Şimdi Ara

Sam Altman sonrasında OpenAI çalışanlarından istifa sinyali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sam Altman sonrasında OpenAI çalışanlarından istifa sinyali
    OpenAI çalışanları, eski CEO Sam Altman ve Başkan Greg Brockman'ın çalkantılı, kaotik bir sürecin sonunda Microsoft'a katılmasının ardından “OpenAI çalışanları olmadan bir hiçtir” mesajını paylaşıyor. X (Twitter) üzerinden yapılan paylaşımlar koordineli görünüyor; bir düzineden fazla çalışan neredeyse aynı anda bu mesajı paylaşıyor. Mesajı ilk paylaşanlar arasında, Sam Altman'ın yönetim kurulu tarafından görevden alınmasının ardından geçici CEO olarak atanan eski CTO Mira Murati de bulunuyor.



    OpenAI çalışanları tepkili



    Sam Altman sonrasında OpenAI çalışanlarından istifa sinyali
    ChatGPT’nin yaratıcısı Sam Altman, bu paylaşımları bir kalp emojisiyle birlikte paylaşıyor. Eşgüdümlü kampanya, saatler önce Microsoft'a katılacaklarını açıklayan Altman ve Brockman'a bir destek gösterisi gibi görünüyor.



    Microsoft CEO'su Satya Nadella yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: Sam Altman ve Greg Brockman'ın meslektaşlarıyla birlikte yeni bir gelişmiş yapay zeka araştırma ekibine liderlik etmek üzere Microsoft'a katılacağı haberini paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”



    Ayrıca Bkz.OpenAI, Sam Altman’ı neden kovdu, Microsoft neden aldı? İşte olayın tüm perde arkası



    Dolayısıyla bu mesaj yayınlayan çalışanların Altman ve Brockman ile birlikte Microsoft katılacaklar arasında olduğu düşünülebilir ancak şimdilik bu konuda resmi bir şey yok. Bununla birlikte yürütülen kampanya aynı zamanda mühendislerinin büyük bir bölümünü Microsoft'a kaptırma riskiyle karşı karşıya olan OpenAI yönetim kurulunu ve yeni CEO Emmett Shear’ı baskı altına sokuyor.









  • Altman'ı öldürdüler. Bu aslında bir komplo. Gerçek ortaya çıkacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.