Şimdi Ara

Saliou Ciss

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dün oynanan Beşiktaş-Tromsö maçını izleyenler bilir bu arkadaş Tromsö gibi bir takımın 5-6 gömlek üstünde bir oyuncuydu. Bugün bir araştırayım dedim Transfermarkt verilerine göre Tromsö'de böyle bir oyuncu yok. Oyuncu Fransa'nın Valenciennes takımında oynuyor olarak gözüküyor.(Yeni transfer olarak belirtilmiş). Sözleşmesi 2017 de bitecekmiş. Bu karmaşayı birisi bana açıklayabilir mi?

• Yeni transfer etmiş Valenciennes
  • Bu nasıl şans ya. Transfer 2 gün önce tamamlansa dünkü maçta yenilmezdik. Penaltıya sebebiyet veren,bizim oyuncuların moraline bozan oyuncuydu. Neyse rövanşta oynamayacağının belgesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

Bu nasıl şans ya. Transfer 2 gün önce tamamlansa dünkü maçta yenilmezdik. Penaltıya sebebiyet veren,bizim oyuncuların moraline bozan oyuncuydu. Neyse rövanşta oynamayacağının belgesidir.

Adamın yanına yakıştırdığım küfürlerden olacak ki başlığı görünce küfürlü başlık zannettim.
  • Adam Burak Yılmaz'ın ayakkabı boyasıyla boyanmış hali gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş şansa bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yemin ediyorum buraktan farkı yoktu adamın.Üflesen yere düşer

• eboue + burak
  • Ikinci maçta kulakları çok çınlardı onun için iyi seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

eboue + burak

+1903

• Başlığı görünce aklıma geldi, sizde bir orta saha vardı, zenci. Defansif olabilir. Adı da yanlış hatırlamıyorsam Cisseydi, doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

eboue + burak

Kesinlikle.
  • tek başına takımını oynatıyordu
  • Bu tarz adamlarin bacagi kirilsa umurumda olmaz, once insan sonra futbolcu olacaklar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Başlığı görünce aklıma geldi, sizde bir orta saha vardı, zenci. Defansif olabilir. Adı da yanlış hatırlamıyorsam Cisseydi, doğru mudur?

Eduard Cisse

• Biz niye yenildik demek yerine hala Burak'ın düşüşüne laf atıyorsunuz anlamak çok zor sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TartarosX

Biz niye yenildik demek yerine hala Burak'ın düşüşüne laf atıyorsunuz anlamak çok zor sizi.

burağın tek vukuatıymış gibi.
  • quote:

Biz niye yenildik demek yerine hala Burak'ın düşüşüne laf atıyorsunuz anlamak çok zor sizi.

Ben de anlamıyorum hocam. Hadi diyelim Burak bunlardan iki puan çaldı. Geri versek, ilk 3 yine değişmeyecek.. Hiç bir fark olmayacak. Eee neyin peşindesiniz ozaman?

Etik ahlak deseler, katılıyorum çok kötü bir davranış ama... Veli'nin uçuşunu da gördük. Burak'a sövdüğünüz kadar Veli'ye neden sövmüyorsunuz? Şimdi bana Veli'nin pozisyonunu kanıtlamak için bir sürü vidyo falan koyarlar. Gerek yok, izledim, gördüm ve biliyorum. Bence penaltı yok, Veli çok güzel atlamış ve siz aksini iddia ederek kendinizi kandırıyorsunuz.

Hatta yukarda biri insan olamayanların bacağı kırılsın falan demiş.. Çok insancıl bir yorum, tebrik ederim.

Hedef, amaç olmayınca; bu tarz şeylerle meşgale ve teselli buluyorlar diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Essayon

quote:

Ben de anlamıyorum hocam. Hadi diyelim Burak bunlardan iki puan çaldı. Geri versek, ilk 3 yine değişmeyecek.. Hiç bir fark olmayacak. Eee neyin peşindesiniz ozaman?

Etik ahlak deseler, katılıyorum çok kötü bir davranış ama... Veli'nin uçuşunu da gördük. Burak'a sövdüğünüz kadar Veli'ye neden sövmüyorsunuz? Şimdi bana Veli'nin pozisyonunu kanıtlamak için bir sürü vidyo falan koyarlar. Gerek yok, izledim, gördüm ve biliyorum. Bence penaltı yok, Veli çok güzel atlamış ve siz aksini iddia ederek kendinizi kandırıyorsunuz.

Hatta yukarda biri insan olamayanların bacağı kırılsın falan demiş.. Çok insancıl bir yorum, tebrik ederim.

Hedef, amaç olmayınca; bu tarz şeylerle meşgale ve teselli buluyorlar diye tahmin ediyorum.

Olaya neden inatla tek yönden bakıyosunuz ? O sezona girerken millet ' Beşiktaş ilk 5'e girerse başarı ' tarzı muhabbetler yapıyordu,haliyle daha 2.haftadan ezeli rakibi ve geçen seneki şampiyonu yenmek takıma mental açıdan biçok şey kazandıracaktı,tabi neyse geçti artık yapacak bişey yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.