Şimdi Ara

Sakarya Universitesi Yazılım Mühendisligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
11.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene yeni açılan bölümdür ve bölüm ingilizce hazırlık olarak açılacak sizce kaçla alır ?

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70-80
  • yazılır mı?
  • yazacak adam bulsam ben de yazacam da tanitimi.falan da yapilmiyor. 150k ile falan kapatmasin, puan yanar.

• Hazırlığı atlayabilirsek yazarım ben de galiba ama öyle bir imkan var mıdır bilmiyorum bölüm yeni 75k sıralama
  • Beyler ben yazdım gelin yazak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maneo

Hazırlığı atlayabilirsek yazarım ben de galiba ama öyle bir imkan var mıdır bilmiyorum bölüm yeni 75k sıralama
    bende 72 k yaptım şöle 80 k dan alsa güzel olur
  • Hocam Senin Sıralama Kaç Ben Konya Teknik Bilgisayar Yazmayı Düşünüyorum Acaba Burayı Da Ekliyeyim Mi Listeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal Bıyıklı Bozkurt

Hocam Senin Sıralama Kaç Ben Konya Teknik Bilgisayar Yazmayı Düşünüyorum Acaba Burayı Da Ekliyeyim Mi Listeye
    hocam 72k benim sıralamam bende konya teknigi eklemeyi düşünüyorumda hiç araştırmadım sen araştırdınmı hiç konya teknigi sakarya üniye orta segment üniler arasında iyi diolarlar eskiden itüye baglıymış sonra ayrılmış birçok hocası itüden.
  • talhaereli T kullanıcısına yanıt
    Hocam Dediğiniz Gibi Sakarya Köklü Bir Üniversite Konya İle Yarışabilir Mi Bilemem
    Ben Konya Tekniğe Biraz Baktım Ders Programları Üst Segment Üniversiteler İle Hemen Hemen Aynı
    Akademik Kadro Hakkında Bir Yorum Yapamayacağım İngilizce Olmaması Bana Göre Bir Eksi Ama Telafi Edilebir Diye Düşünüyorum
    Benim Düşüncemde Bu 4 Sene İçinde KPSS Ve İngilizceyi Halletmek Olacak Belki KPSS İle Kamuya Atanabilirim
  • talhaereli T kullanıcısına yanıt
    Kadrosunun 1-2 seneliğine yeterli olacağını sanmıyorum. Alanında uzman kişiler girmeyecektir bir süre. 2-3 sene sonra yazılabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • manisa celal Bayar ceng yazacsktim. ben de bunu da eklesem. mi listeye ben de acaba

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    Selçuk üni mühendislik fakültesi 1970 yılında inşaat ile kuruldu. 2018'de Eskişehir Teknik, Konya Teknik üniversiteleri kuruldu lakin bu üniler yeni değil köklü, sadece isimleri yeni. Selçuk mühendislik fak. Konya tekniğe bağlandı. Eğitim olarak bilgisayar ve elektrik hakkında fazla bilgim yok, geçen sene inşaattan bilgisayara yatay geçiş yapan arkadaşım bilgisayarın eğitiminin çok basit olduğunu söyledi. İnşaat ve makinede ise eğitimi Sakaryayla kıyaslanmayacak derecede iyi ve zor. Kötü yanı ingilizce eğitim hiçbir bölümde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha12 -- 9 Ağustos 2020; 22:32:36 >
  • Manisa muğla aydın gibi yerlerden daha cazip geliyor Sakarya yazılım. 58k ile tercih listeme eklemeli miyim? Yazacak arkadaşlar kaç ile yazmayı planlıyor bir bilsem :)
  • hocam ben ankarada oturuyorum ondan sakarya kocaeli konya düşünüyorum hızlı tren ile evime yakın oluyor ondan dolayı manisa aydın mugla hakkında bi fikrim yok
  • selçuktansa burası daha iyidir. Eğitim programını inceledim. Diğer iyi üniversitelerdeki seçmeli dersleri, donanım dersleri yerine zorunlu olarak koymuşlar.
  • evet dogru söylüyosunuz hocam hiçbirşey gelmezse en sona bunu yazacagım
  • Var mi tercih listesine ekleyen?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • samsozkan S kullanıcısına yanıt
    ben ekledim hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.