Şimdi Ara

Şampiyon Uyarladım ; Kratos,the God of War

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Şampiyon Uyarladım ; Kratos,the God of War

Normal Kratos

Şampiyon Uyarladım ; Kratos,the God of War

God Armor Kratos - 1350 RP

Rün Savaşları sonucunda Dünya çok değişti.Yeni yaratıklar ortaya çıktı ve bazıları yok oldu.Ama Kratos bu dünyaya ait değil.İntikamını aldıktan sonra intihar eden ve cesedi bulunamayan savaşı,Pantheon tarafından buraya getirildi.Onu Leona'nın da yardımıyla yaşama döndürdüler.Tekrar eskisi gibi olan Kratos,Pantheon'u kaybettiği kardeşi Deimos gibi gördü.Ve sonsuza kadar onu koruyacağına yemin etti.Pantheon Lig'e katıldığı zaman,Kratos onu takip etmeye çekinmedi.Şimdi gücün ve öfkenin vücut bulmuş hali olan Kratos,sampiyonlari yok etmeye hazır.

-Yetenekler-

Pasif ; Kanlı İntikam

Kratos 1100 mesafedeki canı %10'un altında olan şampiyonların yanına kılıçlar yardımıyla uçar ve öldürücü vuruşu yapar.Rakipler üzerlerinde çıkan kan simgesi ile işaretlenir.Ucmak için T'ye baş.

Q ; Ares'in Gücü (L1+Kare)

Kratos,kiliclarini etrafında döndürerek etrafındaki rakipleri %25 oranında slowlar.[30/60/90/120/150 + (%100 AD)]

W ; Athena'nın Nefesi (L1+Üçgen)

Kratos, kiliclariya yavaş ama etkili olan 3 adet saldırı yapar her saldırı rakibi havaya atıp Kratos'a doğru çeker.Son saldırı rakibi 1,25 saniyeligine rakibi rakibi havada tutar.[Toplam Hasar ; 25/45/65/85/105 + (%90 AD)

E ; Herkül'ün İnancı (L1+Yuvarlak/GoW 3'ün başı,elimizde daha Blades of Athena varken.)

Kratos,rakibe hizlica vurmaya başlar 10 defa vurur ve bunlardan 3 tanesi kritik vurur.Vuruşlar engellenemez ve kacilamaz. [Toplam hasar (Kritik dahil değil) 55/55/60/70/100 (%75 AD)

R ; Sparta'nın İhtişamı (R2 / GoW 3'teki büyü)

Kratos'un emriyle ölen Sparta'lı kardeşleri rakibinin üzerine yağar.Rahibin etrafında kalkanlarindan bir alan oluşturur ve bu alana ok yağmuru başlar.Rakip bu süre boyunca boyunca (3 sn) hareket edemez,büyü kullanamaz ve normal saldırı yapamaz. [Toplam hasar ; 300/500/700 (%200 AD)]

-Build ve Laning-
    Doran's Shield ile başlayıp ;
    BC-BT-Hydra-Randuin-Ruh Gömleği (İngilizcesini unuttum :/)-G.A

Kratos range olup saldırıları melee sayılan tek şampiyon.Bu yüzden seviye başına MR'de kazanabilir.(Range 450)

Hergün çıkması için dua ettiğim şampiyonu okudunuz.Hayırlı tek atmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kratos- -- 15 Şubat 2014; 13:00:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çooook OP

• E useless.10 vuruş yapana kadar düz vur aynı damage herhalde vuruş başına yazmak istedin(o da op olacak ama) bi düzenle bence

• Kratos zaten bir karakter değil mi sen sadece lol'e uyarlamışsın tasarladım kelimesi yanlış olmuş
  • O ulti ne öyle
  • Bende champ tasarladim god of dari q:tek atar w:tek atar e:herkesi kendine ceker r: daha havalı tek atar dari baseden base e aa vurabilir bu yüzden hem ranged hem melee sayilir build:hydra runaan ve 4ie hayirli tek atışlar

• Hikaye ve hero güzel ama skil özellikleri böyle olursa diğer herolara gerek kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ligi yerle bir eder adam tanrilara kafa tutuyor

• Uyarladım deseydin bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: br0nice

Hikaye ve hero güzel ama skil özellikleri böyle olursa diğer herolara gerek kalmaz.

Tüm Olympus'u tek başına almış olan birinden bahsediyoruz.Normal bence

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Hikaye ve hero güzel ama skil özellikleri böyle olursa diğer herolara gerek kalmaz.

Yani sen de haklısın , ultiye basınca bıcakları alev alır güzel olur aslında ..

Ama arkadasın da dediği gibi tasarladım yanlış olmuş , uyarladım daha doğru tercih.
  • çöp
  • quote:

quote:

quote:

Yani sen de haklısın , ultiye basınca bıcakları alev alır güzel olur aslında ..

Ama arkadasın da dediği gibi tasarladım yanlış olmuş , uyarladım daha doğru tercih.

Duzeltiyorum hemen

• Bu karaktere sadece doran blade alsak yeter heralde
  • her skilli mi tek atar yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

her skilli mi tek atar yav

Bloody Kratos kills

veya Kratos kills Helios yazıp izleyin bi

• o pasif ne öyle? adc apc solo adamların canını indirir gidip öldürür tf'ye girmeden. çok fantastik olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakican

Bu karaktere sadece doran blade alsak yeter heralde

İteme de gerek yok. Rünler full ad yeter o. Mysteries'e bile gerek yok :)))

+10 dual zincirli shard var elinde zaten :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

her skilli mi tek atar yav

Bloody Kratos kills

veya Kratos kills Helios yazıp izleyin bi

Tüm oyunlarını bitirdim kardeşim biliyorum zaten bu arada e si oyunda dönerek kiliclarini salladigi bir vurus var o olabilir vururken zarar görmezse 2 sn ligine daha iyi olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dakican

Bu karaktere sadece doran blade alsak yeter heralde

İteme de gerek yok. Rünler full ad yeter o. Mysteries'e bile gerek yok :)))

+10 dual zincirli shard var elinde zaten :)

Blades of Chaos/Athena veya Exile onun adı.Her oyun değişiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.