Şimdi Ara

Salih Dursun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu ne güzel oynuyor adam...müthiş pres yapıyor.tek problemi çok pas hatası yapmasıydı,onu da düzeltti gibi duruyor.yusuf'un golünde kendisinin de payı büyük..

sağ bekte belli ki oynayamıyo herif.vahid hoca ön liberoda ısrar etmesi çok iyi oldu.

2 sezon bizde ve satın alma opsiyonu da bizde..şimdiden bonservisi alınmalı derim..

• Bencede alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

Bencede alin.

trabzonun maçlarını izliyormusunda böyle konuşuyorsun. bizde sağ bek denendi olmadı, bir düşün bakalım melo yekta dzemalli selçuk sağ bekde oynayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

Bencede alin.

trabzonun maçlarını izliyormusunda böyle konuşuyorsun. bizde sağ bek denendi olmadı, bir düşün bakalım melo yekta dzemalli selçuk sağ bekde oynayabilir mi?

Dzemaili sol açık oynuyor sağ bek mi oynayamayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersunun sisteminde de vazgeçilmez olur,salih constant ekici 3lüsü akar.41 kişilik kadroda ceyhunuda yolladıktan sonra 1 tane defansif orta saha yokken yolladılar adamı
    bizdede 1 kere bile defansif orta saha olarak oynamadı, 352 açığı filan oynadı adam şaka gibi mancini tercihleri
  • Adı Galatasaray'la anıldığı günden beri bu çocuk sağ bek değil, sağ bek olarak alınacaksa yazık olur, kendisi defansif orta saha dedim ama işte Türkiye'de hangi kafayla transfer yapılıyor bilmiyorum.... Yazık bizimkilerde çocuğun futbolculuğunu sorguladılar sağ bek diye.
  • Bir de saçlarını düzeltirse süper olacak. Kazıt sıfıra al sana Cambiasso
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Salih su ana kadar begendim yerli oyunculardan basda geliyor TS´de.....hirsi ve mücadelesiyle dikkat cekiyor.GS´de hangi poszisyonda oynadini görmedim ve bilmiyorum acikcasi.
  • İlk maçlarda çok kötüydü ama son maçlarda iyi ve yararlı oynuyor. Böyle Dursun.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    pas hatasından ziyade çok zekice paslar veriyor bence
  • bizim Taraftar işte bu.İlk oynadıgından küfür edip Hakaret ettiler.Bu takımda işi yok rezil Futbolcu dediler.Sonra biraz uyum saglayınca Methiyeler düzmeye başlarlar.
    Taraftar hiç düşünmezki bu Adam Takıma uyum saglayacak diye.Şehire alışacak,Ailesini şehre getirecek.Bunlar zaman alır.Gelen futbolcunun iyi olup olmadıgını en az yarım sene sonra görebilirsiniz.Teofilo ilk senesinde gol atmadı mesela,ikinci sezonunda golleri sıralamaya başladı.Her zaman futbolcuya uyum saglaması için zaman verilmeli.Bunu yaparsak Takıma destek vermiş oluruz.Çekirdekçileri tenzih ederim tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

bizim Taraftar işte bu.İlk oynadıgından küfür edip Hakaret ettiler.Bu takımda işi yok rezil Futbolcu dediler.Sonra biraz uyum saglayınca Methiyeler düzmeye başlarlar.
    Taraftar hiç düşünmezki bu Adam Takıma uyum saglayacak diye.Şehire alışacak,Ailesini şehre getirecek.Bunlar zaman alır.Gelen futbolcunun iyi olup olmadıgını en az yarım sene sonra görebilirsiniz.Teofilo ilk senesinde gol atmadı mesela,ikinci sezonunda golleri sıralamaya başladı.Her zaman futbolcuya uyum saglaması için zaman verilmeli.Bunu yaparsak Takıma destek vermiş oluruz.Çekirdekçileri tenzih ederim tabi.

salihin referansı kötüydü ama gs den o yüzden eleştirildi çok

• Salih ilk alındığında baya söylendim futbolcu olmadığını düşünüyodum da tüm lafları ağzıma tıktı samimi, özveriyle oynuyor çok mücadele ediyor çok koşuyor çok hırslı ah az biraz da yetenekli olsaymış

Şu haliyle çok iyi bir yedek
  • Salih yetenekleri kısıtlı fakat o açığını mücadele, ekstra koşularla kapatan kapatmaya çalışan bir futbolcu...

Günümüz futbolunda orta alanda oynayacak yeteneğe sahip değil, fakat ligimiz düşünüldüğünde sırıtmaz zaten karşısında yetenekli çok az futbolcuyla karşılaşıyor.

Salih Dursun iyi bir alternatif olabilir, takımın temposu düştüğünde oyuna alındığında katkı sağlar. Daha fazlasını beklemek doğru değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.