Şimdi Ara

Salim Ünsal kontenjanların sıralamaya etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kontenjan Değişimi Sıralamalara Nasıl Yansıyabilir?
    https://salimunsal.blogspot.com/2019/07/kontenjan-degisimi-sralamalara-nasl.html

Kendisi benim beğendiğim bir hocaydı takip ediyordum ama tahmini tutar mı bilmem. Ağır bir taşın altına girmiş aslında, kolay değil binlerce bölümün sıralamasını tek tek tahmin etmek, çoğu hoca da yapmıyor böyle bir şey zaten. Eğer kafasını benim gibi bu konuya takan arkadaşlar varsa bi göz atarlar diye açıyorum konuyu fikir edinsinler diye.

Edit: Belirteyim bi kaç yorum okudum aşağıda fakat bu tahminler tercih trendlerini göz önüne almadan yapılmış, yani geçen seneki trendler geçerli olursa bu seneki kontenjanlarla sıralamalar nasıl olur gibisinden yapılmış bi şey anladığım kadarıyla. Dolayısıyla ilginin artacağını düşündüğünüz ybs vs. gibi bölümler için ne olur artık sonuçlanınca süreç anca o zaman göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 24 Temmuz 2019; 19:0:51 >

• Bilgisayar sıralamalarında tamamen yanılacağını düşünüyorum, imkansız böyle gelmesi bilgisayarda aşırı bir talep var.
  • tamamen balon bir liste hazırlamış. özel üniversitelerin kendi içindeki kontenjan artış ve düşüşlerini değerlendirmemiş. birbirine yakın olan sıralamaların düşüş veya yükselişini hep aynı göstermiş.

çöp.
  • FireSwords kullanıcısına yanıt
    Ben de mesela kendi baktığım yer için yanılacağını düşünüyorum o ayrı mesele. Kafayı benim gibi ne olacak acabaya çok takan varsa bi bakıp fikir edinsin diye açtım konuyu zaten tamamen tutturması mümkün değil.
  • lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    Ben sınava 2017'de girdim biliyorum hepsini tutturamadığını, insanlar bi göz atsın fikir edinsin diye açtığımı zaten belirttim. Tamamen doğru olmayacağı açık. Fakat bu forumda hangi hocanın adı geçse çöp yazmaktan başka bir şey yapılmıyor
  • Aşırı çöp. Hayal bile edemeyeceğin derecede. Ben birkaç tane bölüm düşünüp baktım. Hacettepe Bilgisayar 17.5'la kapadı 18'e geriler demiş hayvan gibi bilgisayar trendi olmasına rağmen. YBS 7.5k kalır demiş bunların ikisi de mümkün olmayan tahminler.
  • Keşke Bilgisayar sıralamaları böyle olsa ama imkanı yok, sıralamalar ilerleyecek. Olabilecek en iyi ihtimal sıralamaların fazla ilerlememesi, gerilemesi imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adeaphon -- 24 Temmuz 2019; 18:51:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hukuk yazmicak miydiniz

• keşke böyle olsa
  • Arkadaşlar saydırmış baya. 2017yi bilmem ama ben de tercihi artan kontenjanlara göre hesaplayarak yaptım.
    DEÜ Makine 80k gözüküyor bende adam 81k yazmış
    DEÜ İnşaat 93100 gözüküyor bende 92küsür
    Geçen seneki taleplere göre böyle olacak zaten adam böyle olur diye bir şey dememiş.
    PC'de yanılır sonuçta pcye ilgi fazla. Belirli bir seviyeden düşüş gösterecektir ama bu kadar olmayacağını düşünüyorum.
  • Kontenjan etkisinin geçen seneki sıralamaya etkisi diyor, sıralama tahmini demiyor.

Burada da herkes bilg müh nasıl gerileyecek diyor, ya sabır ya muhammed.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diş böyle gelir mi dostlar
  • Salim ünsal yazıyorsa okumadan geçin arkadaşlar valla zamanınıza yazık

• Bu sene sıralamayı kaçla çarpıyoruz

• 2017 yılında bu adam yüzünden çevremdeki insanlara, aileme, kendime sıralama yönünden toz pembe hayaller çizmiştim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.