açıp akşamına yine hakem hatasıyla maç kazanan GS.

Ama Hasan Doğan'dan memnunmusunuz diye sorulan biz.

Ben GS'lılara soruyorum peki bu sene şampiyon olursanız içinize sinecek mi????
    Eminim senin içine FB'nin şampiyonluğu siniyorsa bizimde siner diyenler olacaktır.
    Ben her zaman söyledim şimdi de söylüyorum. Bu sene BJK şampiyon olmalıydı. GS ise en haketmeyen takım. FB şampiyon olursa da sevinmeyeceğim.

Şimdi şunu söyliyelim arkadaşlara.

1-Hasan Doğan'ın BJK'lı olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.

2-Hadi Hasan Doğan siyasi baskıyla geldi diyelim. Bunun FB kulübüyle ne alakası var.
    (Erdoğan FB'li gibi komik bir cevap vermezsiniz sanırım. FB'li Erdoğan GS'a stat yapıyor. )
    Hıncal Uluç daha önce bir çok kereler yaptığı gibi arada saçma sapan alakalar kurmaya çalıştığı için FB yönetimi en sonunda cevabını verdi. Hakedene hakettiğini söylemek gerekir.

Ulusoy döneminde FB'lilere lar yaparken keyifler çok iyiydi.
    Şimdi daha ortada bir şey yokken Hasan Doğan sorgulanmaya başladı. Yaparsada edersede. Öyle olursa böyle olur...

Olacakları tahmin etmeden önce olmuşları konuşak. GS'ın bu sene şampiyonluğu hakedip haketmediğin konuşsak.
    Tabi GS şampiyon olunca herşey unutulacak gidecek. Ama FB şampiyon olmadığı bir dönemin hakem hatalarıyla konuşulup duracak.
    BY CDEMİR

• 3 kulvarda mücadele etmeyi kabul edilebilir derecede başaran fb ve büyük bir çıkış yapan sivas diyorum.
  • Bu sezon yaşadığı sakatlıklar, 6 maçını seyircisiz oynaması, teknik direktörünün zırt pırt hasta olması, son 5 hafta t.direktörsüz oynaması, 11 Türk aslanla mücadele etmesi, rakiplerinin bütçesinin 6'da biri ile mücadele ederken aynı puanda olması, Galatasaray farkını ortaya koyuyor.
    Bu fark da Galatasaray ruhu ve vizyonudur.
    Şampiyonluğu anasının ak sütü gibi hak eden Galatasaray'dır.
  • FENERBAHÇE
  • quote:

Orjinalden alıntı: taskebabı

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar, 6 maçını seyircisiz oynaması, teknik direktörünün zırt pırt hasta olması, son 5 hafta t.direktörsüz oynaması, 11 Türk aslanla mücadele etmesi, rakiplerinin bütçesinin 6'da biri ile mücadele ederken aynı puanda olması, Galatasaray farkını ortaya koyuyor.
    Bu fark da Galatasaray ruhu ve vizyonudur.
    Şampiyonluğu anasının ak sütü gibi hak eden Galatasaray'dır.

bi de bunla övünürler hay ya Rabbi!kazmalıklarına,akılsızlıklarına bakacaklarına...
    masum(!) Galatasaray hakemlerden en çok puan kazanan takım...
    ona rağmen''Şampiyonluğu anasının ak sütü gibi hak eden Galatasaray'dır.''cümlesibeni çok güldürmüştür...sütten çıkan ak kaşıktır Galatasaray'ınız tabii...
    bir de FENERBAHÇE'miz ile mücadele ettiklerini zannediyorlar...hakemler ve federasyon yeterince mücadele ediyor zaten...Galatasaray neden mücadele etsin ki şimdi?...

