Şimdi Ara

Sakın Okuma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAKIN OKUMA (18 + bir erkek Akşam okuldan gelir gelmez bilgisayarı açmış. bilgisayar açılır Açılır açılmaz''annen öldü''demiş. diger odaya bakınca annesi ölü bulunmış.annesini zebani isirmış bilgisayarada zebani girmiş eger senin annenin ölmesini istemiyorsan bunu 15 yere paylaş özür ilerim mecburum: '( ya of bi kere okudum okumasam kesinlikle böle bişiy yapmam SANA OKUMA DEDİK DİMİ YAPIŞTIR ŞİMDİ 15 YER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +9 2010-2011 facebook spamı

• BLOK

• herkes özelden mesaj yağmuruna tutsun
  • *ilk ßaşataqi ßagLantımı ßeyenirmsn. Tşkler.*

• Çocukları pistten alalım.

• off yha yapıştırmak zorunda kalcam .s
  • bulunmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #include "facebook.h"
    int yavhehe;
    void 15yer()

{
    SAKIN OKUMA (18 + bir erkek Akşam okuldan gelir gelmez bilgisayarı açmış. bilgisayar açılır Açılır açılmaz''annen öldü''demiş. diger odaya bakınca annesi ölü bulunmış.annesini zebani isirmış bilgisayarada zebani girmiş eger senin annenin ölmesini istemiyorsan bunu 15 yere paylaş özür ilerim mecburum: '( ya of bi kere okudum okumasam kesinlikle böle bişiy yapmam SANA OKUMA DEDİK DİMİ YAPIŞTIR ŞİMDİ 15 YER
    }

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadan önce icinden en cok istedigin seyi üc kez tekrarla, sonra asagidaki yaziyi oku...........UNUTMA ÖNCE ÜC KEZ ISTEDIGIN SEYI TEKRARLA.......Bismillahirrahmanirahim Lahavle vela Kuvvete illah billahi aliyyul azim. AMIN...Bumesaji 9 kisiye gönder, diledigin kabul oluyor, Inanmiyordum, amaharbiden oluyor :-):-) Eger silersen veya ........................göndermessen Allah dilediginikabul etmesin. Simdi saatine bak 9 dakika sonra , seni mutlu eden birolay olacak ..­
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.