Şimdi Ara

Sakın AFM IMAX'e gitmeyin.. (Avatar) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
0
Favori
19.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şikayette ben yazdım bakalım kulaklarını çekeceklermi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 21 Aralık 2009; 21:10:29 >
  • Filmden kaynaklı bir sorun olabilir.
  • İmax de izlemeye niyetim vardı ama okuduklarımdan sonra Maltepe afm de izlemeye karar verdim.
    Onca yolu gidip te hezimet yaşamak istemem
  • IMAXten cevap geldi hemen, bravo iste boyle olmali hizmet! Bizimkiler duysun da musteri memnuniyeti nedir gorsunler
    Dear Sevre,

Thank you for your email to info@imax.com. I have forwarded your message to our Technical Services group for response. They will get in touch with the theatre to determine if there are any issues with the projection system.

Best regards,

Sarah Armstrong
    IMAX Corporation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 21 Aralık 2009; 23:10:37 >
  • bugün taksim afm de izledim filmi 3d olarak .imax miydi o şimdi
    .ilk defa 3d film e gittimde başlarda bulanık gelmişti bana da ama oluru bu kadar heralde demiştim
  • facebook da yazılan mesajada imax yetkilileri cevap vermiş , feedback'iniz ile ilgileniyoruz yorumlarınızın doğrulugunu inceliyoruz demişler biraz sonrada, Feedback için teşekkürler! tüm hayranlarımızın feedbacklerini dikkate alıyoruz eğer söylemek istediğiniz başka birşey varsa lütfen bize söyleyin! demişler
  • Filmden kaynaklı bir sorundur, ben Dark Knight'ın IMAX'ine gittim İstinye Park'ta muhteşemdi
  • cinebonus ta izledim film müthişti bu zaman izledigim en güzel 3d filmdi.cinebonusta görüntü ve ses kalitesi mükemmeldi.
  • Sorunun film kaynakli oldugunu hic sanmiyorum.. bir kere boyle bir sorun varsa neden iptal etmiyorlar matineleri
    boyle rezillik olmaz kardesim dunyanin hicbir yerinde...

http://www.facebook.com/IMAX?v=wall&ref=ts
    buraya sikayetler cogalirsa kesin magduriyetimiz bosa gitmeyecek arkadaslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Filmden kaynaklı bir sorundur, ben Dark Knight'ın IMAX'ine gittim İstinye Park'ta muhteşemdi

filmden kaynaklı değil işte öyle olsa tamam adamlar resmen IMAX PROJEKTÖRÜNÜN LAMBASINI PATLATTI , Sinema Açıldıgından beri Filmler 2D ALTYAZI ile oynatılıyor , rezillik resmen baska ülkede yok böylesi
  • arkadaşlar isterseniz imax'e gidin ama (eğer olursa) ilk sorunda direk bilet paranızın iadesini isteyip salondan çıkın. biz çıkmayıp hata ettik ve 3 kere falan filmin kesilmesine şahit olduk. keşke ilk sorunda çıksaydım diye düşündüm filmi terk eden güruhla birlikte.
  • afm mağdurları!

http://www.facebook.com/IMAX?ref=ts

Şuraya diliniz döndüğü kadar afm imax'i anlatın irtibat kursun adamlar gözlerini korkutsun ne yapacaksa yapsınlar
  • başıma gelenleri anlattım facebook sayfasında. bir işe yarar umarım.
  • Bence herkes imax firmasına e-posta atsın.. Ağzına bile ederler o zaman...

HAKKINIZI ARAYIN...

YAlnız olay imax dan kaynaklı olmasın, adamlardan; TR ye bu bile yeter 3.sınıf ülke diyerekten oraya hizmet kalitesini ona göre ayarlayın diye talimat gönderilmiş olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 22 Aralık 2009; 23:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Bence herkes imax firmasına e-posta atsın.. Ağzına bile ederler o zaman...

HAKKINIZI ARAYIN...

YAlnız olay imax dan kaynaklı olmasın, adamlardan; TR ye bu bile yeter 3.sınıf ülke diyerekten oraya hizmet kalitesini ona göre ayarlayın diye talimat gönderilmiş olmasın...

yok ya olmaz öyle şey heryere aynı bant gönderiliyor imax london'dada aynı bant var burdada aynısı var önemli olan salon - ses sistemi (ses sistemi süper ama açmıyorlar sesi sonuna kadar) - projeksiyon (en berbatı istinye parkta) ve perde bunlar kötüyse işte böyle olur
  • Aslında bu birazda Türk sinema seyircisiyle ilgili bir şey , AFM büyük cesaret göstererek kısa vadede kazancı olmayan bir teknolojiyi Türkiye'ye getirdi , buna bile sevinmek gerekir.Türk sinema seyircisi IMAX ve 3D gibi teknojilere daha ilgili olsa , ki yabancı filmlere gösterilen ilgi Türk filmleri yanında yok kalıyor , AFM böyle sorunlar yaşatmazdı izleyicilerine , AFM'ye teşekkür bile etmek gerekiyor bence , sonuçta adamlar al bu da 3D o da , izle bunu , bu da iyi deyip geçebilirlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Aslında bu birazda Türk sinema seyircisiyle ilgili bir şey , AFM büyük cesaret göstererek kısa vadede kazancı olmayan bir teknolojiyi Türkiye'ye getirdi , buna bile sevinmek gerekir.Türk sinema seyircisi IMAX ve 3D gibi teknojilere daha ilgili olsa , ki yabancı filmlere gösterilen ilgi Türk filmleri yanında yok kalıyor , AFM böyle sorunlar yaşatmazdı izleyicilerine , AFM'ye teşekkür bile etmek gerekiyor bence , sonuçta adamlar al bu da 3D o da , izle bunu , bu da iyi deyip geçebilirlerdi.

ama kazandıgımız tüm parayı verip tamir ettireceğimize cebe atarız demese tamam sistemlerinde sorun var düzeltmiyorlar

hem afm imaxi çok sevse son 5 ay içinde 4 yeni sinema açmak yerine 2 tane imax salonu açardı o parayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 22 Aralık 2009; 22:36:05 >

• Facebook sayfasında IMAX yetkilisi sorunla ilgilenicez diyor. Umarım ilgilenirler...
  • düzeltirlerse sesi sonuna kadar açarlarsa altyazıyı düzeltirlerse gidenler memnunuz süper lan oha derse tekrar avatarı izlemeye giderim.. ama düzelttik artık kontrast normal perdeyi tam kullandırdık derlerse gitmem değmez taa oralara gidip 60 lira daha vermeye, düzeltilmesi avatardan sonraki filmler için önemli avatardan sonra onun teknolojisini kullanan sürüyle film çıkacak imax deneyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

3D izlemek istiyordum ama bu sorunlar varken gitmek pekte akıl karı değil.

Cinebonus Real 3D var babalar gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.