Şimdi Ara

Şampiyon Tavsiyesi (Urgot)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Urgot almayı düşünüyorum ama kimse kullanmıyor diye ezik olduğunu düşünüyorum. İlk çıktığında herkes kullanıyordu sonra unutuldu gitti, uzun zamandır oynayan hiç görmedim. Sizce nasıl bir champion?

Almadığım herolar (3150)
    -Shen
    -Rammus
    -Cho
    -Lux
    -Morgana
    -Teemo
    -Urgot
    -Olaf
    -Pantheon
    -Xin
    -Garen

Edit: Mobafire'daki en iyi buildin skoru %74müş. Bana baya az geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 15 Kasım 2010; 10:57:47 >

• Bişey Dicem Ama Alınmaca Gücenmece Yok :D Sen Zaten Bütün Championları Alıyosun Koy Alfabetik Sıraya Al Bütün 3150 likleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: bossofhell

Bişey Dicem Ama Alınmaca Gücenmece Yok :D Sen Zaten Bütün Championları Alıyosun Koy Alfabetik Sıraya Al Bütün 3150 likleri

Amacım zaten bütün champiopnları almak. Ama rastgele almıyorum, belirli bir sıraya göre alıyorum. Ayrıca bunlar 450-1350 gibi ucuz değil, alınca boşa gitmesini istemiyorum. Yardım edersen sevinirim Urgot konusunda.
  • 100 den fazla maç yaptım..sadece 1 kere gördüm urgotu..karşıda ap kasan bi hero varsa çok şanslısın...benimde aklımda var aslında çok güzel zehirleri var..özellikle first blood için mükemmel bi hero diyebilirim....team fightta felan en arka safta en öndeki düşmanı vurabilirisin..

ama genede youtubeden videolarını felan izle derim sonra pişman olma.
  • Early-Mid'de iyi late game'de çuvallayan bi hero. O kadar da ezik değil, sadece iyi olduğu zaman dilimi diğer champ'lardan farklı.

Reginald'ın urgot tutorial'ı ilgilenenler için
  • Mobafiredaki buildler BUILDIN kalitesidir championun değil bunu unutmayalım ilk önce Buildini zaten okumayıp kendi buildini yapman her zaman için daha iyi

Urgota gelince, bende yok ama arkadaşın accden oynayasım gelince oynuyorum gayet de etkili oluyorum. Çok iyi bir off-tank ve dmg da vurabiliyor. Lanede mana regeniniz varsa çok iyi harass yapıyorsunuz gayet zevkli bir champ %5-10 hp'm varken 6 ulti stacklemiş chogathı iyi bir ulti zamanlamasıyla towerın da yardımıyla kestim mesela son oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocketboy

Early-Mid'de iyi late game'de çuvallayan bi hero. O kadar da ezik değil, sadece iyi olduğu zaman dilimi diğer champ'lardan farklı.

Video manyakmış, Urgot aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Early Game'de çok güzel bir heroymuş. Karşımda kim varsa kastırmıyorum, turretın yanında hatta bi önceki turretin yanında saklanıyor Mid Game ve Late Game'de o kadar iyi değil ama.

Ayrıca e skiliyle seçip q ile saldırınca kog maw'ın ultisi kadar range'den atabiliyorum. Çok iyiymiş bu özellik.
  • Video yu izleyince benim de urgot alasım geldi Ama kararsızım 6300 e az kaldı aklımda 4 tane hero var Twitch veya Karthus mu alsam yoksa Akali veya Leblanc alıp artan parayla Rune mi alsam karar veremedim şimdi bir de Urgot oynayasım geldi Neyse bu haftanın champları belli olsun alıcam ona göre.
  • urgot takım çalışmasıyla güçlü olabilen bir hero (ultisi de bunu diyor zaten) kalkan açıp rocket spamlayarak oldukça iyi bir takım arkadaşı olabilir.
  • Urgottan sıkıldım bence almayın. Çoğu kişinin oynamamasının sebebi bu olmalı... Çok sıkıcı bir hero. e ile isabet ettir sonra q spam q-q. kalkanı da açarsan yavaşlatıyor falan. Odun gibi bir hero. Ben o yüzden sevmedim. R Skili de pek kullanışlı gelmedi. Blitzcrankın çekme skilinin daha çok işe yaradığını düşünüyorum

Benim en sevdiğim championları yazayım.
    Tank-Support= Shen
    Melee DPS= Tryndamere, Akali
    Ranged DPS= Kog Maw
    Mage-Nuke= Leblanc

