Şimdi Ara

Salı akşamı bisikletcileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet kimler nereye gidiyor :) az sonra umit folding 2036 katlanir bisikletle besiktasa doğru gidicem inşallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sizin katlanir bisikletin agirligi ve fiyati nedir acaba?
    Nasil memnun musunuz?

• Bende bir katlanir almak istiyorum ama cok kararsizim.bianchi,mosso carraro arasinda kaldim.

• 12.5 kg umit folding 2036 . 600 tl fiyati gayet memnumum her gün 10-15 km sürüyorum gayet zevkli ve rahat

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Umit ve mosso ayni fabrikadan cikma . Umit folding 2036 aldim gayet memnunum. 600 tl hic dusunmeden alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: srhturn

12.5 kg umit folding 2036 . 600 tl fiyati gayet memnumum her gün 10-15 km sürüyorum gayet zevkli ve rahat

Harbiden 600 TL'ymiş ben pahalı sanmıştım hocam, nasıl hocam yoldakilerin size bakışları?
    Kask kullanıyor musunuz? 12.5 kg ağır mı katlanabilir bisikletler için?
  • bende de var aynısından ben de 550 tl ye aldim. gayet guzel bir bisiklet kullanması çok eğlenceli. mosso marine ile ayni bisiklet.
  • Valla trafikte giderken arabadan kafayi cevirip bakanlaeda oluyor . Sokaktan aaa piskilete bak piskilete diyenlerde oluyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: srhturn

Valla trafikte giderken arabadan kafayi cevirip bakanlaeda oluyor . Sokaktan aaa piskilete bak piskilete diyenlerde oluyor :)

Fotoğrafı var mı kendi çektiğiniz
  •  Salı akşamı bisikletcileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 9 Haziran 2015; 22:47:13 >
  • niye sali yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.