Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.838
Cevap
18
Favori
152.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bizde küme düşmeme mücadelesi veriyoruz 2 yıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

Barcelona - Ajax
    M.City - Porto
    M.United - Tottenham
    Liverpool - Juventus
    City'e yada herhangi büyük bir takıma 2 defa kolay takım vermezler üst üste 2 turda City'nin rakibi ağır bir takım olacak.ManU ilede Tottenham karşılaşmaz.O maçın bir reytingi yok.Eşleştirmeler biraz daha ticari olur markaları tetikleyen sponorlar neticesinde desteklenen ve güzel hoş futbolun çekişmenin olacağı maçları ele alırlar.Şunu net deyim bu eleme turunda Tottenham Porto ve bana kalırsa ManU elenir ha olurda Ajax'ı Juve'un karşısına atarlarsa oda elenir.Tabi Uefa'daki paragöz ve satılmış kişilikler neyi belirler bilemem diyorum ya senaryo izliyoruz.Bazı takımlar bu elem turunda veda edecek ManU Porto ve eğer Juve'un karşısına gelmesi halinde Ajax.

Şundan emin olun 4 ingiliz takımı var ve muhakkak bunlardan 2 si birbiri ile eşleşecek bu kesin.Bu eşleşmelerden en çok ilgi çekeni şüphesiz Man City - Liverpool ligdeki rekabet açısından ama bunu belirleyecek olan ben değilim sadece beklenti beklenen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Mart 2019; 18:6:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

4 tane ingiliz takımı var, muhakkak birbirleri ile eşleşecektir.Manu, Spurs, porto ve Ajax zayıf halkalar birbirleri ile eşleşmedikleri durumda elenirler.
    Zayıf halkaların hiçbiri birbiri ile eşleşmedi, kura çekimi yine şaşırtmadı.Cl daha fazla izlensin diye 4'ü nü de eletecekler bu turda daha sonra yarı finalde gelsin ratingler.
  • liverpoola her zaman ki gibi beleş kuralar gelmeye devam ediyor , önce bitik ne oynadığı belli olmayan bayern sonra porto. sorarlarsa yarı finale çıktık len dersiniz.
  • Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu

Çeyrek final eşleşmeleri:

Ajax (Hollanda) - Juventus (İtalya)

Liverpool (İngiltere) - Porto (Portekiz)

Tottenham (İngiltere) - Manchester City (İngiltere)

Barcelona (İspanya) - Manchester United İngiltere)

Yarı final eşleşmeleri:

Tottenham (İngiltere) - Manchester City (İngiltere) / Ajax (Hollanda) - Juventus (İtalya)

Barcelona (İspanya) - Manchester United İngiltere) / Liverpool (İngiltere) - Porto (Portekiz)

Ronaldo Ajax'ın, Messi'de Manu'nun içinden geçecektir. Liverpool görece en kolay kurayı çekmiş görünüyor.

Formda City düşüşte olan Tottenham'ı geçecektir. Bu turda fazla heyecan yok, heyecan yarı finalde olacak gibi.

Hatta yıllardır el clasico ile gerçekleşmesi beklenen messi vs ronaldo şampiyonlar ligi finali bu sene gerçek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYOKAN84 -- 15 Mart 2019; 14:34:38 >

• Çeyrek finalde süpriz olmaz ise Juventus,City,Liverpool ve Barcelona yarı finale çıktı diyebiliriz. İlginç olan yarı final kuraları oldu. Juventus-ajax galibi city-tottenham galibi oynayacak yarı finalde. Ronalde city'i eleyebilecek mi acaba.?

Herkes juve-barça finali bekliyor, ronaldo ve messi rekabeti güzel olur diyorlar ama. Ben barcelona- city finali bekliyorum. Juventus elenecek city'e ne yazık ki.
  • Yarı finaller:
    Man. City - Juventus
    Barcelona - Liverpool olur diye tahmin ediyorum. Hepsi çok keyifli olacak. 4 takım da CL almaya aday. Net favori gösteremiyorum.
  • Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri ne zamandır önceden belli oluyor? Şimdiye kadar her tur için kura çekilmiyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dediğimiz gibi bazı istenmeyen takımları eleyecekler gene süpürme turu olmuş ajax manu tot porto gidecek.Heyecanı yarı finale itelemişler.

