Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (286. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.838
Cevap
18
Favori
152.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızı merak edenler
  • portonun 2 penaltı pozisyonu var (2side el) üstüne salah daniloya taban qirdi hakem kardeeşimiz 3ünü de es qeeçti

city maçında dinho kafaya kasti dirsek atıyor hakem es qeçiyor

++ city %65 turun favorisi
  • Baktılar diş geçiremiyoruz çirkefliğe başvurdular. Kane çıkmasına rağmen Pochettino tokatladı. City top oynayamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlamayı bırakın artık. Penaltı dediğiniz pozisyonlardan biri dışarı da oldu diğeri ise çarptı. Arnold ile Alisson arasında yaşanan pozisyon saha içinde olsa net penaltıydı.
  • Tottenham ve Liverpool tur atlayacaktır.
  • :D

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu

edit : fotoları qüncelledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 10 Nisan 2019; 0:39:6 >
  • 1 Milyar €'luk takım 90 dakika top çevirdi sanki rövanşı oldu da 5-0 kazandılar.Guardiola dünyanın en iyi antrenörü yersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

:D

edit : fotoları qüncelledim
    Portodan medet ummayın Porto kendi sahasında da yenilecek.

• yav porto elesin eleyecek diye yazmıyorum ki city maçında da fernandinho dirsek attı es qeçtiler, var qeldi eyyam bitecek diye beklerken böyle şeyler qörünce insanın midesi bulanıyor...
  • Yazan olmamış.Tottenham yeni stadı olan White Hart Lane(Tottenham Hotspur Stadium)'da ilk resmi avrupa maçına çıktı.Hafta içide ilk resmi lig maçına çıkmıştı.Stad zemini pek iyi değil oturmamış.
  • quote:

yav porto elesin eleyecek diye yazmıyorum ki city maçında da fernandinho dirsek attı es qeçtiler, var qeldi eyyam bitecek diye beklerken böyle şeyler qörünce insanın midesi bulanıyor...
    Ona bakılırsa şuda var Tottenham'ın golü ofsayt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Ona bakılırsa şuda var Tottenham'ın golü ofsayt.

Alıntıları Göster
    ha? birader futbol kurallarınıda mı bilmiyorsun , hayır yıllardır burada takılıyorsun bide

• quote:

https://twitter.com/serkanakkoyun_/status/1115719323950223360
    Adamın omzu önde yalnız baya baya avantajı almış.Gerçi o kadar baskın oynayıp 1 golde ne işe yarayacak onuda bilmiyorum.Rövanşında görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 10 Nisan 2019; 16:51:52 >

• Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu

• https://twitter.com/OKamosz_00/status/1116071980451676161

iki qündür qüçsüz takımları doğrama operasyonu devam ediyor üstteki pozisyonu buskes sarı kartlı olduğu için çalamadı (çalsa kırmızı yiyecek)

ajax juve maçında eyyam kartı taqliaficoya çıktı (rövanş cezalı ) juveliler basmalarına rağmen kart yok...
  • Acayip sıkıcı maçlar dün bugün
  • Smalling 10. faulünde falan sarı kartı gördü üstüne messinin kaşını patlattı
  • Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.