Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Real Madrid 09.04.2013 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
12
Favori
48.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malaga 90.dakikada 2 gol yiyerek kupaya veda ediyor.Nasıl bi şanstır bu ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38638564/mpage_178//tm.htm#73831319
    Madrid topiğinde Madridin bizi sallamadığı,o sayede 3 gol attığımızı ve Madrid 2 dakka ciddiye alınca son golü attığını söylüyorlar.Acaba 70. dakkadan sonra yusuf yusuf çeken kimdi.Sahasına hapsolan kimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaroo1

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

quote:

Ronaldonun golu %100 ofsayt

Ne ofsaytı kardesım ya sizde herşeye ofsayt dıyonuz milimlik pozisyona

cyav abi ne kadar kiskancsiniz yavv ... niye bu kadar kiskaniyorsunuz ki basari elde edersek ne kaybedeceksiniz . Ofsaytti be kardesim . ne miliminden bahsediyorsun

Neyını kıskancam la kucuk mazeretlere takılmayın

sen akhisar ın karabük ün ve ordu nun maçlarını takip et,sizin rakipler onlar burda işin ne ...

O rakıpler dedıgın size koyup gecmişti hatırlatıırm sana verecek cevap cok ama değer mi orası şüpheli..........
    Açliğinizi çabuk unuttunuz vesselam.

sana verecek çok cevap var ama sonra yöneticiler seni adam yerine koyup beni cezalandırırlar

o yüzden hadi bakalım fazla kokutmadan ortalığı toz ol burdan ergen çocuk

• Helal olsun Aslanlar Oynadığınız futbol goller harikaydı elensek bile
  • HELAL OLSUN GALATASARAY !
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Yine mi hakem hatası dedim ama ilk gol ofsayt değilmiş. 3-1 olunca da insan 5-1 istiyor ama yenmek de başarıdır. Çok şükür. Kolay lokma olmadığımızı anlamışlardır.

Hocam bence çok net ofsayttı.Ronaldo toptan daha öndeydi

• Tur filan bahane. Gerçekten Galatasaray 3 atarken, Real Madrid'in 3.5 atmasını izlemektir asıl olay.. Tekrar tekrar tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

http://forum.donanimhaber.com/m_38638564/mpage_178//tm.htm#73831319
    Madrid topiğinde Madridin bizi sallamadığı,o sayede 3 gol attığımızı ve Madrid 2 dakka ciddiye alınca son golü attığını söylüyorlar.Acaba 70. dakkadan sonra yusuf yusuf çeken kimdi.Sahasına hapsolan kimdi..

70. Dakikadan sonra neye uğradıklarını şaşırdılar yüzlerinde ki ifadeyi görmediler herhalde ?

Teşekkürler GALATASARAY'ım bu gururu Türkiye'ye yaşatacak tek takım asaleti yeter.

• 2 gol daha atsanız olay olurdu. Gerçi yine olay olay oldu 3.golden sonra Mourinho Ronaldo bi hasss. çekti.

TEBRİKLER GALATASARAY
  • Bu deplasman golü kadar saçma bir olay yok ya!
  • Yok ilk macta soyle olsaydi yok bu gol olsaydi diye hayiflanmayin, biz bu turu gecemezdik her turlu adamlari futboldan soguttuk resmen ilk yari izledigim en kotu macti, genelde ft buyuk takimlara karsi sanki bilerek takimi kotu oynatiyor scalke macinin kopyasiydi resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

http://s14.directupload.net/images/130409/3f2egrfa.swf SABRİ

Saol

• Galatasaray taraftarına, futbolcularına, teknik heyetine; başkana yok; çok çok teşekkür ederim.

Her maç bir heyecan her maç bir duygu...

Yensende yenilsende hep seninleyiz CİMBOM!!

haaa bir de bugün halası madrid olanlardan cevap bekliyorum enişteleri kimmiş anladılar mı?
  • drogbanın golü çok güzeldi.tebrikler galatasaray
  • Yorumlara sadece gülüyorum cok eğlenceli futbol konusunda ki konular

Fenerliyim ama fener hakindaki konularda da gülüyorum cok müthiş yorumlar var

• 2.yarı Mersin maçının 2.yarısını izliyorum zannettim 400 milyon dolarlık takımı 2.yarı kendi sahasına hapsedip 3 gol attı için hepsi birbirinden güzel goller takımıma teşekkürler.
  • Tebrikler Galatasaray!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

quote:

quote:

quote:

Ronaldonun golu %100 ofsayt

Ne ofsaytı kardesım ya sizde herşeye ofsayt dıyonuz milimlik pozisyona

cyav abi ne kadar kiskancsiniz yavv ... niye bu kadar kiskaniyorsunuz ki basari elde edersek ne kaybedeceksiniz . Ofsaytti be kardesim . ne miliminden bahsediyorsun

Neyını kıskancam la kucuk mazeretlere takılmayın

sen akhisar ın karabük ün ve ordu nun maçlarını takip et,sizin rakipler onlar burda işin ne ...

Ayıp ama hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

http://s14.directupload.net/images/130409/3f2egrfa.swf SABRİ

offff la sabri yerinde olsam çıkışta real otobüsüne molotof atardım

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Dünyanın şuanda en formda takımlarından,en iyi takımlarından birine,belki de en iyisine,2.yarıda oynadığı bu futbola,15 dakikada attığı 3 gole,4.gol ofsayt ile iptal edildiğinde bize ahlar çektirmesine her şeye teşekkürler.

Eksiklerimizi gördük defansif anlamda.Nerelere takviye gerektiğini gördük.Ah vah çekmeye,ilk maçı düşünmeye gerek yok.Bizim ihtiyacımız olan şey,defansif takviye ve istikrar.

Forumda yazan yeni yetmelere,ergenlere bakmayın,hayatlarında bu takımı sadece antremanlarda görenlere,şampiyonlar ligi maçlarının olduğu gün izleyecek takımları olmadığı için muhteşem yüzyıl izleyenlere takılmayın,takımınızla gurur duyun.

+1
    valla hocam takımımla, ve stat da gördüğüm bir beşiktaş taraftarından dolayı ülkemle bir kez daha gurur duydum. bu maçta kaybetmek ya da kazanmanın bir önemi yoktu, önemli olan avrupaya ve içimizdeki hainlere net bir mesaj verebilmekti. bu görevi de layıkıyla yerine getirdi Galatasaray'ım. bu arada hakem gayet iyiydi diyebilirim, hatta faullerde bize biraz daha sıcak davrandı bile denilebilir. gollerde de bir problem yoktu, yediğimiz gollerin ikisinde de ufak savunma hataları vardı, tabi rakip de ronaldo olunca hata affedilmiyor. içimin yandığı tek konu ise sneijderin bom boş pozisyonda auta attığı sahne.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.