Şimdi Ara

Saldırılardan Korunma Yolları Nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokakta dolaşırken serseriler laf atıyor bizde karşılık verinde kavga çıkıyor veya köpek saldırıları oluyor herhangi bir saldırıda nasıl korunmalıyız.

• Derhal siginaklara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir program izlemistim ya adamin gozlerine dogru parmaklarinla bastir(kisa korluk) ya da adamin basini tut ve malum yere hizla tekme at ya yere duser ya da dusmezse allah ne verirse vur.
    Gerci bunlar trde sokmez ne anlatiyorum heyecan yapip hepsini saplamayacaksan caki al,o olmazsa kucuk bir biber spreyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpege sevgi göster
  • Koruma kalkani v3

• Yanında awp taşı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcemiHaCkER

Sokakta dolaşırken serseriler laf atıyor bizde karşılık verinde kavga çıkıyor veya köpek saldırıları oluyor herhangi bir saldırıda nasıl korunmalıyız.

çakmak cebimde küçük bıçak var bıçağı serçe parmağından biraz uzun yaralamak için öldürmez
    Evde kelebekte var onun cezası olduğu için taşıyamıyom

EDİT : Cezasıda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MgLadius -- 1 Ekim 2014; 20:03:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Köpeğin burnuna tekme atabilirsen kurtulursun. İnsandanda biraz teknik veya bıçak kullanmayı biliyorsan keskin ve orta boyda bir bıçak ile kendini korursun

• beyler biber gazı taşımanın bir suçu varmııı
  • köpek saldırısından korunmak için

trafikte yol verme kavgası için

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/170027/trafikte-yol-verme-kavgasinda-ne-yapilmali-bear-grylls

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.