Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3. maç Napoli - Beşiktaş 19 Ekim Çarşamba (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
1
Favori
12.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş kazandi ama futbolu umit verici degildi.3 isabetli şut 3 gol.bu herzaman olmaz q7 aldi maci bugun.ama bu galibiyet beşiktaşı gruptan cikaracak galibiyette olabilir.şansliydi ama napoli deplasmani gibi zor bi maci kazandi mi kazandi.ama uzerine koymasi gerek yoksa icerdeki maci bile kaybedebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uchiha-İtachi kullanıcısına yanıt
    Kendi evindeki son 18 Avrupa maçında yenilmeyen Napoli'yi yenmişiz, ayrıyetten skor 0-1 falanda değil 3 tane gol atarak kazanmışız daha halen şans de sen kendini kandır. Napoli gibi bir takımla deplasmanda oynayınca ne yapmasını bekliyordun Beşiktaş'ın 10 tane gol pozisyonuna girmesini mi. Rakip Beşiktaş'tan tartışmasız 2 gömlek üstün bir takım böyle bir takımı ancak böyle bir taktikle yenebilirsin. Bulduğunu atacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşlı olarak napoli galibiyetini bende şans olarak görüyorum . Ilk yarıdaki napolinin kaçan pozisyonlarını canerin penaltısı örtmüş oldu aslında. Ortada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CharlieSelim

    Kardeş ben Galatasaraylıyım. Beşiktaşın yenmesine de çok sevindim yalan yok. Ama böyle konuşmamanı öneririm. Büyük lokma ye büyük söz söyleme.

    kardeş "gören de her sene şl desiniz muhaha" cümlesi kışkırtma amaçlı ben de ona karşılık vermek istedim yoksa her sene şl de olacağız diye bi kaide yok tabii ki sizde olacaksınız fenerde olacak trabzonda olacak..

    her sene bizim şl de olmamız önemli değil zaten ülkenin içinde bulunduğu durum her gün şehit haberlerine uyanmamız yeterince moralimizi bozuyor;bari avrupada ülkemizi temsil eden takımlarımızın başarılarıyla biraz olsun yüzümüz gülsün.
  • gomez olaydı daha iyi olurdu zannımca.

    tebrikler iyi galibiyet italyada.
  • Şans demek çok yanlış. Adamlar baskındır evet ama fabrinin çıkardığı toplar savunmanın kestiği toplar. Bunlar şans değildir. Şans kaleye giden topun hiç olucak birinin olmucak bir yerine çarpıp topun çıkmasıdır en basit örnekle.

    Abu güçlü ve suratlı videolarında da en büyük özelliğinin bu olduğu belliydi. Ama son vuruşları rezil. Ben böyle yorumlamistim. Nitekim şu ana kadar yanilmamisim gibi. Attığı gölde şans değil tam bir teknik vuruştur. Kaleciyi terse yatırıyor tek sıkıntı sağlam başlamadığı için yere susuyor ve temiz bir vurus yapamıyor. Ayrıca kafasını kaldırıp pas atmaya çalışırsa başarılı olur.

    Şenol güneş evet iyi ama oyuna geç müdahale ediyor. 2. Yediğimiz golden önce talisa alinsaydi maç daha erken biterdi. İlerde top tutamadik.

    Q7 aynı bizden gittiği sezon ki haline döndü. Bencillik o kadar fazla ki nefret ettiriyor kendinden. Yetenekli kesinlikle ama olumlu birşey yapmayınca insan da sinir yapıyor. 5 hareketin 3u olumlu olsa ok dicem.

    Caneri in takımla alakası yok. Hiç oyunda değil.

    Fabri gerçekten iyi daha da iyi olucak. Ama istatistiklere baksak. Tolga nin kaleyi koruduğu zamamda çıkardığı toptan çok daha fazla top çıkarmıştır. Bir kere çizgi kalecisi değil. Büyük bir hata yapti tabi adam orada pas olarak değil de kaleye doğru bir vurus yapsaydi şimdi farklı konuşuyorduk. Fabri yı kötülemek anlaminda değil.

    Son olarak istisnaları saymazsak güzel bir ülke birlikteliği olmuş. Umarım biz veya ülkemizin diğer takımları puan kaybedince veya yenilince de hep birlikte uzulebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://www.trtspor.com/uefasampiyonlarligi/videolar/mac-ozetleri/napoli-besiktas

    Burdan özeti izledim şimdi de bu nedir kardeşim spikerin yerine ben utandım hele o son golde hayatımda bu kadar ruhsuz, yapmacık bir sevinme görmedim ses çıkarmasan heralde daha çok etkileyici olurdu. Berbat bi spiker berbat.
  • tebrikler beşiktaş
  • Hakemide yendik. Kel beni sinir etti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa maç konusu açtık efsane maç oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayforFun kullanıcısına yanıt
    Mesajımı anlamadığın anlaşılıyor. Başarıyı beğenmemekten kim bahsediyor. Konular konuşurken altta kalmamak adına yapılan bir hareketten bahsetmiştim de neyse 😁

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler beşiktaş, inşallah bizde bu akşam en kötü 1 puan alırız hadi bakalım
  • Çok keyif aldığım bir maç oldu sonucu da mükemmel oldu hakem falan hikaye galibiyet şahane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotel california

    Birde JOR için kenarda izliyor diyorlar. Şenol Güneş'i görünce Allah'a şükür ettim

    blok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekten tebrik ederim guzel oyun sergiledi Besiktas.
  • kuarejzmaaa kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsen hiçbir zaman Fenerbahçe yi desteklemeyeceğim. Beşiktaş, osmanlı ve konya da dahil hepsini canı gönülden destekliyorum ve kazanınca seviniyorum. Ama Fenerbahçe taraftarı bizi hiç desteklemeyip skorlarımızla dalga geçtiler. Şimdi 4-1 in keyfini çıkarsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galibiyetten sonra beni en çok şaşırtan şey konu içindeki GS arkadaşlar oldu.ne diyim duygulandım vallahi helal olsun konudaki GSlilerin yüzde 90ı bizden biri gibi yorumlar yazmış uzun zamandır böyle bi duruma rastlamamıştım GSli dostlar Helal olsun vallahi size .
  • Bir tane baronlar İtalya'daki maçı almış İstanbul'da göreceksiniz falan diyordu. Nerede o arkadaş?
    Selam olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EneRGy.

    Bahir baronları dün dağıttıkları paraları fazlasıyla geri topladı. Bu sebeple de napolinin maçı kaybetmesi gerekiyordu. Dünya napoliye oynamıştı ve en çok bahis yapılan maçlar arasında ilk üç sıradaydı. Maçı izlerseniz napolinin yedigi gollerin hepsi acemice ve bilerek yenilmiş gibi. Hele Beşiktaşın son golü ofsayt. Napoliye verilen komik penaltılar. Hakemler de oyunun içindeler. İstanbuldaki maçta napoli beşiktaşı rahat yener. Aklınızda olsun. Amacım Beşiktaşın galibiyetine gölge düşürmek değil. Sadece endüstriyel futbolun insanların cebindeki paraya göz dikmesi ve soymasını dile getirmek istedim.

    N'oldun baronlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Napoli İstanbul'da Beşiktaşı rahat yener demişsin Ne oldu ? Çok üzüldün mü birader ? Beşiktaş Avrupa'da yenilmeyen 2 takım'dan biri..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.