Şimdi Ara

Sakın AFM IMAX'e gitmeyin.. (Avatar) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
19.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cinebonusmu daha iyi yoksa Cevahirdekimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armanius

Cinebonusmu daha iyi yoksa Cevahirdekimi

cinebonus daha iyi diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

cinebonus daha iyi diyorlar

Boş yer bulamadık başka zaman giderim artık
  • quote:

İkisine de gittim. kesinlikle Cinebonus ve Real 3D daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

17sinde ümraniye carrefourda xpand 3d olarak, az öncede meydancinebonusta real3d olarak izledim.Karşılaştırma imkanı buldum kesinlikle real3d tavsiye ederim...Kafası karışık arkadaşlara duyurulur......

Kardeşim bende dün 21 40 seansında idim mükemmeldi xpand :real 3 d izleyeceğim dedim değer mi sence real 3 d ye normalde seviye olarak xpand daha iyi diyorlardı o yüzden gittim :)
  • Arkadaşlar bugün itibariyle istinye park imax salonunda izleyen varmı?Bir düzelme bir onarım yapılmışmı?Acaba afm imax müşteri hizmetlerini arayıpta,avatar filminin imax salonundaki aksaklıklar ve rezillikler giderildimi acaba.Ona göre gelmeyi düşünüyorum diye sorsam çokmu ağır kaçar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxx_Mas_Fib

quote:

17sinde ümraniye carrefourda xpand 3d olarak, az öncede meydancinebonusta real3d olarak izledim.Karşılaştırma imkanı buldum kesinlikle real3d tavsiye ederim...Kafası karışık arkadaşlara duyurulur......

Kardeşim bende dün 21 40 seansında idim mükemmeldi xpand :real 3 d izleyeceğim dedim değer mi sence real 3 d ye normalde seviye olarak xpand daha iyi diyorlardı o yüzden gittim :)

Xpan D'de gözlükler polarize. Yani siyah ve koyu cam. BU da kontrast düşüklüğüne sebep olmakta. Real 3D de ise bu durum oldukça düşük seviyede. Ayrıca Xpan D de öndeki objeler bulanık bir hal alırken, Real 3D de keskinliklerini az da olsa koruduklarını farkettim. Yine aynı şey arka fon karakterleri içinde geçerli. Xpan D yi merak ediyordum ve dün denemiş oldum.

• Allah kahretsin seni imax 3d ve afm sinemaları, başka bir şey demiyorum rezalet rezalet rezalet kesinlikle gitmeyin sinema afm ye, avatar filminin sinema çekiminin nete düşmesini bekleyin onu izleyin daha iyi o kadar kötü ve berbat daha ne diyebilirim bilmiyorum kesinlikle gitmeyin...

Edit: Mail atmıştım cevap gelmiş cevaplarına istinaden benim cevapım, okumaya arkadaşlar 1 den başlayın 3 e doğru devam edin eminim cevap gelecektir geldiğinde eklerim,

3

Sayın şerife hanım siz bana göstericeğinize odanızı gidin yetkili bir teknik servis elemanına gösterin o odanızı o berbat görüntü ve berbat ses sistemini berbat sinemanızda izledim ve filmin yarısında ayrıldım önce gerçekten inanmıştım ama tek mail atan ben değilmişim ve bu maillinize istinaden filme gittim yaşadığım hüsranlar da bana kar kaldı aynı şekilde cevap verdiğiniz kopyala yapıştır yaptığınız diğer afm mağdurlarının bir kısmı buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_36545861/mpage_2/fromTicket_/key_//tm.htm#36681036 sinemanızı yurt dışı dahil ilgili her kuruma şikayet edeceğim o zaman belki günü kurtaralım sermayeyi doğrutalım ne olursa olsun pazarcı zihniyetinden belki kurtulursunuz buna inanıyormuyum kesinlikle hayır... Umarım daha fazla sinema severleri mağdur etmeden bu işi bilen gerçekten seven ve gönül veren birileri bu gidişatınızı değiştirir,

2

Sayın Abdullah Can,

Imax salonumuzda tespit ettiğiniz sorunlarla ilgili size programınızın uygun olduğu bir gün ve saatte, sizi sinemamızda ağırlamak ve Imax projeksiyon odamızda tespitlerinizle ilgili detaylı bilgi vermek isteriz.

Saygılarımızla,
    Şerife Arslan

IMAX Satış ve Konuk İlişkileri Sorumlusu
    AFM & IMAX Sinemaları / AFM & IMAX Cinemas
    Tel : (212) 345 62 40 / 1902
    Fax: (212) 345 63 35
    www.afm.com.tr

1

Merhaba şu an gösterimde olan avatar filmi imax 3d olarak sinemanızda gösteriliyor, imax 3d sisteminiz oldukça kötü, kalitesiz yetersiz imiş internet üzerinde, bir çok araştırma yaptım yapılan yorumlar hep negatif yönde bunun doğruluk payı varmıdır ? Açıkcası hafta sonu istanbula bu filmi izlemek için geleceğim eğer böyle bir durum var ise en azından bu durumu açıkca söylemenizi beklerim, Abdullah CAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 27 Aralık 2009; 22:44:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Allah kahretsin seni imax 3d ve afm sinemaları, başka bir şey demiyorum rezalet rezalet rezalet kesinlikle gitmeyin sinema afm ye, avatar filminin sinema çekiminin nete düşmesini bekleyin onu izleyin daha iyi o kadar kötü ve berbat daha ne diyebilirim bilmiyorum kesinlikle gitmeyin...

Edit: Mail atmıştım cevap gelmiş cevaplarına istinaden benim cevapım, okumaya arkadaşlar 1 den başlayın 3 e doğru devam edin eminim cevap gelecektir geldiğinde eklerim,

3

Sayın şerife hanım siz bana göstericeğinize odanızı gidin yetkili bir teknik servis elemanına gösterin o odanızı o berbat görüntü ve berbat ses sistemini berbat sinemanızda izledim ve filmin yarısında ayrıldım önce gerçekten inanmıştım ama tek mail atan ben değilmişim ve bu maillinize istinaden filme gittim yaşadığım hüsranlar da bana kar kaldı aynı şekilde cevap verdiğiniz kopyala yapıştır yaptığınız diğer afm mağdurlarının bir kısmı buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_36545861/mpage_2/fromTicket_/key_//tm.htm#36681036 sinemanızı yurt dışı dahil ilgili her kuruma şikayet edeceğim o zaman belki günü kurtaralım sermayeyi doğrutalım ne olursa olsun pazarcı zihniyetinden belki kurtulursunuz buna inanıyormuyum kesinlikle hayır... Umarım daha fazla sinema severleri mağdur etmeden bu işi bilen gerçekten seven ve gönül veren birileri bu gidişatınızı değiştirir,

2

Sayın Abdullah Can,

Imax salonumuzda tespit ettiğiniz sorunlarla ilgili size programınızın uygun olduğu bir gün ve saatte, sizi sinemamızda ağırlamak ve Imax projeksiyon odamızda tespitlerinizle ilgili detaylı bilgi vermek isteriz.

Saygılarımızla,
    Şerife Arslan

www.afm.com.tr

1

Merhaba şu an gösterimde olan avatar filmi imax 3d olarak sinemanızda gösteriliyor, imax 3d sisteminiz oldukça kötü, kalitesiz yetersiz imiş internet üzerinde, bir çok araştırma yaptım yapılan yorumlar hep negatif yönde bunun doğruluk payı varmıdır ? Açıkcası hafta sonu istanbula bu filmi izlemek için geleceğim eğer böyle bir durum var ise en azından bu durumu açıkca söylemenizi beklerim, Abdullah CAN

imax 3d'nin ne suçu var hocam afrikadaki imax salonlarında bile böyle rezalet yok sadece afm de var

• @ süpergtacı

Neden denetlemiyorlar neden böyle rezelate göz yumuyorlar, o firmanın yöneticileri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Orijinalden alıntı: Daxx_Mas_Fib

quote:

Xpan D'de gözlükler polarize. Yani siyah ve koyu cam. BU da kontrast düşüklüğüne sebep olmakta. Real 3D de ise bu durum oldukça düşük seviyede. Ayrıca Xpan D de öndeki objeler bulanık bir hal alırken, Real 3D de keskinliklerini az da olsa koruduklarını farkettim. Yine aynı şey arka fon karakterleri içinde geçerli. Xpan D yi merak ediyordum ve dün denemiş oldum.

Xpandde sorunsuz izleyenler real3d'de çok fark hissetmez ama hiç izlememiş olanlara real3d tavsiye ederim. Pandoranın büyüsü etkilemişse birde real3d izleyin tabi.Ben 2. kez izlerkende aynı zevki aldım

• robinson arkadaş ifade olarak pek cevaplanacak gibi düşünmesem de değindiğin noktalar önemli gerçekten. daha önce 2 kez "dark knight" ve 1 kez "Journey To The Center Of The Earth" e gittim.görüntü ve ses gerçekten çok başarılıydı.tabi üzerinden baya zaman geçti.arada belki sistem bakımıyla ilgili ihmaller olmuş olabilir bilemiyorum.hala aynı durumda mı onu da bilemiyorum.astoria'da real 3D var arkadaş beğendim diyor da tabi kıyaslama imkanı yoktu.
    başka arkadaş da cumartesi IMAX'e gitti memnun kaldı.başta ses biraz azdı sonra düzeldi dedi.

kanadayla yazışan,uzaklaltırma alan arkadaşın da yorumları iyi gidiyordu tüh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 28 Aralık 2009; 13:26:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

@ süpergtacı

Neden denetlemiyorlar neden böyle rezelate göz yumuyorlar, o firmanın yöneticileri...

avatara kadar böyle bir problem yoktu (altyazı problemi vardı sadece)
  • quote:

2

Sayın Abdullah Can,

Saygılarımızla,
    Şerife Arslan

www.afm.com.tr

Herkese aynı mesajlarımı gönderiyo bunlar ? Salondaki sorunlar her gün farklımıymıs pazartesi altyazı düzgünken salı günü bozuluyomuymus arayıp görüşen varmı ? bende gitmeyi çok istiyorum ilk defa ımax izlicem ama yapılan şikayetler den adımlarım geri gidiyo doğrusu. Varmı son günlerde gidip izleyen bu kadar insan izliyor yok'mu olumlu bir yorum? Salona girip sonra bazı sorunlar oldu isteyen alsın parasını gitsin diyen biri ile muhatap olmak hiç hoş olmaz ....

• Arkadaşlar imax i bilmem da ümraniye meydan cinebonus da reald 3d de izleme şansı buldum gecen gece . Tabi biletler beleşti :D.Ama film cok uzun sürdüğü için 12 de bitti 9 da başlayıp .E arabamızda olmadığı için geri dönüş yolu biraz işkence oldu ama gerçekten filmden tad aldığımı hissettim.Hatta filmin 2 noktasında yerimden zıpladığımıda hissettim .mızraklı bi sahneydi diğerini hatırlamıyorum. Ses gerçekten iyiydi.Kötü yanları yokmuydu evet vardı mesela en bariz olanı tüm 3d lerde bölemidir bilmiyorum ama önde duran oyuncu 3d de ekran taşıyo gözünüzün önüne kadar geliyor 3 boyutlu olarak ama aynı anda arkda plandaki elemanlar cok bulanıklaşıyor. Sonucta insan film izlerken bazen sadece ön karaktere değil arka plana da bakmak istiyor ...Bi de gercekten kafamı kurcalayan bişiy var filmle ilgili ki spoiler a girer herhald bakmayın siz izlemeyenler :D
    Helikopter piloto varya esmer bi kız hani lost da falan da oynamıştı daha hatırladığım tonla filmi dizisi var bu kadının ama hepsinde de ölürmü ya bi insan bari 1 inden sağ kurtulur.Sinemada izlerken kadını gördüm aha dedim kesin ölücek bu filmi tamamlayamaz.Bekledim bekledim hakikaten öldürdüler. Bence yönetmenler bu kadına gıcık :D
    Neyse herşeye ragmen film bence güzeldi ve gözlerim renk cümbüşü etti.Şimdi 2d sinemaya gidemem herhalde artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kastore:

@yekikalem

IMAX'den sonra en iyisi RealD 3D denilen sistem sanırım. Cinebonuslarda var, ben IMAX'ten öte, Cinebonus'lardaki yarım saat 45 dakika süren reklamlardan şikayetçiyim; Mail attım; şöyle bir dönüş yaptılar.

quote:

Sayın XXX XXX

Sinema işletmelerimizden biri olan Cinebonus'u tercih ettiğiniz ve değerli yorumlarınızı bize ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Mars Entertainment Group olarak tüm işletmelerimizde misafirlerimizden gelen öneri ve eleştiriler doğrultusunda hizmet kalitemizi ve misafir memnuniyetimizi en üst seviyeye taşımayı amaçlamaktayız.

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğunuz, reklamların uzun olduğuna dair yorumunuzu değerlendirmeye aldık. Bildiğiniz gibi reklamların uzun olması konusundaki sıkıntı maalesef tüm sinema sektöründe, özellikle merakla beklenen filmlerde yaşanıyor ve biz de bu sıkıntıyı giderebilmek adına sektördeki paylaşımlarımızda dile getiriyoruz. Ayrıca sizden ve diğer misafirlerimizden aldığımız yorumlar doğrultusunda sponsorlarımız ve reklam verenler ile yapmış olduğumuz anlaşmalara göre yayınladığımız reklam filmlerinin mümkün olduğunca kısa olmasına gayret gösteriyoruz. Ancak size sunduğumuz hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlayabilmemizde ihtiyacımız olan gelirlerimizin büyük bir kısmını reklamlarımızdan elde ettiğimiz için reklam süresini azaltamıyoruz. Dilerseniz anons edilen seans başlama zamanında salona girmeden, reklam süresini ekip arkadaşlarımızdan öğrenebilir ve film başlama zamanına kadar dilediğiniz bir zaman salona girebilirsiniz.

Sorularınız, önerileriniz ve yorumlarınızla bize vermiş olduğunuz desteğinizin devam etmesini diliyoruz.

Saygılarımızla,

Ferhan SARAL
    Misafir İlişkileri
    MARS ENTERTAINMENT GROUP
    www.cinebonus.com.tr

Ah be Ferhan'ım, böyle diyorsunuz da, hiçbir gelişme göremedik... Çok can sıkıcı bir hadise bu reklam izleme olayı. Maalesef Mars Grup bu işi en abartmış grup.

Aynı konudan ben ve arkadaşlarım da şikayetçi olmuştuk. Nefes filmi başlamadan 28 dakika reklam izledikten sonra ben de şikayet maili yazmıştım, 06.11.2009'da gelen cevap tam olarak şöyle:

"Sayın XXX XXXX,

Sinema işletmelerimizden biri olan Cinebonus'u tercih ettiğiniz ve değerli yorumlarınızı bize ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Mars Entertainment Group olarak tüm işletmelerimizde misafirlerimizden gelen öneri ve eleştiriler doğrultusunda hizmet kalitemizi ve misafir memnuniyetimizi en üst seviyeye taşımayı amaçlamaktayız.

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğunuz, reklamların ve fragmanların uzun olduğuna dair yorumunuzu değerlendirmeye aldık. Bildiğiniz gibi reklamların uzun olması konusundaki sıkıntı maalesef tüm sinema sektöründe, özellikle merakla beklenen filmlerde yaşanıyor ve biz de bu sıkıntıyı giderebilmek adına sektördeki paylaşımlarımızda dile getiriyoruz. Ayrıca sizden ve diğer misafirlerimizden aldığımız yorumlar doğrultusunda sponsorlarımız ve reklam verenler ile yapmış olduğumuz anlaşmalara göre yayınladığımız reklam filmlerinin mümkün olduğunca kısa olmasına gayret gösteriyoruz. Ancak size sunduğumuz hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlayabilmemizde ihtiyacımız olan gelirlerimizin büyük bir kısmını reklamlarımızdan elde ettiğimiz için reklam süresini azaltamıyoruz. Dilerseniz anons edilen seans başlama zamanında salona girmeden, reklam süresini ekip arkadaşlarımızdan öğrenebilir ve film başlama zamanına kadar dilediğiniz bir zaman salona girebilirsiniz.

Fragmanlarımızı ise misafirlerimizi gelecek programla ilgili bilgilendirmek amacıyla, film şirketlerinin bize vermiş oldukları sıralamaya göre göstermekteyiz.
    Sorularınız, önerileriniz ve yorumlarınızla bize vermiş olduğunuz desteğinizin devam etmesini diliyoruz.

Saygılarımızla,

Ferhan SARAL
    Misafir İlişkileri
    MARS ENTERTAINMENT GROUP
    www.cinebonus.com.tr

t. 0 212 281 01 42
    f. 0 212 270 55 58"

Yukarıda size verilen cevap ile tek farkı fragmanlarla ilgili olan kısımları, çünkü ben reklam ve fragmanların uzunluğundan şikayet emiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: prosoccer_87

quote:

2

Sayın Abdullah Can,

Saygılarımızla,
    Şerife Arslan

www.afm.com.tr

Herkese aynı mesajlarımı gönderiyo bunlar ? Salondaki sorunlar her gün farklımıymıs pazartesi altyazı düzgünken salı günü bozuluyomuymus arayıp görüşen varmı ? bende gitmeyi çok istiyorum ilk defa ımax izlicem ama yapılan şikayetler den adımlarım geri gidiyo doğrusu. Varmı son günlerde gidip izleyen bu kadar insan izliyor yok'mu olumlu bir yorum? Salona girip sonra bazı sorunlar oldu isteyen alsın parasını gitsin diyen biri ile muhatap olmak hiç hoş olmaz ....

Sakın gitme ve izleme daha 2-3 gün önce gittim izledim yukarıda yazdıklarımı okumadın mı gitme kardeşim gitme kesinlikle gitme, imax 3d afm sinemalarına

• quote:

Orijinalden alıntı: gezgingen

mesela en bariz olanı tüm 3d lerde bölemidir bilmiyorum ama önde duran oyuncu 3d de ekran taşıyo gözünüzün önüne kadar geliyor 3 boyutlu olarak ama aynı anda arkda plandaki elemanlar cok bulanıklaşıyor. Sonucta insan film izlerken bazen sadece ön karaktere değil arka plana da bakmak istiyor ...

Xpand de bunu yaşadım. Ancak Tepe Natilus Real 3D de pek sayılmaz. Zaten orayı tercih etmemin sebebi ilk 3D gösterimlerin başladığı salon olması. Yıllar öncesinde Real 3D li kısa filmler ve animasyonlar bu salonda gösteriliyordu. Pekala yetkililerinde sisteme aşina olduklarını ve bilgili olduklarını düşünmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 29 Aralık 2009; 17:43:13 >
  • Merhaba,

Son durumda bir değişiklik var mı? Halen sorunlar devam ediyor mu acaba?
  • Gidenlerin yorumlarına göre altyazı ve görüntü problemini aşmışlar salon gayet düzgün durumdaymış hafta içi bir gidip bakmak lazım :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.