Şimdi Ara

SAKAT KALIR MIYIM [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçen pazar akşamı bisikletimle bayır aşağı hızla inerken frenleri tutturamayıp duramadım ve km saatine göre 61.6km hız ile ana yola emniyet şeridine fırladım
    çok şükür sadece sağ üst bacağımdaki kemik kırılmış
    ve pazartesi ameliyatım var platin takacaklar öyle sarılı yatıyorum

iyileşmesi 5 ayı alırmış eskisi gibi yürümem
    var mı başına böyle birşey gelen yada bir tanıdığı böyle olan

doktor çok kıl biri soru sorunca tersliyor o yüzden ameliyatı yapana kadar fazla soru sormayacağız ehehehe

hastane odasından selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 10 Aralık 2011; 23:40:19 >

• Geçmiş olsun kardeşim
  • Kışın kırık bacağın ağrı yapabilir.
  • Geçmiş olsun kardeşim ancak hevesini kırmak istemem ama bizim bir arkadaşta bacak kemiğini kırmıştı küt küt dolandı 1 ay sonrada öldü
  • Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

Geçmiş olsun kardeşim ancak hevesini kırmak istemem ama bizim bir arkadaşta bacak kemiğini kırmıştı küt küt dolandı 1 ay sonrada öldü

aynen benim de bu sorundan dolayı gencecik dedem 70 yasında gitti valla
  • geçmiş olsun kardeşim. bir fikrim yok ama umarım normale en kısa sürede dönersin
  • quote:

Geçmiş olsun kardeşim ancak hevesini kırmak istemem ama bizim bir arkadaşta bacak kemiğini kırmıştı küt küt dolandı 1 ay sonrada öldü

Suan bulamadim ama su resim iyi giderdi: Güldürdün lan anten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

quote:

Benim de bacağım kırılmıştı ölmüştüm. Allah beterinden saklasın.
  • quote:

bizim arkadaşta bacağı kırıldıktan 1 hafta sonra öldü hala rahmetle anıyoruz
  • allah acil şifalar versin gardaş büyük tehlike atlatmışın
  • quote:

Ciddi misin ?
  • Ayak baş parmağım çatlamıştı bir kere. Hareket ettirince acayip derecede sızlıyordu. 1 gün rapor aldım sadece. Ertesi gün ayağıma ayakkabı giyemediğimden terlikle okula gittiydim. Bu böyle 1 ay sürmüştü. Rezil durumdaydım ama geçiyor. Şu anda eser yok. Kırık nasıldır bilemem fakat fazla ciddi olduğunu sanmıyorum.
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

quote:

Benimki daha fena ya. 20 yasindaki sinif arkadasima da aynisi olmustu bisiklet kazasi...ameliyattan 2 hafta sonra cenazesini topraga verdik :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sorum şu ya fren kablolarını biri kestyse
  • Arkadaş bisikletle 60 km hızda napıyorsunuz? Altımda Cannondale olsa bile basmam o kadar
  • Oncelikle gecmis olsun babamin dizindede platin var , ona kireclenmeden dolayi takildi bilmiyorum ayni sorunlari yasarmisiniz ama dizini bukmekte zorlaniyor. Bacagini dik tutmaya calisiyor , platinle kosabilir misin bir fikrim yok ama zannetmiyorum. Umarim gecici birseydir. He bir de havaalanina girerken ugrastiriyorlar
  • 61.6'dan sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

quote:

Suan bulamadim ama su resim iyi giderdi: Güldürdün lan anten

valla bende nedensizce güldüm. Konuyu açan arkadaşada geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.