Şimdi Ara

Saman Nezlesi - Alerjik Rinit - Hapşurma Krizi - Damak Kaşıntısı - Kulakda Garip Hisler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saman Nezlesi - Alerjik Rinit - Hapşurma Krizi - Damak Kaşıntısı - Kulakda Garip Hisler

Dayanamıyorum artık , günde 100 kere hapşuruyorum kalbim durcak yakında 10 kere doktora gittim ,

Özel hastanede 150 tl verip muayne film çektirdim doktorlarda anlamıyor , napıcağımı bilmiyorum ...

Boğazım kaşınıyor , hapşuruyorum ofisde calısamaz hale geldim çaresizim , lütfen bu durumları yaşıyanlar varmı ?

Varsa neler yapıyorsunuz yatıştırmak icin.

• Hocam bende seninki gibi biraz daha hafifi var bende 50 kere hapşuruyodum. Sinuzit te var bende. Bi gün bi kbb doktoru git eczaneden Sinus Rinse Kit al ilk beş paketi kullandıktan sonra farkı gör dedi 1 aydır hapşurmuyorum.

http://www.burunyikama.com.tr/#!sinus-rinse/c1wb7 bi dene derim denemekten zarar gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Hocam bende seninki gibi biraz daha hafifi var bende 50 kere hapşuruyodum. Sinuzit te var bende. Bi gün bi kbb doktoru git eczaneden Sinus Rinse Kit al ilk beş paketi kullandıktan sonra farkı gör dedi 1 aydır hapşurmuyorum.

http://www.burunyikama.com.tr/#!sinus-rinse/c1wb7 bi dene derim denemekten zarar gelmez.

hocam ben genelde evde deniz suyu bulundururum tuzlu su sıkarım ama pek faydasını görmedim ,
    bunu da deniyim genelde alerji hapları atıyorum xycal , zadident gibi ama onalarda 1-2 gün idare ediyor.

İnsallah bu biraz düzeltir yakında yurt dışına gidicem ordada bu hastalıkla ugrasmak ıstemıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Hocam bende seninki gibi biraz daha hafifi var bende 50 kere hapşuruyodum. Sinuzit te var bende. Bi gün bi kbb doktoru git eczaneden Sinus Rinse Kit al ilk beş paketi kullandıktan sonra farkı gör dedi 1 aydır hapşurmuyorum.

hocam ben genelde evde deniz suyu bulundururum tuzlu su sıkarım ama pek faydasını görmedim ,
    bunu da deniyim genelde alerji hapları atıyorum xycal , zadident gibi ama onalarda 1-2 gün idare ediyor.

İnsallah bu biraz düzeltir yakında yurt dışına gidicem ordada bu hastalıkla ugrasmak ıstemıyorum.

Hocam bunu sıkmıyosun baya 200 300 ml karışımlı suyu burundan foşş dolduruyosun.1 2 kere işe yaramıyo bu dedim sonra hapşuruklar kesildi burun kaşınmaları kesildi dedim tamam diş fırçalar gibi her duşta sinusleri de temizlicez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Hocam bunu sıkmıyosun baya 200 300 ml karışımlı suyu burundan foşş dolduruyosun.1 2 kere işe yaramıyo bu dedim sonra hapşuruklar kesildi burun kaşınmaları kesildi dedim tamam diş fırçalar gibi her duşta sinusleri de temizlicez.

anladım hocam videosunu izledim alıp denıycem.

• Bibuçuk sene öncesi aynı şey benim başıma geldi. Yani günde 200 kere rahat hapşuruyordum hapşurmaktan başım çok şiddetli zonkluyordu. Damak kaşıntısı da vardı. Doktora gittim alerjik olduğunu söyledi bi burun damlası verdi ismini şu an hatırlamıyorum bir de ağzını ve burnunu sık sık yıka demişti. İkinci burun damlası bitiminde iyileşmiştim.
  • Toprağın bol olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burnunda kaşıntı, göz altlarında ağrı oluyormu?
  • benim çok tozlu, çok fazla deterjanın,polen, alerjen içeren malzemeler (gıda sektöründeyim bir depo var oraya girdi mi? saman nezlesi üzerine bir de sağ kolum hemen kaşınıyor) olduğu yerlerde hapşurma,gözyaşı,deli gibi burun akıntısı diğer dediklerin var. başta grip sanmıştım.artık tanıyorum. ama öyle 50 kere hapşurmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Burnunda kaşıntı, göz altlarında ağrı oluyormu?

burunda kaşıntı genelde oluyor hocam ama göz altlarında ağrı yok.
  • bi alerji testi yapmanı öneririm.mite alerjisi olabilirsin.bunun için ilaç kullanmak değil de ortamını değiştirmen gerekiyor.halı kullanmamak,tozlu yerlerde bulunmamak gibi.
  • Al bendende o kadar bu illettwn nasl kurtulacam bilmiyorum en cokta bahar ayinda şiddetleniyor,ilaclarda gecici oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulaşıcı bir virüstür.Mevsim değişikliğinde malum salgınlar olabilir.Sirke ye özellikle salataya bol miktarda katıp yemeni öneririm.Sabaha bomba gibi uyanırsın.Çok bilinkdik bir töntem daha var.Sabah ve akşam 1 çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz ve karbonat atıp iyice karıştır.Sonra gargara yap.

Edit: Bol bol sıvı tüket.Günde mesela 1-2 litre su içmeye çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 14 Ekim 2014; 16:43:16 >
  • bende de bu var sanrm ya burnum tkaniyor geceleri
  • Aynı dertten 7 senedir bende de var. 4 yıldır Xyzal 5 mg kullanıyorum. İlacı aldığım zamanlar hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.

• Bahar alerjisi.Bende de var fakat bazı yıllar çok şiddetli bazı yıllar hafif oluyor.Fakat şuan bir şeyim yok normalde bu zamanlarda başlardı.
  • 3 saattir damak kasintisi ile uykumdan oldum.
    Xyzal buldum tesaduf, birde az kalan otrivine. Gecici cozum sanirim.

• Allerset,Deloday
  • hocam aynı olay bende de var ama benimki bahar ayına girerken patlak veriyor. Cirrus kullandım, bana çok iyi geldi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.