Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Tahmin Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler , bildiğimiz gibi Şampiyonlar Ligi 13-14 Grup Aşaması maçları önümüzde ki Salı oynanacak maçlarla başlayacak . Sizden isteğim üst turlara çıkan takımları doğru bir şekilde tahmin etmeniz , bir nevi gruplarda ki sıralamayı belirlemeniz . NBA Play-Off Tahmin yarışmasında ki gibi olacak , her doğru sıra 1 puan değerinde . Grup sıralamaları dışında ek olarak sizden grup aşamalarından en çok gol atan oyuncuyu tahmin etmenizi istiyorum . Bunu doğru tahmin eden kişi ise 5 puan kazanacak. Gruplar aşağı ki gibi :

A Grubu : Manchester United-Shaktar Donetsk-Bayer Leverkusen-Real Sociedad
    B Grubu : Real Madrid C.F. - Juventus - Galatasaray - Kobenhavn
    C Grubu : Benfica - Paris Saint Germain - Olympiacos - Anderlecht
    D Grubu : Bayern Münich - CSKA Moscow - Manchester City - Viktoria Plzen
    E Grubu : Chelsea - Schalke 04 - Basel - Steaua Bükreş
    F Grubu : Arsenal - Marseille - Dortmund - Napoli
    G Grubu : Porto - Atletico Madrid - Zenit - Austria Wien
    H Grubu : Barcelona - Milan - Ajax - Celtic

Benim tahminlerim ;

A Grubu : 1-M.United 2-Shaktar 3-Sociedad 4-Leverkusen
    B Grubu : 1-R.Madrid 2-Juventus 3-Galatasaray 4-Kobenhavn
    C Grubu : 1-PSG 2-Benfica 3-Olympiacos 4-Anderlecht
    D Grubu : 1-Bayern 2-M.City 3-CSKA 4-Plzen
    E Grubu : 1-Chelsea 2-Schalke 3-Basel 4-Steaua
    F Grubu : 1-Dortmund 2-Arsenal 3-Napoli 4-Marseille
    G Grubu : 1- Atletico 2-Porto 3-Zenit 4-A.Wien
    H Grubu : 1-Barcelona 2- Milan 3-Ajax 4-Celtic

Grup aşamalarında en çok gol atan oyuncu tahminim : David Villa

NOT : Bu konuyu güncel tutacağım final maçına kadar oynayacağız,maksat aramızda eğlenmek . Başarılar herkese.

2. NOT : Tahminlerinizi Salı saat 21.40'a kadar yapabilirsiniz.Ondan sonrakileri değerlendirmeye almayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid -- 14 Eylül 2013; 12:13:15 >

• A Grubu : 1-M.United 2-Shaktar 3-Leverkusen 4-Sociedad
    B Grubu : 1-Juventus 2-R.Madrid 3-Galatasaray 4-Kobenhavn
    D Grubu : 1-M.City 2-Bayern 3-CSKA 4-Plzen
    F Grubu : 1-Dortmund 2-Napoli 3-Arsenal 4-Marseille

Grup aşamalarında en çok gol atan oyuncu tahminim : Lewandowski

edit : en çok gol atan oyuncu eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crankestain -- 17 Eylül 2013; 17:42:28 >
  • A Grubu : Manchester United- Real Sociedad - Shaktar Donetsk-Bayer Leverkusen-
    C Grubu : Benfica - Paris Saint Germain - Anderlecht - Olympiacos
    D Grubu : Bayern Münich - Manchester City - CSKA Moscow - Viktoria Plzen
    F Grubu : Dortmund Arsenal - Napoli- Marseille
    G Grubu : Porto - Zenit- Atletico Madrid - - Austria Wien
    H Grubu : Milan - Barcelona - Ajax - Celtic

Gibi olabilir. Grupta en çok golü F Grubundan birisi atar bence.
  • Grupta en cok gol atan oyuncu tahminim CAVANI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Óscar Cardozo

