ben de bisikletle bayir asagi inerken frenler tutmadi dustum 60kmyle. Ayak Bilegm kirildi 1hafta sonra öldüm
öldünmü ?
evet Cennetteyim şuan.
Burada Cen-Net var 1000mbit internet kota yok adil kullanım vs yok hem de ücretsiz.
hahah harikasın ya Ha bu arada konuyu açan kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum umarım en yakın zamanda zorluk çekmeden atlatırsın...
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
quote:
Orijinalden alıntı: bozoklar
Geçmiş olsun kardeşim ancak hevesini kırmak istemem ama bizim bir arkadaşta bacak kemiğini kırmıştı küt küt dolandı 1 ay sonrada öldü
aynen benim de bu sorundan dolayı gencecik dedem 70 yasında gitti valla
Benim de bacağım kırılmıştı ölmüştüm. Allah beterinden saklasın.
yahu ne adamlarsınız :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kardeşim geçmiş olsun. benim askerde bi arkadaşımın bacagında platin vardı çook hafif aksıyodu. şimdi işyernde bi kızın boydan boya bacagında platin var ama yürüşünde hiçbir sıkıntı yok. umarım sıkıntısız atlatırsın bu günleri
quote:
Orijinalden alıntı: Hotel California
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
quote:
Orijinalden alıntı: bozoklar
Geçmiş olsun kardeşim ancak hevesini kırmak istemem ama bizim bir arkadaşta bacak kemiğini kırmıştı küt küt dolandı 1 ay sonrada öldü
aynen benim de bu sorundan dolayı gencecik dedem 70 yasında gitti valla
Benimki daha fena ya. 20 yasindaki sinif arkadasima da aynisi olmustu bisiklet kazasi...ameliyattan 2 hafta sonra cenazesini topraga verdik :(
Benim etrafımda bisikletten düşen herkes öldü. Birisi 3. ayını doldurdu, mucize derken de o da öldü. Bisikletten düşüp ölmeyen insan mı var yahu?
Bu arada Allah rahmet eylesin kardeşim. Forumda takip edebildiğim kadarıyla iyi insandın sen.
quote:
Orijinalden alıntı: black label
Sana gelsin...
Allah iyiliğini versin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme