Şimdi Ara

Sakin Biri Vodafone internet almayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldigima bin pisman ettiler 2 modem verdiler ikisinde bozuk, kiytiriktan modem veriyorlar, 6 senelik linksys modemim bile daha iyi calisiyor, fakat en kotusu her iki modemde bile internet kopuyor kisa sureli olarak sik sik, biktim artik aradim adamlari kayit olusturdum sanki yalan soyluyormusum gibi sorun yok dediler internetinizde. Siz siz olun sakin yaklasmayin, turk telekom kullaniyordum biriye gectim ayni altyapiyi kullaniyor fakat daha once boyle sorunlar cikartmamisti turk telekom, bir de hat degerleriniz cok iyi gozukuyor bir sorun yok demeleri yok mu adami sinir ederler ezberlemisler 3-5 kelime papagan gibi hep ayni seyleri tekrarliyorlar.

• Biri ADSL'de hat otomatik olarak hız düşüp fast path modundan interleaved moda geçmiyor. Bundan kaynaklı sorun oluyordu bende. Eski hattı yenileyince gerek kalmadı ama santral görevlileri yapabiliyor bunu gerekirse.
    Sizdeki sorun da bundandır. Eski hat değerleriniz ile yenilerini koyarsanız daha iyi olur.
  • Eski degerlerimde buna benzerdi yanlis hatirlamiyorsam

Sakin Biri Vodafone internet almayin
  • bugun de internette yavaslamalar meydana geldi biri hiz testinde 2 mbps yi zor geciyorum onun da kaydini olustudum, birsuru kayit var adamlarda anasini satayim bisey duzelttikleri yok hala
  • ben 2 senedir kulanıyorum hiç bi sorun çıkmadı dostum arada böyle aksaklık çıkabiliyo sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem XF

ben 2 senedir kulanıyorum hiç bi sorun çıkmadı dostum arada böyle aksaklık çıkabiliyo sanırım

sansa da bana gelmis demek ki daha yeni uyeyim biri'ye bir ay olmadi
  • Ben Biri'den memnunum da, Turk Telekom mahvediyor ortalığı. Bir aydır parazit yapan kablodan dolayı internete giremedim. Geçen gün ilçe müdürlüğüne gittim, topladım adamları; kim sorarsa yaptırdık arızayı. Çatır çatır da bağlandı o anda. Sonra yine koptu, gelmiyor yine. Üstelik telefon hattında da parazit yok hiç!
    Ama sanırım komşunun hatla falan karışıp bir haltlar oluyor. :D Kutuya gelen ana kabloyu değiştirecekler sanırım yakında. Ama ben artık bunların bir şey yapacağına pek inanamıyorum. Bir yıllık taahhütüm olmasa Biri'ye, Turk Telekom ile alakalı ne varsa hepsini kapatıp Vodafone Cepnet almıştım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birinin verdiği modemde snr sınırım 20 olmasına rağmen hattı zorlayınca kopya yaşanıyodu. Bende ttnetin verdiği pikatel airmax 101 i taktım geri hat değerim 8 olduğunda bile kopma sorunu olmuyordu. Sanırım modemde sorun var
  • vodafone un adının geçtiği internete yaklaşmayacaksın.ttnetten biriye geçtim iyi ki geçmişim.pirelli drg a226g modem verdiler santral modem.hem telefon hem internet alıyorum adamlardan.bir gün dahi internetim kesilmedi.ttnette her sabah kalktığımda bağlantı kopuyodu aradığım zaman da telefon hattınız bozuk olabilir ya da santralle bağlantılı olan kablo çürümüş olabilir dedi ben de 8 mbps internetin anca 3 ü bana geliyo değiştirin derhal dedim.sanki 50 senedir internet kullanıyoruz da kablo çürüyecek adamlara bak! yine değiştirin dedim 2 ay değişen bi şey olmadı.lanet ettim kapattırdım ttnetimi.gittim aldım biriyi rahatıma bakıyorum.millet sürünürken benim 1 gb tı 17 dkda indirdiğim oluyodu fibersiz olduğu halde.numarasını bilmem daha birinin.ttnet ve vodafone (özellikle vodem) bunların adını duyduğun yerden koşarak uzaklaşıcaksın arkadaş yoksa çok kazık yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_L_o_K

vodafone un adının geçtiği internete yaklaşmayacaksın.ttnetten biriye geçtim iyi ki geçmişim.pirelli drg a226g modem verdiler santral modem.hem telefon hem internet alıyorum adamlardan.bir gün dahi internetim kesilmedi.ttnette her sabah kalktığımda bağlantı kopuyodu aradığım zaman da telefon hattınız bozuk olabilir ya da santralle bağlantılı olan kablo çürümüş olabilir dedi ben de 8 mbps internetin anca 3 ü bana geliyo değiştirin derhal dedim.sanki 50 senedir internet kullanıyoruz da kablo çürüyecek adamlara bak! yine değiştirin dedim 2 ay değişen bi şey olmadı.lanet ettim kapattırdım ttnetimi.gittim aldım biriyi rahatıma bakıyorum.millet sürünürken benim 1 gb tı 17 dkda indirdiğim oluyodu fibersiz olduğu halde.numarasını bilmem daha birinin.ttnet ve vodafone (özellikle vodem) bunların adını duyduğun yerden koşarak uzaklaşıcaksın arkadaş yoksa çok kazık yersin.

Vodafone biri olduğunun farkındasın değil mi?

Ayrıca sorunum DNS sorunuymuş. DNS ayarlari yaptırdım arayıp, yeni DNS numaraları verdiler bunları kullanıyorum. Şimdi daha kopmadı değiştikten sonra, sanırım düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: elensar

Vodafone biri olduğunun farkındasın değil mi?

evet malesef onun adı da var ama ben 2 sene önce aldım interneti.bana sağlam bi kazık attı vodafone vodemle.internete en ihtiyacım olduğu anda 3 aylık vodemi kakaladılar güzel bi fiyata.sonra internetim geldi iptal ettirdim adamlar öyle kafana göre iptal yok biz onu 3 ay daha yeniledik dediler.sıkıyosa alın o parayı demiştik kullanmadığımız internete para vermeyiz demiştik.uzun bi diplomasiden sonra zar zor iptal oldu.30 lira alıcaklardı 3 ay daha yok yere.ayrıca ben biriyi aldığımda vodafone ile alakası yoktu şirketin sadece koç net imzası vardı.koç a güvenmiştim bi nevi çünkü 1056 servisini telefonda çok rahat kullanıyoduk interneti de sağolsunlar çok iyi.tekrar ediyorum ben aldığımda biri ile vodafone ilişkili olmuş olsaydı onu da almazdım ama herneyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_L_o_K -- 3 Ağustos 2012; 21:31:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b_L_o_K
    evet malesef onun adı da var ama ben 2 sene önce aldım interneti.bana sağlam bi kazık attı vodafone vodemle.internete en ihtiyacım olduğu anda 3 aylık vodemi kakaladılar güzel bi fiyata.sonra internetim geldi iptal ettirdim adamlar öyle kafana göre iptal yok biz onu 3 ay daha yeniledik dediler.sıkıyosa alın o parayı demiştik kullanmadığımız internete para vermeyiz demiştik.uzun bi diplomasiden sonra zar zor iptal oldu.30 lira alıcaklardı 3 ay daha yok yere.ayrıca ben biriyi aldığımda vodafone ile alakası yoktu şirketin sadece koç net imzası vardı.koç a güvenmiştim bi nevi çünkü 1056 servisini telefonda çok rahat kullanıyoduk interneti de sağolsunlar çok iyi.tekrar ediyorum ben aldığımda biri ile vodafone ilişkili olmuş olsaydı onu da almazdım ama herneyse.

İkisinin arasında henüz direk bir bağlantı yok. Aynı markanın iki farklı kolu işte. Telefonlu internetli kampanyalar yaparlar diyorduk ama bir sürpizlerini göremedik daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

İkisinin arasında henüz direk bir bağlantı yok. Aynı markanın iki farklı kolu işte. Telefonlu internetli kampanyalar yaparlar diyorduk ama bir sürpizlerini göremedik daha.

