Star Tv'yi aradım meraktan,zaten bu konuyla ilgili aşırı bir soru trafiği varmış,bağlanırken bayağı bekletselerde ilgili bir bayanla konuştum
Eskiden etik anlamda bir uyarı niteliğindeyken artık tamamen resmileşmiş,ve yayın haklarını elinde bulunduran kanallara yazı gönderilmiş UEFA'nın her ülkede desteklediği dijital platformlar dışında artık yayın yapan uydularda yayın direk kesiliyormuş (zaten bu sene CL maçlarının hepsi kilitliydi,bilhassa son dönem) Ya bizzat desteklenen platformların Cihazlarını veya en azından Modülünü almamız gerekiyormuş (nedemek istedi anlamadım onu ama)
UEFA Maç Yayın hakları Star TV'de UEFA'nın Türkiye'de desteklediği ve içinde haliyle Star TV'yi barındıran dijital platformlar
Siz şimdiden hazırlıklarınızı yapın,Dreambox,kablo tv,Karasal yayın vb. fakat tek takım katılırsak,Kanalın gerekli başvuruları yapması ve UEFA'ya bir ücret ödemesi halinde (miktar vermedi) Futbolun geliştirilmesi ve sevdirilmesi adına UEFA'nın bir kampanyası dahilinde maçlar direk verilebilirmiş,Yani ilker yasinin,ertem şenerin insiyatifine kaldık ve biz onların insiyatifini PAPATYAM ile ReaL Madrid maçı saatinde gördük Artık malesef tamamen ticari bir oyun olmaya başlayan futbolun,çıkarabildiğiniz kadar tadını çıkarın ne kadar çıkarsa artık..
NOT : BURADA KONUYU AÇAN BİR KARDEŞİMİN KONUSU ÜZERİNE BU EYLEMDE BULUNUP,--DAHA FAZLA KİŞİNİN GÖREBİLMESİ İÇİN VE HAZIRLIKLI OLMASI İÇİN BU KONUYU AÇTIM--
her ihtimalde star verecek buna da şükür.
digiturk alıp star tv den izleyebiliyoz dimi?Digiturk oluyo yani?
Yayıncı kuruluş ülke takımının şampiyonlar ligi maçlarını şifresiz yayınlamak zorundadır.
quote:
Orijinalden alıntı: wandy
Yayıncı kuruluş ülke takımının şampiyonlar ligi maçlarını şifresiz yayınlamak zorundadır.
En az 1 maçı yayınlamak zorunda. Trabzonda katılırsa 1'ini yayınlamak istemezlerse yayınlamazlar. Millet d-smart alsın diye yayınlamazlar bence.
Dsmart almak yetmiyor, spor paketiniz olmak zorunda, çünkü Star'da haftada 1 maç yayımlanıyor sadece, Euro Futbol kanalından yayınlanıyor.
Ama tahmin ediyorum ki grup maçlarımızın hepsini Star'da izleyebileceğiz.
Dreambox'ın yıllık server ücretleri aptalca geliyor bana Rizeli
6 aylık ücreti var bildiğim, 60 tl veya 60$ tam bilmiyorum. ama işin içine cihaz da girince fiyat fırlıyor tabii..
D-Smart aldırmak için yapmadıkları kalmadı.
Hotbirdden yardırırız her türlü Al Jazeera Sport diyorum, arap spikerle, şahane oluyor..10 tane kanal, seç begen izle
Spikerin önemi yok görüntü güzel olsun yeter, lig maçları için ccccam almam ama Şampiyonlar Ligi için alırım bana bunu yaptırmaya mecbur etmesinler
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
Hotbirdden yardırırız her türlü Al Jazeera Sport diyorum, arap spikerle, şahane oluyor..10 tane kanal, seç begen izle
en ucuz maliyet bu olsa gerek, + 90 lık bir çanak ile problem çözülecek gibi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mucha
Dsmart almak yetmiyor, spor paketiniz olmak zorunda, çünkü Star'da haftada 1 maç yayımlanıyor sadece, Euro Futbol kanalından yayınlanıyor.
Ama tahmin ediyorum ki grup maçlarımızın hepsini Star'da izleyebileceğiz.
Dreambox'ın yıllık server ücretleri aptalca geliyor bana Rizeli
Bütün maçları star veriyor hocam ama desteklediği platformlarda,aksi takdirde BISS falan işin içine giriyorlar
Ve bu arap spiker olayı kafama yattı İlker Yasinden iyidir (hem penaltı hem gol)
Elinizde ki eski fta yı vererek 29.90 2 yıl süresince ile maxi+hd yada 19.90 Maxi sd paket alıp hazırlık maçları şampiyonlar ligi maçları avrupa maçlarını izlersiniz rahatlıkla. Aklınızda olsun. Hd de 14Hd kanalda izleyebilirsiniz.
Aktivasyon 40 lira. Eski tıytırık receiverda kabul ediliyor sanırım.
Fiyatlar bunlar şimdilik.
Ya Ligtv li Digi alınca izleyebilecemmi stardan biri desin
quote:
Orijinalden alıntı: Onursry
Ya Ligtv li Digi alınca izleyebilecemmi stardan biri desin
ben şimdiye kadar sorun yaşamadım hem lig hem avrupa maçlarını keyifle izliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
6 aylık ücreti var bildiğim, 60 tl veya 60$ tam bilmiyorum. ama işin içine cihaz da girince fiyat fırlıyor tabii..