Bildirim
ŞAMPİYON FENER ANONSUNU ÇARŞI YAPMIŞ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ciddi mi ya bu ciddiyse öyle böyle değil yani... -
1000 beşiktaşlıymış pehh çarşı her bulduğu boş koltuğa oturmasın yarım saattir tvde dönüyor yanlış anons yüzünden olduğu ne kadar yalancı iki yüzlü insanlar var -
fenerin kaderi bursaya bağlı değildi ki trabzonu yense nolucaktı? ya da bursa 2 farklı önde olsaydı. bunun için 1000 kişi stada sokulur mu geçiniz...
-
hemen suçu atacak adam arayın.yok şu yaptı bu yaptı diye -
Coşmasınlar, dangalaklık anonsu yapan dangalağın dangalaklığı. Çarşı neden üzerine alıyor ki ? -
gobarde gallina ortega vers.2 -
çarşı kendini kime karşı kanıtlamaya çalışıyor anlamış değilim. bizde bunu yedik ? peehh. ben hayatımda desteklediği takımın üzerinden şov yapıp onun önüne geçen bi taraftar grubu görmedmi. tamamen beşiktaşla alakasız bi grup oldu çıktı. -
bu hareketı yapıyor defansa NE ANONSA GEREK VAR
-
quote:
Orijinalden alıntı: linkinboy_ozi
bu hareketı yapıyor defansa NE ANONSA GEREK VAR
Bence bunu anons geldikten sonra sahadaki anonsu duymayanlara göstermek için yaptı. Önemli olan Selçuk değil, Volkan efendi arkadaki gazetecilere sorup 2-2 yanıtını alınca oyunu soğutmaya çalışıyor. Asıl Volkan efendiye sormak lazım, sen oyununa bakmayıp millete soruyorsun ve oyunu soğutuyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
hemen suçu atacak adam arayın.yok şu yaptı bu yaptı diye
dalga geçicem diye kasma.. önce şu at gözlüklerini bir çıkar, yazılanları adam gibi oku.. konuyu açan da Galatasaraylı.. -
He yani çarşı yine bişeyleri kendine mal etme derdinde.. 1000 kişi nasıl girecek fb tribününe, 16 bin satışa çıkan bilete 320 bin talep varken... 100 liralık bilete binlerce lira veren taraftarlar varken 1000 beşiktaşlı nereye giriyor yahu.. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
5 DAKKA ŞAMPİYONLAR...
-
quote:
Abi acıdım ya of -
gülmiycem diyorum zorla güldürüyosunuz puhahahah
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
Coşmasınlar, dangalaklık anonsu yapan dangalağın dangalaklığı. Çarşı neden üzerine alıyor ki ?
algida kusur var galiba. sana birisi mynetde bi haber var dediginde direk yorummu yaparain yoksa resmi sayfalarinami bakarsin?
git bi bak bakalim forzada yada carsi facebook fanda bi aciklama varmi ? -
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: .Mirliva.
quote:
Abi acıdım ya of
bizim taraftarımız oyle çağdaş bi taraftar kı bursanın şampıyonluğunu boyle kutlayabılıyolarama sız nerdeeee anlıcaksınız
şaka maka ben bıle şaştım dedım bunlar ne ayak dıye
-
quote:
Olamaz ya yazıııkk
Benzer içerikler
- promo forma ne demek
- ultraslan üyelik
- forma orjinallik sorgulama
- gs bonus kart
- barış manço hangi takımlı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X