Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3. maç Napoli - Beşiktaş 19 Ekim Çarşamba (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
1
Favori
12.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk penaltı doğru , ikinci penaltıda hakem maç akışında bize yapılan sert faullere kart vermediği gibi yine bu mücadeleye de müsade edebilirdi . Lakin mertens bile yerden direkt penaltı itirazı diye kalkmadı Sonuç olarak forvetsiz de olsa hücum hattı bu kadar hızlı ve ayağa top yapabilen , sahasında yenilmeyen takımı yendik . Elbette desteklemek , tebrik etmek istemeyenler de olabilir ama saygı duymak lazım
  • öncelikli olarak akra kartalımızı tebrik ediyoruz ama eğri oturup doğru konuşalım çok açık verdik çok korner yedik çok pozisyon yedik çok da şanslıydık bu sefer şans da bize güldü çok şükür galip geldik ama maalesef sahamızda dinamo kievi yenemedik rakiplerimiz ise deplasmanda yendiler şimdi benfika sahasındada yenecektir dinamo kievi ama bizim napoli maçımız o kadar da kolay değil beraberlik bile kurtarmıyor bizi deplasmana da da yenip yenemeyeeğimiz belli değil 4-5-6 puanlar ve herşey pamuk ipliğine bağlı herşey olabilir fazla kanatlanıp uçmayalım dinamo kiev kendi sahasında dayanamadı rakiplere çalıştı gruptan çıkma şansı en düşük takım beşiktaş bence kşev zaten çıkamaz ama şartlar çok ağır
  • Tebrikler bjk ulke puani artsin bu sayede . malum takim yuzunden yerle yeksan olmustu. Grupta 0 çekmeler falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada basketbolda semir erden spastiği ne ise futbolda da caner erkin embesili o dur.Semih erden mili takımda hırslı oynadı iri yarı olunca nba transfer etti ama orada ne mal olduğunu anlayınca geri yolladıılar şabandan sonra onun basketini komedi niyetiyle seyrediyorum saçma sapan hareketlerine gülüyorum maalesef caner erkinde düz mantıklı klasik sıradan ne yapacağı belli olan tekniği olmayan boş boş eli kolu oynayan idman tv deki azeri spikerlerin bile alay edip dalga geçtiği italyadan kovulmuş vasat altı bir oyuncudur dün italyanlar ne sevinmiştir caneri iadeli tahahhüdlü geriye postaladıkları için
  • beşiktaş bala kazandı

    not:
    fener
  • Son gol ofsayt aslında olacağı da belli Napoli ceza sahası çizgisine dizildiler ve topa vurana kadar da oynamadılar. Yan hakem bunu nasıl görmedi büyük şanş.
    Her halükarda tebrik etmek lazım. Haydı Fener sıra sende falan diyorlarda ben bu akşam FB den hiç ümitli değilim. Fark yemeyelim o derece yani.
  • Ve her zamanki gibi bir Türk takımı kazanıyor, muhabbetlere bak. Geçen sene sesiniz çıkmıyordu, bu sene ligde varsınız sadece bir hatırlatalım da. Dersimspor la oynamıyoruz. Şey sizin uefa kupanız var ama siz söylemeden biz söyleyelim. Ulan ne adamlarsınız ya. Tiner çekmekten, fanatizm girmiş her tarafınıza
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kxxn

    Bu sayfaların başlarında tekrar 8-0 faciası yaşanacak diyen ezik arkadaşlara gelsin . Bu kadar hazımsızlık olmaz , beyin yok valla..

    BJK nin ya da diğer takımların avrupada , şL de başarılı olması sanki işlerine gelmiyor , düşünmeden tartmadan konuşuyorsun..

    Tebrik edeceğine , biat edeceğine hala 3-2 nin üstüne laga gula eden ergen zihniyete üzülüyorum..

    1. çıkmışın 2. çıkmışın ya da çıkamamışın ? Seni mutlu edecek olan ne? Onu bile bilmiyorsun ..

    Bu forum bu sene de BJK üzerinden tarih yazacak..

    Tek lafım bu mesajı okuyupta ders çıkarmayan..Tüm Gönülden BJK li olmayanlara..

    Bu forum bu sene de BJK üzerinden tarih yazacak..




    Beşiktaş'ı tebrik ederim ancak merak ettim bir şey var iki kere de vurgulamışsınız. Beşiktaş'ın yazdığı tarihleri açıklar mısınız, neler yapmış?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • srsy kullanıcısına yanıt
    Şey bizim UEFA kupamız ve UEFA süper kupamız var. Peki şey, sizin neyiniz var?