Grupta en cok gol atan oyuncu tahminim CAVANI

Gruptan çıkacakları da sırasına göre dizseydin kardeşim , asıl puanı o kazandıracak.
  • A Grubu : 1- Manchester United 2- Real Sociedad 3-Bayer Leverkusen 4-Shaktar Donetsk
    B Grubu : 1-Real Madrid 2-Juventus 3-Galatasaray 4-Kopenhavn
    C Grubu : 1- Paris St. Germain 2- Benfica 3- Olympiacos 4-Anderlecht
    D Grubu : 1- Bayern Munich 2- Manchester City 3- CSKA Moscow 4-Victoria
    E Grubu : 1-Chelsea 2- Schalke 04 3- Basel 4- Steaua Bükreş
    F Grubu : 1- Dortmund 2-Arsenal 3-Napoli 4-Marseille
    G Grubu : 1-Atletico Madrid 2- Zenit 3- Porto 4-Austria Wien
    H Grubu : 1-Barcelona 2-Milan 3-Celtic 4-Ajax

Gruplarda en çok gol atan oyuncu : Messi
  • ben direk şampiyonu yazayım. Geçen sene dortmund-Munih finali olur münih alır demiştim. ligler ilerleyince bu sene dortmund'un ş.ligi finalindeki rakibini söylerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizâRd

ben direk şampiyonu yazayım. Geçen sene dortmund-Munih finali olur münih alır demiştim. ligler ilerleyince bu sene dortmund'un ş.ligi finalindeki rakibini söylerim :)

Bence de Borussia Dortmund rakipsiz , tüm takımları izledim Dortmund hepsine minimum 5 atar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan Ibrahimovic

quote:

ben direk şampiyonu yazayım. Geçen sene dortmund-Munih finali olur münih alır demiştim. ligler ilerleyince bu sene dortmund'un ş.ligi finalindeki rakibini söylerim :)

Bence de Borussia Dortmund rakipsiz , tüm takımları izledim Dortmund hepsine minimum 5 atar .

doğru söylüyosun da kardeşim bunun sakatlığı , hastalı , iç ve dış sebepleri var iler ki günlerde belli olur. tabiki de dortmund bana görede bu sene rakipsiz. munihin bu sene daha çok konrollü futbolu tercih etmesi dortmundun şansını daha çok arttırıyor bence.
  • quote:

quote:

ManU fena oynamıyor bence. Real Madrid'de 2-3 haftaya toparlar en fazla. Çok büyütmeyin Dortmund'u çok hassas noktaları var geçen sene Malaga madara etti onları. Bu sefer Pellegrini City'nin başında daha güçlü bir kadroyla gerçi ligde çok iyi futbol oynamıyorlar ama onlar da toparlayacaktır.
    Benim tahminim Dortmund'un çeyrek finalde eleneceği yönünde. Finalde kesinlikle ManU yer alacaktır rakibi kim emin değilim Chelsea olur Juve olur Madrid olur daha sezonun başı tahmin için erken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

quote:

quote:

ManU fena oynamıyor bence. Real Madrid'de 2-3 haftaya toparlar en fazla. Çok büyütmeyin Dortmund'u çok hassas noktaları var geçen sene Malaga madara etti onları. Bu sefer Pellegrini City'nin başında daha güçlü bir kadroyla gerçi ligde çok iyi futbol oynamıyorlar ama onlar da toparlayacaktır.
    Benim tahminim Dortmund'un çeyrek finalde eleneceği yönünde. Finalde kesinlikle ManU yer alacaktır rakibi kim emin değilim Chelsea olur Juve olur Madrid olur daha sezonun başı tahmin için erken.

Manu mu iyi oynuyor Dünden ligin en kötü ekibi Palace karşısında yine muhteşem hakem balıkları ile maçı aldılar , SAF yok o takım bir halt yapamaz . Bizi bilmiyorum Ancelotti toparlarsa bir şeyler yapabiliriz ama tabi elimizde Benz,Di Maria ve Pepe gibi adamlar varken zor bunlar,yine de Bale ve Ronaldo'ya güvenmek gerek. City de iyi oynamıyor Dortmund çok rahat tokatlar City'i .

Not : Geçen sene ki Bayern Münih bana göre fazla pohpohlandı . Yani finalde gördük Dortmund kök söktürdü kupayı bile alıyordu Robben son dakika da attı . O Dortmund zaten çok iyiydi bu sene çok daha iyiler .