• başladı yine mazlum edebiyatı
  • Bence 2 takım belli yönlerden şampiyonluğu hak ediyor:
    Galatasaray: 6 maç seyircisiz oynadı, yabancı oyuncularının hiçbirinden doğru düzgün yararlanamadı(lincoln yeni yeni bişeyler yapmaya başladı), 11 türk aslanla birçok maça çıktı, maddi imkansızlıkları var, ve en önemlisi kötü bir teknik direktörle geçirdi bu sezonu ve 5 maçtır teknik direktörsüz oynuyor ve t. direktörsüz sezonu bitirecek ki hala ligde 2. sırada ve liderle aynı puana sahip
    Sivasspor: Düşük bütçesiyle, inançlarıyla, hırslarıyla buralara kadar gelmeleri ile zaten herkesin takdirini aldı

Bunu dışında bana göre fener ve bjk için şampiyonluğu haketmemesinin sebebi;
    Fenerbahçe: Şampiyonlar liginde o kadar iyi oynamasına rağmen ligde aynı performansı göster(e)miyor. Öyle olsaydı şu anda açık ara puan farkıyla 1. sırada olurlardı o halde. Artık bu önemsemememidir yoksa oyun sistemimidir bilemiycem..
    Beşiktaş: Onlara hakemler tarafından yapılanlara diyeceğim birşey yok fakat beşiktaş bana göre yinede şampiyonluğu hak edecek kadar iyi futbol oynayamadı bu sezon

• quote:

Orjinalden alıntı: phoenix_chelsea
    bi de bunla övünürler hay ya Rabbi!kazmalıklarına,akılsızlıklarına bakacaklarına...

Şu kazmalık, akılsızlık olayını bir aç bakalım???
  • şampiyon olan haketmiş olacak.
  • Şampiyonluğu en çok hak eden BJK dir. Yapılan hakem hataları olmasa şuan lider olurlardı. Enaz hakeden GS dir çünkü hakem hataları olmasa intertotoya bile katılamazlardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Şampiyonluğu en çok hak eden BJK dir. Yapılan hakem hataları olmasa şuan lider olurlardı. Enaz hakeden GS dir çünkü hakem hataları olmasa intertotoya bile katılamazlardı.

Yapmayın arkadaşlar şampiyonluğu etkileyen tek faktör hakemmi bırakın bence bu ayakları futbola gelin futbola !!!
  • quote:

TAMAM ANLAŞILDI. KESERİN YÖNÜNÜN DEĞİŞME İHTİMALİNDEN RAHATSIZ OLANLAR VAR DEMEKKİ.

BEN İSTEMİYORUM KESER GİTSİN BAŞKA TARAFLARA YONTSUN..
    ...

Hocam

Bana göre BJK olmalıydı şampiyon.

O olmazsa sivas.

Fb 3. sırada geliyor en son sırada ise Galatasaray var.

BJK iyi oynamamıyor diyenlerede şunu söyliyeyim.
    Öncelikle hakemlerin iyi oynayan takıma puan kazandırma kötü oynana puan kaybettirme gibi bir misyonu yoktur.

Eğer BJK son 3-4 haftaya Lider girseydi o 3-4 haftadaki puan kayıplarını yaşamazdı.
    Umudunu yitirmiş bir futbolcu verimli oynayamaz. Hele hele ne yaparlarsa yapsınlar hamek hatası yada başka nedenlerde galip gelemiyeceğin düşünen bir futbolcu hiç oynayamaz.

Çogu kişi tutturmuş GS ona rağmen buna rağmen onu yaptı bunu yaptı.
    Hakem hataları olmasa mutlaka hakem hataları olacaktır ama o zaman dengeli olsa BJK'la GS yer değiştirmiş olacak şimdi GS hakkında methiyeler söyleyen arkadaşalar o zamanda böyle konuşabilecekmiydi.

Bence kötü oynanan futboldan Kalli'nin takımı sabote ettiğinden bahsedecek ve Şampiyonluk ümütlerini yitirmiş olan takımda da Kalli gitse bile motivasyon eksikliğinden iyi oynayamıyacaktı.

BJK'ta ise tam tersi bir durum olacak. BJK'lı arkadaşalar haklı olarak şu anda şampiyonluk şarkıları söylüyor olacaktı.

• quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

Şu kazmalık, akılsızlık olayını bir aç bakalım???

6 maçını seyircisiz oynaması, teknik direktörünün zırt pırt hasta olması, son 5 hafta t.direktörsüz oynaması, 11 Türk aslanla mücadele etmesi,
    buyur 11 Türk aslana takılabilirsin yabancı kötü seçimi ve oynatılmaması
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.