Şimdi Ara

samet güzel'in istifası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istifa ettiğini söylüyorlar doğru mu samet ?

• Geçerli bir sebebi varmı acaba? Yediği bir halt yüzünden mi yoksa yemediği bir haltı yemiş gibi göstermesinden mi? Göreceğiz bakalım. Zaman herşeyin ilacıdır.
  • İstifa ettiyse kendisinde bir sorun var demektir. Sonuçta başkan Alex'le beraber kendisini de kovmadı; aksine şahit olarak gösterdi. Buna rağmen istifa ediyorsa sorun kendisindedir.
  • Brezilya pembe dizisi gibi oldu Normaldir buyu ihtimale Azizin foyasi yarin ortaya cikacak buda olan kalan gururunu kurtarmaya calisiyor her ota b.ka dogru dedikten sonra tabii insan etkileniyor
  • Muhtemelen Alex ile kurduğu bağ ve sonrasında gelişen olaylardan dolayı istifa ediyordur. Açıkcası canlı yayında Aziz Yıldırım ın yaptığı o rezillikten sonra bu zamana kadar durmasına bile şaşırdım.
  • Şu dakikada istifa etse ne olur, Aziz Yıldırım'ın basın toplantısına hiç çıkmadan böylesi bir duruma zorlanmasına tepki olarak istifasını verseydi adam gibi adammış derdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Koç' un hataları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Istifa edeceğini hiç sanmıyorum. Bir tercüman olarak en iyi para kazanabileceği yerde şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam basın toplantısında tercüman olarak bulunuyordu. İstifa ettiğini sanmıyorum, yalan haber bence. Ayrıca Samet sadece Alex'le değil, bütün takımla arkadaş.
  • Aziz yıldırım bu saatten sonra onu asla bırakmaz...
  • Dogruymus, Samet istifa ettigini acikladi az once.

• Fenerbahçede istifa diye bişey yok arkadaşlar, aziz git derse gidersin kal derse kalırsın kime Fenerbahçeli derse o Fenerbahçelidir, diğerleride takımı bölmeye çalışanlardır.
  • Ntv son dakika olarak geçti,dogru sanırım.

• bizde bunu yedik,geçen gün adam resmen altına yapacak şekilde duruyordu,olan olmuş aziz okşadı kesin
  • Samet Güzel, Twitter'da şu ifadeyi kullandı:
    "Büyük bir gururla senelerdir emek verdigim kulübüm
    FENERBAHÇEM'den kendi isteğim ile ayrılmış bulunuyorum."

alexin basın toplantısı öns
    cesi istifa bakalım ne çıkacak

• Demekki Aziz Yıldırım çocuğu zorla konuşturdu, oda yediremedi bunu kendisine ve istifa etti.. Doğrumu samet ? yüksek sesle söyle herkes duysun ....
  • Adam istifa ederek en doğrusunu yaptı.
  • Aziz Yıldırım yüzünden düzgün adamlar harcanıyor yamuklar kalıyor.
  • Samet'e sormak lazım doğru mu samet?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.