• Büyük maçların teknik direktörleri vardır rakibini mükemmel analiz eder ve darmadağın eder. Pellegrini bunlardan biri City bence eşleşme olursa ezecek Dortmund'u.
    ManU hazırlık dönemini izledim gayet iyiydiler. Rooney takıma tam olarak kazandırıldıktan sonra çok fena işler yapabilirler bence. Ligde de istisna anlar hariç iyi oynuyorlar bence.
  • quote:

Büyük maçların teknik direktörleri vardır rakibini mükemmel analiz eder ve darmadağın eder. Pellegrini bunlardan biri City bence eşleşme olursa ezecek Dortmund'u.
    ManU hazırlık dönemini izledim gayet iyiydiler. Rooney takıma tam olarak kazandırıldıktan sonra çok fena işler yapabilirler bence. Ligde de istisna anlar hariç iyi oynuyorlar bence.

City'e sesimi çıkarmam başlarında ki hoca kalite elbet işler yapacaktır ama United'ın mevcut kadroyla bir şey yapacağını sanmıyorum . Ha tabi 2000 den bu yana devam eden bir hakem balları var her maç oluyor ( zaten kendilerinden bundan dolayı nefret ederim ) . Öyle olursa işler değişir . Sene sonunda görüşürüz.

• A Grubu : Manchester United (1)-Shaktar Donetsk (2) -Bayer Leverkusen (4)-Real Sociedad (3)
    B Grubu : Real Madrid C.F. (2) - Juventus (1) - Galatasaray (3) - Kobenhavn (4)
    C Grubu : Benfica (2) - Paris Saint Germain (1) - Olympiacos (4) - Anderlecht (3)
    D Grubu : Bayern Münich (1) - CSKA Moscow (3) - Manchester City (2) - Viktoria Plzen (4)
    E Grubu : Chelsea (1) - Schalke 04 (2) - Basel (3) - Steaua Bükreş (4)
    F Grubu : Arsenal (2) - Marseille (4) - Dortmund (1) - Napoli (3)
    G Grubu : Porto (2) - Atletico Madrid (1) - Zenit (3) - Austria Wien (4)
    H Grubu : Barcelona (1) - Milan (2) - Ajax (3) - Celtic (4)

Mandzukic
  • quote:

quote:

Büyük maçların teknik direktörleri vardır rakibini mükemmel analiz eder ve darmadağın eder. Pellegrini bunlardan biri City bence eşleşme olursa ezecek Dortmund'u.

City'e sesimi çıkarmam başlarında ki hoca kalite elbet işler yapacaktır ama United'ın mevcut kadroyla bir şey yapacağını sanmıyorum . Ha tabi 2000 den bu yana devam eden bir hakem balları var her maç oluyor ( zaten kendilerinden bundan dolayı nefret ederim ) . Öyle olursa işler değişir . Sene sonunda görüşürüz.

Ben ihtimalleri Rooney'in takımla sorunlarının tam bitmesi halinde yazdım. Ama Rooney işini çözemezlerse gruptan zar zor çıkarlar en fazla çeyrek final oynarlar. Wayne Rooney çok başka bir futbolcu. Hakem balları var ama bu İngilterede geçerli İngilterede basında ve hakemlerde hep bir ManU korkusu vardır. Jose Mourinho az konuşmadı bu konu hakkında ki çok da haklıydı.

• A Grubu: 1)Manchester United 2)Real Sociedad 3)Shaktar Donetsk 4)Bayer Leverkusen

B Grubu: 1)Real Madrid 2)Juventus 3)Galatasaray SK 4)Kobenhavn

C Grubu: 1)Paris Saint Germain 2)Benfica 3)Anderlecht 4)Olympiacos

D Grubu: 1)Bayern Münich 2)Manchester City 3)Cska Moscow 4)Viktoria Plzen

E Grubu: 1)Chelsea 2)Schalke 04 3)Basel 4)Steaua Bükreş

F Grubu: 1)Dortmund 2)Napoli 3)Arsenal 4)Marseille

G Grubu 1)Atletico Madrid 2)Porto 3)Zenit 4)Austria Wien

H Grubu 1)Barcelona 2)Milan 3)Ajax 4)Celtic

Messi
  • A Grubu : 1-) Manchester United 2-)Bayer Leverkusen 3-)Real Sociedad 4-) Shaktar Donetsk-

