Bildirim
sam 32b651 1.446 tl ye alıyım mı ?? (ALINDI)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok iyi fiyat samsungta parlama sorunu var pencere karşısına alma. 6 serisi güzeldir. 32'' alacaksan özelik/per/fiyat şahane. -
arkadaşlar selam,
akşam iş çıkışı nişanlımla beraber Bimekse uğradık ve cihazı aldık, heyecanlaeve geldik ve cihazı kurudum, iş yerinde hdd ye attığım bir kaç demo görüntü vardı onları izledik harikaydı. daha sonra kurtlar vadisini izlemek için çatı antenini taktım ve ayarladım. 3 m'den izlediğimde uyduyu aratmayacak kadar güzel görüntü vardı
çok şaşırdım.
velhasıl almak isteyenler bu fiyata kaçırmasın derim..ben aldım kurtuldum -
Hayırlı olsun paneliniz,bende dün akşam aldım b650 modelini yarın getirecekler,umarım yanlış yapmamışızdır. -
Arkadaşlar hayırlı olsun...
İyi günlerde güle güle kullanın... -
Hayırlı olsun...
Forumda 79 sayfaya ulaşmış B65X serisi ilgili bir başlık var göz gezdirmenizi öneririm. -
Hayırlı olsun. Bu arada bir sözümü düzeltim. Parlama sorunu yok. Parlamayı önleyen ekrana sahip değil. Cihaz kötü cihazmış gibi oldu -
2 akşamdır lcd yi evde test ediyorum, 2 adet florasan olan salonda sıkıntı veren bir durumla karşılaşmadım, parlama olayı biraz abartılıyor sanırım.. -
1446 ya 42 inch full hd toshibada alinabilinirdi -
32'' ufak değilmi ya...o fiyata sanki 37 yada 40 alınabilirdi sanki -
Panelle ilgili kafanızda hangi sorunlar varsa sorabilirsiniz alan kişilere hyr olsun -
iyi dileklerini esirgemeyen arkadaşlar teşekkür ederim.
@GOGOMEZ
Forumdaki B65X konusuna bayağı bir göz gezdirdim ama settings bilgilerini göremedim, belki de gözden kaçırmışımdır sizin bu konuda bilginiz var mı ??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X