Şimdi Ara

Salman Bilgisayar Bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En azından alışveriş yapmadan önce birileri bu yazıyı okur vazgeçer diye yazıyorum.

Salman Bilgisayar M.köy şubesinden A1278 model macbook pro bilgisayarım için TR klavye satın aldım. Almadan önce aradım ve nasıl ürün orijinal midir diye sordum evet orijinal dediler ses kaydı da elimde mevcuttur. Sonraki konuşmalarımız da da Çinden getirtiyoruz demişlerdi.

Neyse, ürünü elden aldırdım. Cihazıma montaj yaptım ve enter tuşunda takılma ve sertlik gibi bir sorun olduğunu fark ettim. Ertesi günü durumu izah ettim. Tuşu ve alt aksamını ikna ederek değiştirttim. Bu arada bu işler için başkasını yolluyordum kendim kontrol ederek alamıyordum. Yine ürün geldi yine aynı sorun. Klavyeyi montaj yaparken altına garanti etiketi diye (3cm*1,5 cm ebatında) bir etiket yapıştırmışlar ve buda vida deliklerinden 2 tanesine denk gelmiş. Ek olarak klavye ışıklı olduğu için ışığı kesmesin diye etiketi söküp attım. Etikette de bir barkod işareti ve altında da numaralar vardı. Bu arada ürün faturası da mevcuttur. Araya haftasonu girdi ve 3 gün geçmiş oldu. Ürünü değiştirelim dedim ama garanti etiketini söktüğüm için işlem yapmak istemediler. Şimdi firma ile uğraşıp duruyorum ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Orijinal diye satılan klavye bendeki orijinal ile aynı değil. Parça kalitesi yapısı bile farklı. Bilinen çin malı 10 dolarlık ürün.

Şimdi herkesi uyarıyorum Salman Bilgisayar adı altında bir kaç şubesi olan ve çin den ürün getiren dandik olan bu ürünleri satan bu firmadan uzak durmanızdır. ben gerekli mercilere şikayette bulundum ama inanın hiç umurlarında bile değil. 120 liralık klavye ki maliyeti 50 TL bile değildir. 3 kuruş için kulaklarını kapatıp umursamadılar. Bende ürünün parasında değil bu sorumsuzluğun hesabını sormak için uğraşıyorum. Kalvyeyi parçalayıp kapılarına atacağım zaten en kısa zamanda.

UNUTMAYIN ARKADAŞLAR SALMAN BİLGİSAYARDAN UZAK DURUN...

• Israrla uyarmaya devam ediyorum uzak durun
  • Keske sticker kullansaydiniz
  • sağol kardeş adaptör alacaktım uyardığın iyi oldu.
  • Uyarı için tşk.

Ayrıca Şikayetvar ve Ekşisözlük'te de uyarmışlar.

Başka bir firmada bulunmayan bir Asus notebook bataryası alacaktım ama boşver kalsın.

Aliexpress'ten alırım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre2012 -- 12 Temmuz 2020; 15:21:0 >
  • laptop bataryası alacaktım Ekşi ve şikayetvardan sonra asla almamaya karar verdim. Orjinal diye 2 kat para vermeye razıyım ama yeterki sağlam firma olsun. bunlar sattıkları malın arkasında değiller anlaşılan. varsın yan sanayi alalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.