Bildirim
sakat yavru kuş buldum (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekmek kırıntısı ve su koy
Öldür acı çekmesin çok zor iyileşiyorlar -
ölür.
Ciddiyim eğer serçe türü birşeyse ekmeği ağzında çiğneyip vermen gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: fernando melo
up yardım
Nasıl iyelesecek ? veterenire götürdünmü ? kuş korkmasın bu arada.
Tavsiyem boyu küçük oldugu için çay alti tabaklarina su koy her zaman suyunu bulundur.
Islak ekmek koy kuru koyarsan yavru oldugu için bogazında kalır nefessiz kalip ölebilir. Islak koy hem su ihtiyacini hem yemek ihtyacini karsilar.
Vetenire götür yada ayagını ss at bakak.
İyelestimi balkonundan sal ama salmadan balkonuna yemek vs ekmek koy çünkü o seni unutmuyacak her gün gelip sabah vakti uyandırcak öterek yemegini yiyip gidecek.
Bu arad nereden biliyorsun diyorsan karga besliyorum bende evin içindede 2 adet muhabbet kuşum var. -
Öldür diyenler siz insan mısınız gerçekten! Hiç mi duymadınız yaralı kuşu iyileştirip doğaya salmayı! -
o kadar ciddi bir yarası yok sadece burda köpek çok o yüzden eve getirdim bir ara elimden kaçtı iyi uçtu ama çok alçaktan ve hemen yoruldu pek emin değilim aslında sakat olduğundan belki de yavru olduğu için uçamıyordur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
VETERİNERE GÖTÜR ! -
Veterinere götür.
quote:
Orijinalden alıntı: leventlert
Öldür acı çekmesin çok zor iyileşiyorlar
kardeşin var sayalım ve hasta diyelim, acı çekiyor. Niye öldürmüyorsun? O kuşta en az kardeşin kadar yaşamayı hakediyor.
Konuyu açan arkadaş, veterinere götür öncelikle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
quote:
kardeşin var sayalım ve hasta diyelim, acı çekiyor. Niye öldürmüyorsun? O kuşta en az kardeşin kadar yaşamayı hakediyor.
Konuyu açan arkadaş, veterinere götür öncelikle.
öyle bir durum olsaydı yapardım -
Kafesin içine sakız atma , kuşlar onu yiyecek sanıp yutup ölüyorlar... -
quote:
quote:
quote:
öyle bir durum olsaydı yapardım
Bi zahmet kendini de öldür. -
Kardeş geç olmadan veterinere götür, yavruymuş bi de
@fernando melo -
ölür o fazla yaşamaz -
quote:
quote:
quote:
quote:
öyle bir durum olsaydı yapardım
Bi zahmet kendini de öldür.
Bırakın şu insanlık ayaklarını bir canlıya yaşamak zevkten çok acı veriyorsa onu bu acıdan kurtaracaksın kuşlarında bunu yapmaya imkanı olmadığı için bunun uygulanmasında sorun yoktur
-
Biz de bulmuştuk 2 güne öldü ciğerim parçalandı. Besleme olaylarında da sıkıntı yoktu ama evde bakma sen veterinere falan götür. -
Yavru serçe binanın çatısına veya komşuların balkonlarında böyle içine serçenin yuva yapabileceği yerler varsa bak yuvasından düşmüştür.Bizim balkonda serçe yuvası var geçen yıl balkonun içine düşmüş zar zor yakaladık yerine koyduk ama sonradan aşağıya atlamış veya annesi atmış olabilir emin değilim hassas hayvanlar bu kuşlar eğer yavrusunun üstüne başka birisinin kokusu sinerse yuvadan atıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Dehhani.
Yavru serçe binanın çatısına veya komşuların balkonlarında böyle içine serçenin yuva yapabileceği yerler varsa bak yuvasından düşmüştür.Bizim balkonda serçe yuvası var geçen yıl balkonun içine düşmüş zar zor yakaladık yerine koyduk ama sonradan aşağıya atlamış veya annesi atmış olabilir emin değilim hassas hayvanlar bu kuşlar eğer yavrusunun üstüne başka birisinin kokusu sinerse yuvadan atıyor
bende zaten ilk ona baktım ama balkonda hiç yuva yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- harita dil yorumları
- gaviscon şurup kullananlar
- tetanoz aşısından sonra alkol alınır mı
- taksicilik yapılır mı
- güz dönemi ortalama 2 nin altında ise
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X