aman olmasın aralarında bağlantı onu da mahveder bunlar.benim eski biri pirelli modemim hem telefon hem internet sağlıyor çok da iyi ve harika bir tarifem var.santral modemin faydasını çok gördüm.vodafone parmağını attığı anda santral modemleri kestiler ayrı ayrı veriyolar işlerine gelmediği için.iyi ki eskiden almışım.yeni alıcak olanlar da diğer internet sağlayıcılarını araştırsın bence.
  • ben yazlıkçı biri kullanıyorum

3 ay bittikten sonra tekrar aradılar abone olmak istiyor musunuz diye evet dedim

şuan tekrar üye oldum. Aylık ortalama 45 liraya taahhütsüz limitsiz internet kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

ben yazlıkçı biri kullanıyorum

3 ay bittikten sonra tekrar aradılar abone olmak istiyor musunuz diye evet dedim

şuan tekrar üye oldum. Aylık ortalama 45 liraya taahhütsüz limitsiz internet kullanıyorum.

Hocam biri ADSL de kotayı geçince hemen hızı düşürüyor mu Birde ttnet gibi yazilımsal mı yoksa direk modem ara yüzünden mi düşürüyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

quote:

ben yazlıkçı biri kullanıyorum

Hocam biri ADSL de kotayı geçince hemen hızı düşürüyor mu Birde ttnet gibi yazilımsal mı yoksa direk modem ara yüzünden mi düşürüyorlar

hocam o kadarını bilmiyorum genelde şehir dışında olduğum için pek ilgilenemiyorum, evde ben olmadığım için de 30-40 gigabyte indirebiliyorlar maksimum yani adil kullanım noktasını geçmiyorlar. Ama turk telekom un alt yapısı olduğu için ttnet den bir farkı olacağını pek sanmıyorum akk uygulamasında

• Başka başlıkta bundan sonra 1 mbit yerine kotayı aşınca 3 mbit olacak denmiş ama sitesinde ki kampanya tarihleri yenilenmesine rağmen hala 1 mbit gözüküyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? 8 mbit sınırsız üyeliğim var 249 tllik yazlıkçı paket. Bu sefer 3 mbite düşüyorsa limitsize geçmeyi düşünüyorum da.
  • beyler bende 7tl sınırsız vodafone internet var..cepten pcye bağlıyorum dota bile oynanıyor sorunsuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Başka başlıkta bundan sonra 1 mbit yerine kotayı aşınca 3 mbit olacak denmiş ama sitesinde ki kampanya tarihleri yenilenmesine rağmen hala 1 mbit gözüküyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? 8 mbit sınırsız üyeliğim var 249 tllik yazlıkçı paket. Bu sefer 3 mbite düşüyorsa limitsize geçmeyi düşünüyorum da.

3 mbps olur diye tahmin ediyorum. Sonuç olarak Turk Telekom otomatik tüm kullanıcılara uyguluyor bu sistemi.

Biri adsl site güncellemelerini tam yapmıyor veya kafasına göre yapıyor.

daha bazı yerlerde 8 mbps limitsiz tarifesi 25 gigabyte gözüküyor.
    http://biri.com.tr/biri-standart-adsl.html

biri adsl pek sitesine ilgilenmiyor zaten site tasarımı da çok kötü yenilemesi gerekiyor artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Başka başlıkta bundan sonra 1 mbit yerine kotayı aşınca 3 mbit olacak denmiş ama sitesinde ki kampanya tarihleri yenilenmesine rağmen hala 1 mbit gözüküyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? 8 mbit sınırsız üyeliğim var 249 tllik yazlıkçı paket. Bu sefer 3 mbite düşüyorsa limitsize geçmeyi düşünüyorum da.

3 mbps olur diye tahmin ediyorum. Sonuç olarak Turk Telekom otomatik tüm kullanıcılara uyguluyor bu sistemi.

Biri adsl site güncellemelerini tam yapmıyor veya kafasına göre yapıyor.

daha bazı yerlerde 8 mbps limitsiz tarifesi 25 gigabyte gözüküyor.
    http://biri.com.tr/biri-standart-adsl.html

biri adsl pek sitesine ilgilenmiyor zaten site tasarımı da çok kötü yenilemesi gerekiyor artık.

Haklısın. Ayın 3-4 gibi anca tarihleri güncelliyorlar. 18'i gibi 3 aylık sürem bitecek. Bitmeye yakın ben bir arayayım adamları en iyisi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.