    Her başarıdan sonra, "Biz büyük, böyleyiz, böyle büyüğüz." deyip, sizden sayıca üstün başarısı olan bir takım taraftarı söz söyleyince neden, "Biz başarı için tutmadık?" diyorsunuz? Şampiyon olursunuz, uaaaaa nasıl aldık kupayı. Sonra beş yıl piyasada olmazsınız, bizim için önemli olan başarı değil. Yersen. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompeimuftusu P kullanıcısına yanıt
    Futbol şansı başka birşey, bir takım oyuncusu topu hata atıyorsa bundan ne var gol atılır. Bizim gol yeme sebebimiz de bunla alakalıydı. İyi adamlarda şanslı olsun. Zaten ilk yarı sahamızda kabul edip oynamak için bu kadroyla çıkıldı. Bu napolinin muhteşem olduğunu falan göstermez. Vincent hakkında yorum yapmıcam, daha dün 1 bugün 2 olur. Forvet top ister top çalar, pozisyon da öyleydi. Hatalı pasla şansın bir arada tutulması resmen takıma hakarettir. Bu kadroda bundan iyisi şuan için olmuyor. 2. Yarı gayette napoli ezildi, bizimkiler topu ezdiği için görülmemiştir belki. Bu yorumlarım sadece size değil, nezdinizde herkese. 6 hakem var sahada. İlla hakem hatalarına bakacaksak, verilmeyen tehlikeli bölgeye yakın pozisyonlar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redwolf0


    quote:

    Orijinalden alıntı: HACIBEBEK

    Tebrikler...

    Bana göre Beşiktaş'ın en büyük şansı Şenol GÜNEŞ gibi bir teknik direktörünün olması. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü bence. Avrupa'da çok çok iyi işler yapabilecek bir kadro yok Beşiktaş'ta ama Şenol hocanın bilgi birikimiyle şansta yanında olursa çeyrek final görür gibi. Sonrası ise çok zor.

    Gruptan çıkmasını garanti gibi görüyorum. 2 maç içeride oynayacak ve son maç deplasman. Beşiktaş taraftarını susturacak bir Galatasaray taraftarı da olmayacak. hadi iyisiniz yine.

    Hocam doğru söylemişsiniz necip , cenk , ebubekir,caner,tosic bunlar saf yetenek veya çok başarılı geçmişleri yok ama şenol hoca bunları oynatıyor bi şekilde egosuda sıfır dün spiker hocam siz çok iyisiniz vs dedi adam bunu takımım adına kabul ederim dedi.

    Şenol hocanın yönettiği takımlara baktığımızda hep potansiyelinin üzerinde sonuçlar aldığı görülüyor zaten hocam. Sade ve kolay futbol oynatmayı tercih ediyor ve bunda da oldukça başarılı. Şenol hoca Beşiktaş'a transfer olduğunda Galatasaray'ın da durumu kötü olduğu için Beşiktaş şampiyon olur demiştim. Bu sezon ise güzel bir çekişme olacak gibi görünüyor.

    Başka başka egosu tavan yapan teknik direktörlere verilen imkanın yarısı Şenol hocaya verilseydi Milli Takım da şu anda olması gereken yerde olurdu. Hem daha adaletli olacağına da inanıyorum.

    Sizin için Avrupa da en iyisi olur umarım.




  • PlayforFun kullanıcısına yanıt
    Benim ağzımdan mı duydunuz bunu ?. Ben bugüne kadar kaç Galatasaray taraftarıyla muhabbet ettiysem, muhabbet sıkışınca UEFA kupası uzaktan beliriyor. Gerçekten samimi ;)
  • Şu başlık altındaki yorumları baştan sona okudum... ve Türkiye Süper Lig'ini izlemeyi 3 sene önce bırakarak ne kadar doğru bir karar almış olduğumu bir kez daha anladım. Kimse kimseye mok atmasın, yok o şöyle bu böyle diye. 3 büyük takımın da taraftarları aynı mokun farklı renkleri.

    Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, zor bir maçtan 3 puan çıkardılar.

    Not: GS
  • Türk takımlarının avrupa başarısına her zaman ihtiyacımız var. Tebrikler Beşiktaş inş devamı gelir ve üst turlara geçersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srsy kullanıcısına yanıt
    İşte madem her konuşma oraya kayıyor, ortaya koyacak bir şey var demek değil mi? Bir başarı varsa üstüne koymak gerekir. Beşiktaş'ın başarılarını say da sonra laf yap başka takımların başarılarına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oldu çokda güzel iyi oldu. En kötü napoli ile burda berabere kalsak kiev i orda yensek son maç benfica yi ıstanbulda yeneriz Allahın izniyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u9ur10

    kapak olsun . fetöcülere, Ermenilere. soysuz beyinsiz olarak ,bilmeden Türk düşmanlığı yapan midesizlere...........

  • garcibaba kullanıcısına yanıt
    O penaltıların 2sinede penaltı diyenler hiç konuşmasın burada. Televizyonda gördükleri şaklabanların yorumlarına bakıpta bir kanıya varmayın.
  • Helal olsun beşiktaşa çok önemli maç aldı ama ben yine de şampiyonlar liginde oynayan Türk takımlarının 3. olup uefaya gitmesini istiyorum, çünkü şldeki takımlarla aramızdaki fark çok fazla, uefada final oynama şansı var en azından takımlarımızın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu takımla 10 defa maç yapsak birini alırdık, o da bu maç oldu.
    Çok kritik bir 3 puan.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.