B Grubu : 1-)Real Madrid C.F. 2-) Juventus -
    3-)Kobenhavn 4-) Galatasaray

C Grubu : 1-)Paris Saint Germain - 2-)Benfica
    3-)Olympiacos 4- )Anderlecht

D Grubu : 1-)Manchester City 2-)Bayern Münich - 3-)CSKA Moscow - 4-)Viktoria Plzen

E Grubu : 1-)Chelsea - 2-)Schalke 04 - 3-)Basel - 4-)Steaua Bükreş

F Grubu : 1-)Dortmund 2-)Arsenal 3-) Napoli 4-) Marseille

G Grubu : 1-) Atletico Madrid - 2-)Zenit -3-)Portpo
    4-)Austria Wien

H Grubu : 1-)Barcelona - 2-)Milan - 3-)Celtic 4-) Ajax

Gol Kralı Lewandowski
    (

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tahminler için son gün , editleyecek olan editlesin . Yazacak olan da yazsın . Artık bundan sonrasını değerlendirmeye almayacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Arkadaşlar iyi günler , bildiğimiz gibi Şampiyonlar Ligi 13-14 Grup Aşaması maçları önümüzde ki Salı oynanacak maçlarla başlayacak . Sizden isteğim üst turlara çıkan takımları doğru bir şekilde tahmin etmeniz , bir nevi gruplarda ki sıralamayı belirlemeniz . NBA Play-Off Tahmin yarışmasında ki gibi olacak , her doğru sıra 1 puan değerinde . Grup sıralamaları dışında ek olarak sizden grup aşamalarından en çok gol atan oyuncuyu tahmin etmenizi istiyorum . Bunu doğru tahmin eden kişi ise 5 puan kazanacak. Gruplar aşağı ki gibi :

A Grubu : Manchester United-Shaktar Donetsk-Bayer Leverkusen-Real Sociedad
    C Grubu : Benfica - Paris Saint Germain - Olympiacos - Anderlecht
    D Grubu : Bayern Münich - CSKA Moscow - Manchester City - Viktoria Plzen
    F Grubu : Arsenal - Marseille - Dortmund - Napoli
    G Grubu : Porto - Atletico Madrid - Zenit - Austria Wien
    H Grubu : Barcelona - Milan - Ajax - Celtic

Benim tahminlerim ;

A Grubu : 1-M.United 2-Shaktar 3-Sociedad 4-Leverkusen
    B Grubu : 1-R.Madrid 2-Juventus 3-Galatasaray 4-Kobenhavn

Grup aşamalarında en çok gol atan oyuncu tahminim : David Villa

NOT : Bu konuyu güncel tutacağım final maçına kadar oynayacağız,maksat aramızda eğlenmek . Başarılar herkese.

2. NOT : Tahminlerinizi Salı saat 21.40'a kadar yapabilirsiniz.Ondan sonrakileri değerlendirmeye almayacağım.
    A Grubu : 1. Manchester United /// 2. Shaktar Donetsk /// 3. Bayer Leverkusen /// 4. Real Sociedad

B Grubu : 1. Real Madrid C.F. /// 2. Galatasaray /// 3. Juventus /// 4. Kobenhavn

C Grubu : 1. Paris Saint Germain /// 2. Benfica /// 3. Anderlecht /// 4. Olympiacos

D Grubu : 1. Bayern Münich /// 2. Manchester City /// 3. CSKA Moscow /// 4. Viktoria Plzen

E Grubu : 1. Chelsea /// 2. Schalke 04 /// 3. Basel /// 4. Steaua Bükreş

F Grubu : 1. Dortmund /// 2. Arsenal /// 3. Napoli /// 4. Marseille

G Grubu : 1. Atletico Madrid /// 2. Porto /// 3. Zenit /// 4. Austria Wien

H Grubu : 1. Barcelona /// 2. Milan /// 3. Ajax /// 4. Celtic

Grup aşamalarında en çok gol atan oyuncu tahminim: Messi

Edit: Gol kralı ilavesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZSARA -- 17 Eylül 2013; 15:41:02 >

• Benim tahminlerim ;

A Grubu : 1-M.United 2-Shaktar 3-Leverkusen 4-Sociedad
    B Grubu : 1-R.Madrid 2-Galatasaray 3-Juventus 4-Kobenhavn

Grup aşamalarında en çok gol atan oyuncu tahminim : İbrahimovic
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.