Şimdi Ara

SALİM ÜNSAL HOCA'M BURAYI OKUYORSAN LÜTFEEEENNNNNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çünkü, çünküüüü, İNANIRIM

• yani şimdi düşününce ygs zordu.lys matematik zor-orta idi.fen biraz kolaydı.hala anlayamıyorum nasıl 2016'DAN KÖTÜ GELDİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekla

yani şimdi düşününce ygs zordu.lys matematik zor-orta idi.fen biraz kolaydı.hala anlayamıyorum nasıl 2016'DAN KÖTÜ GELDİ?

Demek ki kendimize göre yorumladık.Buna inandırdık.
    Şimdi de kafasına göre tahmini sıralamalar oluşturmuş.Geçen seneye göre çok iyimser.Yine ona inanmaktan korkuyorum.Eyşan kılıklı Salim Hoca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddarblue -- 13 Temmuz 2017; 22:20:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaddarblue

quote:

Orijinalden alıntı: Tekla

yani şimdi düşününce ygs zordu.lys matematik zor-orta idi.fen biraz kolaydı.hala anlayamıyorum nasıl 2016'DAN KÖTÜ GELDİ?

Demek ki kendimize göre yorumladık.Buna inandırdık.
    Şimdi de kafasına göre tahmini sıralamalar oluşturmuş.Geçen seneye göre çok iyimser.Yine ona inanmaktan korkuyorum.Eyşan kılıklı Salim Hoca

güldürdün kardeşim . Ben akıllanmaz biri olduğum için bir kere daha güveneceğim.Hep buradan kaybedicem herhalde

• Kanka adamın geçen sene ki tahminlerine baktım 100-200 kişi kaymayla tutturdukları bile olmuş beni ikna etti o yüzden inanıyorum güveniyorum tercihlerden sonra tutmazsa hocamız sağolsun.

Ayrıca sıralama siteleri dahil kimse böyle olacağını tahmin etmedi ygs 2014 -- 2017 lys < 2016 lys gözlerim yerinden fırlayacaktı sıralamamı görünce
  • HOCAAA DUY HOCAA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bu şarlatanlara inanan var mıı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    remzi hoca mı?akın dil mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallantt

Hala bu şarlatanlara inanan var mıı

Eyşan gibi hocam.
    Bir tarafın sahte olduğunu biliyor ama yine de ona inanmak istiyor.
  • Gaddarblue kullanıcısına yanıt
    :Dd inanan yanar. Kimse bu sene için olmayacak hayaller kurmasın. Herkes 2014 gibi demişti en çok ona yanarım :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.