Şimdi Ara

Salonu değiştirmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftada 4-5 gün spora gidiyorum.Spor salonundaki hoca beni her gördüğünde kartı basıyonmu sen girişte,takviye alman lazım burdan
    (bcaa,protein vs),bu kadar gelme gibi şeyler söylüyor.Salonda herkese hareketi yanlış yapıyosun diye karışıyo ama kendi
    vucudu 90 kilo yağlı birisi.Bu salona eve yakın diye gidiyordum ama bir yerden sonra gına geldi.Sizce devam ediyim mi yeni salon mu bakyım

• yakinlarda baska salon varsa uyeliginiz bitince orayi tercih edebilirsiniz. verdiginiz ucret yanmasin. O herif ne derse desin verdiginiz paranin karsiligini almadan salondan cikmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben değişirdim :)
  • değiştir hocam , benim gittiğim salondada vardı böyle bir tane rizeli laz hoca, herşeye bağırıp çağırıyordu sonunda çıktım salondan
  • Uyeligin uzun vadelik ise kal para gitmesin hocaya ya bana antremanda karisma yada parami ver de kimse takviye almak yada baskinin dedigi hareketi yapmak zorunda degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de başıma geliyordu bazen, eleman mekik çekerken bağırıyordu, ben deadlift yaparken o haraket belini sakatlar yapma diyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.