Genelde çok hareketli, herolar. O yüzden Urgot'u biraz oynayınca sıktı. Ayrıca team fightlarda pek bir şey yapamadım. Ama 1vs1'de çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 15 Kasım 2010; 19:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Urgottan sıkıldım bence almayın. Çoğu kişinin oynamamasının sebebi bu olmalı... Çok sıkıcı bir hero. e ile isabet ettir sonra q spam q-q. kalkanı da açarsan yavaşlatıyor falan. Odun gibi bir hero. Ben o yüzden sevmedim. R Skili de pek kullanışlı gelmedi. Blitzcrankın çekme skilinin daha çok işe yaradığını düşünüyorum

Benim en sevdiğim championları yazayım.
    Tank-Support= Shen
    Melee DPS= Tryndamere, Akali
    Ranged DPS= Kog Maw
    Mage-Nuke= Leblanc

Genelde çok hareketli, herolar. O yüzden Urgot'u biraz oynayınca sıktı. Ayrıca team fightlarda pek bir şey yapamadım. Ama 1vs1'de çok iyi.

Bakalım bu haftanın champlarına göre leblanc alıcak gibiyim.

• Urgot öyle master yi veya türevlerine benzeyen bir champion değil.Deneyim gerektiren bir champion.Ultisi sayesinde karşı takımın ortasında çıkcaksınız ve büyük oranda mag resle def veriyor.Takımınızın geri kalanı diğerleri siz tanklarken kolaylıkla temizleyebilir(tamamen takımınızın kalitesine bağlı).Blitzin çekme skilliyle urgotun ultisini karşılaştırmak çok mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Urgot öyle master yi veya türevlerine benzeyen bir champion değil.Deneyim gerektiren bir champion.Ultisi sayesinde karşı takımın ortasında çıkcaksınız ve büyük oranda mag resle def veriyor.Takımınızın geri kalanı diğerleri siz tanklarken kolaylıkla temizleyebilir(tamamen takımınızın kalitesine bağlı).Blitzin çekme skilliyle urgotun ultisini karşılaştırmak çok mantıksız.

Bence mantıksız değil. Magic defanslarla armorlarla düşmanın ortasına gideceğine ULTIYLE, blitzin normal çekme skiliyle sadece düşmanı çekip kesin daha iyi.
    Ayrıca resmi siteyi dolaşırsan yeni patchin konusunda herkes urgot buff diye sorup duruyor. İyi kullananlar mutlaka olacaktır ama ben pek sevmedim. Yine de ben başka bir champken mid'e gitmişken orada urgotun olmasını hiç istemem.

• Bişey Dicem Konuyla Yarı Alakalı Niye Olafı Bekletiyorsun :D Bence Denemelisin Tamda Senin İstediğin Gibi Bİr Champion
  • quote:

Bişey Dicem Konuyla Yarı Alakalı Niye Olafı Bekletiyorsun :D Bence Denemelisin Tamda Senin İstediğin Gibi Bİr Champion

Bir dahaki sefere sormadan Olaf'ı alacam. Kesin kararlıyım. Bıktım pasif herolardan, carry alacağım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Bişey Dicem Konuyla Yarı Alakalı Niye Olafı Bekletiyorsun :D Bence Denemelisin Tamda Senin İstediğin Gibi Bİr Champion

Bir dahaki sefere sormadan Olaf'ı alacam. Kesin kararlıyım. Bıktım pasif herolardan, carry alacağım artık.

Şu Listeden Olaf Patheon Cho Gath Ve Garen Kesinlikle Denemen Gereken Championlar Özellikle Garen Ve Olaf :D
  • Olaf oynaması çok zevkli. Full tank olarak gidince bile çok kill, çok asist yapıyorsun. Ve sürekli hareket halinde olmak isteyeceğin bir hero.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Early-Mid'de iyi late game'de çuvallayan bi hero. O kadar da ezik değil, sadece iyi olduğu zaman dilimi diğer champ'lardan farklı.

Up. Dün akşam Urgot'u aldım ve 3. Maçımda 17-7-17 Yaparak takımı taşıdım. Oyunun bütün bölümlerinde çok iyiydi. Feedlemedimde kimseyi öyle adam aldığım söylenemez. Sadece ortadaki adama Creep aldırmadım. Kulenin altında bekledi öyle. Mid-Game'de adam almaya başladım ve Late Game'de herkez benden kaçıyordu. Late Game'de çuvallama falan yok. Zaman dilimi konusunda katılmıyorum iyi kasarsan Late Game'de de müthiş.

• Awakens diye bi rus arkadaşım var adam ne zman görsme urgot oynuo psikopat gibi bişiy hem mid solo kasıo hep fb yi alıo karsısında kim olursa olsun fb alıo adam adamla konusabilceksen ona sor derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.