Manchester City - Juventus

Barcelona - Liverpool

Bakalım asıl amaç finali ne yapmak istedikleri.

Allem edip kallem ediyorlar aynı euro league gibi yada nba playoffları gibi herşey bu son tura kalınca salıveriliyor zaten sona kalanlarda kazanmayı hakeden favoriler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 15 Mart 2019; 16:4:21 >

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

liverpoola her zaman ki gibi beleş kuralar gelmeye devam ediyor , önce bitik ne oynadığı belli olmayan bayern sonra porto. sorarlarsa yarı finale çıktık len dersiniz.
    Size de tüm zamanların en iyi Dortmund'u gelmişti di mi?
  • Ne Ronaldo ne Messi ne de Guardiola’nın City’si. Slavia Prag isimli takım beni çok meraklandırdı. Çek ligi gibi sıradan ve kalitesiz ligden bir takımın çeyrek finale gelmesi şaşırttı. Özellikle kupanın gediklisi Sevilla’ya 4 gol birden atmaları (Sevilla şu aralar kötü kabul ediyorum) takdir edilesi.

Avrupa Ligi finali Napoli-Chelsea, Şampiyonlar Ligi finali içinde M. City-Barcelona diyerek tahmin sezonumu kapatıyorum. (Gönlüm zor ama Ajax’tan yana)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajax bence Juventus'u eleyebilir. Atletico maçı referans olmasın bu eşleşme için. Sonuçta Simeone denen davul skor üstüne yatmak yerine tersi bir şekilde çıksa maça sonuç daha farklı olurdu. Ama adamlar gol yemeyelim diye kaleye isabetli şut bile çekemedi.

Şampiyonlar ligi maçları tek tek ele alınmalı bence. Bir önceki turda oynanan futbol diğer maçlar için referans olamaz. Sonuç olarak takımlar çok farklı psikolojide maçlara çıkıyor. Burası milletin Twente ile oynadığı, Sassoulo ile oynadığı dandik maçlar değil. Ajax'ın en büyük özellikleri ciğersiz olmaları. Hakikaten aşırı derecede çok koşuyorlar ve çok seri atağa çıkıyorlar.

Tottenham - City bence başa baş gider. Poşet hoca boş adam değil. Tek sorunları sezona iyi başlayıp sonunu getiremiyorlar. Ligde son maçlarda leş gibi performans göstermeselerdi hala şampiyonluk adayıydı. Neyse bizim işimize yaradı 3.lük şansımız arttı.

Biz ise en kötü kurayı çektik. Sanırım milli takım arası geliyor. Hazır gelmişken Messi sakatlanarak 1 2 ay istirahat etsin. Messi olmadığı sürece Barcelona'yı eleme şansımız çok yüksek. Ama Messi varken yapacak bir şey yok adam tek başına takım, bizimkileri paspas eder.

Loserpool için diyecek bir şeyim yok. Sonuna kadar Porto destekçisiyim. Umarım gizliden gizliden 3 4 döşerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Ponti

Size de tüm zamanların en iyi Dortmund'u gelmişti di mi?

Alıntıları Göster
    valla biz dortmundla eşleştiğimizde dortmund gayet iyi durumdaydı @Yellow Wall a sorabilirsin. ilk maçtan sonra düştüler. 2 senedir grupta dortmund real inter psv(ki şuan çok övülen ajaxın önünde şampiyon oldular) barcelona juventus filan karşılaştığımız takımlar. bate dışında boşumuz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 15 Mart 2019; 18:2:42 >
  • Takımlara bakıyorumda bu sene Barcelona nın senesi gibi duruyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Favorim city

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maçları bi kanal veriyormu turkiyeden
  • Penaltıyı kurtardıktan sonra kızın sevinci.. Neyse hayal kurmayalım şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.