Şimdi Ara

Şampiyon Önizleme / RAKAN ve XAYAH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biri tam base atarken diğeri de katılırsa, katılan kişi o base atanla aynı sürede dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 5 Nisan 2017; 8:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitallion

Adcyi pek sevmedim. Ultisi hoşmuş ama.

Nesini sevmedin? Mainlersen şaşırma, ben de lucian çıktığında "almam ben bunu" demiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

biri tam base atarken diğeri de katılırsa, katılan kişi o base atanla aynı sürede dönüyor.

O çok op olmuş oyun içinde işe yarayacaktır mesela son minyon dalgasını temizledikten sonra base e daha hızlı dönebilir. Bir de son saniyede de katılabiliyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 5 Nisan 2017; 11:4:21 >
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    O konuda bir bilgi verilmedi sanırım. PBE ye düşünce denerler mutlaka.
  • Şampiyon Önizleme / RAKAN ve XAYAH

Hocam konuşmayı sevmiyorsunuz galiba

• yanlış görmediysem adc olanın pasifi ile yaptığı otomatik saldırılar güdümlü değil tw ultisi gibi. yani 1-2 tanesi de olsa wayen q gibi yeteneklerle dodgelanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Şampiyon Önizleme / RAKAN ve XAYAH

Hocam genel de klavyeye uzanmak zoruma gidiyor smile atıp geçiyorum konuları okuyorum ama

• Sup baya iyi olmus ama adc leş ötesi bir sey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Adc çok güzel la. Bence tutabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reason why

quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Şampiyon Önizleme / RAKAN ve XAYAH

Hocam genel de klavyeye uzanmak zoruma gidiyor smile atıp geçiyorum konuları okuyorum ama

hiçbir şey yapmamaktan iyidir en azından forum canlanmış olur

• Kız arkadaşıyla bot pre oynayanlar o birbirleriyle ekstra sinerjisi olan bu 2 heroyu havada kapacağını düşünüyorum. Eskiden cait ve vi aynı takımdayken ekstra %1 yada %3 saldırı hızı kazanıyorlardı. Bu kadar bariz sinerjileri varken ikisinden birisinin açık kalmayacağını düşünüyorum. Xayah ın ultisi tam bir asassin karşıtı savunma içeriyor. Rakah ise tam bir engage herosu. Hatta abartıp bot lane in yasuoları diyeceğim neredeyse. Birbiriyle bariz sinerjisi olan bir hero çıkaracağını düşünmezdim riot un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 5 Nisan 2017; 18:52:32 >
  • Xayah harikaaa

• Xayah çok hoşuma gitti gelsede oynasak :D Bol bol onun için alıştırma yapacağım bir gelsin de buralara :D
  • Yalnız şöyle bir saçmalık varmış yeni öğrendim ben. Şampiyonlar birbirlerine ekstradan güç veriyor. Böyle saçmalık mı var abi

Hani ne bileyim lucian-braum sinerjili pasiflerinden dolayı. Hani ne bileyim keşke bunlarda öyle olsaymış. Birbirlerine spesifik güç vermeleri aşırı saçma. Recall olayı belki hani tamam da.
  • Birşey soracağım ne zaman gelecek rakan ve xayah bilen var mı ? Pbe ye illaki gelmiştir test de edemiyorum ki başvurdum güya :) Bizim bu tarafa ne zaman gelir ?
  • Daha çok böyle duo şampiyonlar gelsin. Mid- Jung, Solo-Jung falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xayah hanımefendinin IP'si hazır. Bekliyoruz bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Yalnız şöyle bir saçmalık varmış yeni öğrendim ben. Şampiyonlar birbirlerine ekstradan güç veriyor. Böyle saçmalık mı var abi

Hani ne bileyim lucian-braum sinerjili pasiflerinden dolayı. Hani ne bileyim keşke bunlarda öyle olsaymış. Birbirlerine spesifik güç vermeleri aşırı saçma. Recall olayı belki hani tamam da.

ne rank, ne de lcs'te ikisini birden açıkta bırakmazlar bence.
  • Norain kullanıcısına yanıt
    Açıkta bırakmazlar belki ama bunun oyunda olması bile aşırı saçma.

• Adc olacak bayanlar eklesin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.