Şimdi Ara

Şampiyon olamazsak sebebi zemindir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evimizde oynadığımız maçlarda böyle puan kayıpları olduğu sürece şampiyonluk biraz zor.

• +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı takımlarda aynı zeminde oynuyor. Zemine en çok takılan Drogba benim gördüğüm kadarıyla. Bugünle beraber 2. oldu net gol kaçırdığı. Neyse şu Schalke'yi bir eleyelimde ligde 1.yiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Karşı takımlarda aynı zeminde oynuyor. Zemine en çok takılan Drogba benim gördüğüm kadarıyla. Bugünle beraber 2. oldu net gol kaçırdığı. Neyse şu Schalke'yi bir eleyelimde ligde 1.yiz

Ayni zemin olayina katilmiyorum.Teknik kapasite olarak gs daha ustun.Cogu kisi barcayla kotu zeminde oynamak ister.Farki ortaya koyamiyor cunku bu takimlar

• Hava şartlarıda unutulmamalı.
  • quote:

Karşı takımlarda aynı zeminde oynuyor. Zemine en çok takılan Drogba benim gördüğüm kadarıyla. Bugünle beraber 2. oldu net gol kaçırdığı. Neyse şu Schalke'yi bir eleyelimde ligde 1.yiz

Rakip oyun mu oynamaya geliyor?Bu cok sacma bir düsünce.
    Burak'ın pozizyonundan tut, son bitirici paslara, ortalara kadar hepsine etki ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

quote:

Ayni zemin olayina katilmiyorum.Teknik kapasite olarak gs daha ustun.Cogu kisi barcayla kotu zeminde oynamak ister.Farki ortaya koyamiyor cunku bu takimlar

(+1)Kötü zeminden biz daha çok etkileniyoruz.Tavşanlı Linyit'i getir bizim sahada oynat gol atamazsın adamlara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yarın BJK yener ve takımın toto tutuşur hele şükür artık yeter devre arasına girerken bile Trabzon maçında bastırmadılar rahat batıyor bizimkilere valla arada 2 3 puan fark olsun daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

quote:

(+1)Kötü zeminden biz daha çok etkileniyoruz.Tavşanlı Linyit'i getir bizim sahada oynat gol atamazsın adamlara

Bunlar istisna

•  Şampiyon olamazsak sebebi zemindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

hadi zemin kötü. drogbanın yaptığına ne demeli. kötü zemini daha da kötü bir hale getirdi. :D

Şaka bir yana, drogbanın bu penaltıyı kaçırması ile Galatasarayı 2 veya 3 puandan etmesinin verdiği psikoloji ile, schalke maçında daha hırslı daha güzel oynayacağını benim gibi düşünen var mı? gerçekten yıldız bir oyuncu ve telafi etmek için elinden geleni yapacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

hadi zemin kötü. drogbanın yaptığına ne demeli. kötü zemini daha da kötü bir hale getirdi. :D

Şaka bir yana, drogbanın bu penaltıyı kaçırması ile Galatasarayı 2 veya 3 puandan etmesinin verdiği psikoloji ile, schalke maçında daha hırslı daha güzel oynayacağını benim gibi düşünen var mı? gerçekten yıldız bir oyuncu ve telafi etmek için elinden geleni yapacaktır.

Haklısın hocam. soyunma odasında ağlamış bide ligtv haberi

• yönetim kına yakıyordur muhtemelen.
  • quote:

Evimizde oynadığımız maçlarda böyle puan kayıpları olduğu sürece şampiyonluk biraz zor.

Süper ligde evinde en çok puan toplayan takım Galatasaray. Puan durumuna bir bak derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Haklısın hocam. soyunma odasında ağlamış bide ligtv haberi

Ağlamış mı ,cidden öyle bir haber mi yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

quote:

Evimizde oynadığımız maçlarda böyle puan kayıpları olduğu sürece şampiyonluk biraz zor.

Süper ligde evinde en çok puan toplayan takım Galatasaray. Puan durumuna bir bak derim.

Ben birinciliğe laf etmedim ki zaten.Zeminden önce gayet iyiydik.Zeminden sonra Schalke maçında da bu maçta da zeminin nasıl olduğunu gördük ve bundan dolayı kayıplar olacağını söylüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

quote:

Ben birinciliğe laf etmedim ki zaten.Zeminden önce gayet iyiydik.Zeminden sonra Schalke maçında da bu maçta da zeminin nasıl olduğunu gördük ve bundan dolayı kayıplar olacağını söylüyorum.

Antalyaspor ve Beşiktaş maçlarını da bu zeminde oynadık. Schalke maçının zeminle bir alakası yok. Zeminin engel olması gereken bir takım varsa o da Schalkeydi. Adamlar hep tek pasla oynadılar bizden isabetli paslar attılar. Hatta biz dua edelim o maçta zemin bozuktu da rakip fazla topla oynayamadı.

• eleman da zemini alkışladı penaltı sonrası

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

eleman da zemini alkışladı penaltı sonrası

Kendi kazdığınız çukura düştünüz demek istedi

• quote:

drogba çiftçiliğe soyunmuş çapa yapıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.