Şimdi Ara

Gebze Teknik Üni. İNŞAAT MÜH ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl yeni açılacakmış. Eğitim dili ingilizce. Sizce kaçtan alır ? Geçen sene yeni açılan makina müh. 50 binden almış. 65-70 bin olur mu sizce ? Tecrübelilerden yardım bekliyorum.

• Yukarı !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sal inşaatı ya. Bu devirde ne yapabilrsin ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Veindal V kullanıcısına yanıt
    Herkes tıp, bilgisayar okuyacak diye bir şey yok.
    Ayrıca devlet bu üniversitenin üstüne düşüyor bu yıllarda birazcık. Kendime çalışma şartları olarak da uygun görüyorum. Bütün gün oturmaktansa şantiye çok daha benlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Hasta -- 11 Ağustos 2018; 22:42:06 >
  • kardeş öyle diyorsan git bence. Ben de öyle düşünüp 60 binlik bilgisayar yerine 68k lık gebze teknik yazdım. Yükselen bir üniversite. 5 yıla çok iyi yerlere gelebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hükûmet devrilirse inşaatçıları görecem ben
  • @Veindal Bence de. Umarım güzel yerler gelir hepimize.

@Professor Lazzers İnşaat hep lazım sen merak etme :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kronik Hasta K kullanıcısına yanıt
    Devlet değil DH düşüyor bu üniversitenin üstüne
  • Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Hocam küçümsüyorsunuz biraz. Teknik üniversiteye dönüşmesi, araştırma üniversitesi olması, Aselsan'ın genel müdürlüğüne GTÜ rektörünün atanması, savunma sanayinde mezunların yerinin artması... Bunlar bir çırpıda saydıklarım. Yani boş değil aslında dediğim şey. Bunları ciddiye alırsınız veya almazsınız o ayrı mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Hasta -- 12 Ağustos 2018; 1:54:18 >
  • Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    İnşaat mühendisliğinin çalışma alanı konuttan ibaret değil. Yollar, köprüler, barajlar, limanlar, havaalanları, içme suyu/atık su altyapıları, raylı sistemler vs. birçok alanda inşaat mühendisleri görev alır.
    Konut sektörünün gelişimi de durmaz. Ekonomik sorunlar aşıldıktan sonra yine gelişmeye devam eder, etmek zorunda. Türkiye'nin nüfusu sürekli artıyor. Kentsel dönüşüm ihtiyacına girmiyorum bile.
  • Başka görüşü olan var mı ?

• Hocam sal inşaatı sen.
  • hocam geldi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirdevsYöreoğlu

hocam geldi mi
    Başka istediğim bir tercihime yerleştim. Girenleri tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    Bir akıllı sensin zaten kimse bilmiyordu bunları. Bak bakayım yapılan köprüler yollar büyük yapılarin ihalesi kime veriliyor. Yavrum kendini avutuyor, yapacağınız iki bina vardı kriz yüzünden onu da yapamayacaksiniz. Anca İngilizce Arapça öğrenip Arap ülkelerinin şantiyelerinde bok içinde yaşayacaksiniz. Kusura bakmayın ama gerçekler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çokboşadam -- 31 Ağustos 2018; 19:7:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çokboşadam Ç kullanıcısına yanıt
    Ya şöyle züğürt züğürt Kocaeli'ni falan kazanan tipler konuşuyor ya mühendislik hakkında uyuz oluyorum. Daha yaşın kaç başın kaç? Barajı geçenin kazandığı üniversiteyi kazanmışsın gelmiş mühendislik hakkında konuşuyorsun. Ulan o büyük yapıların ihalesini yabancılar alıyor da Türk mühendisler çalışmıyor mu zannediyorsun cahil. Sanki bilişim sektörü Türklerin gözünün içine bakıyor. İnşaat mühendisliği Türkiye'de değil dünya'da en itibarlı en kazançlı bir kaç meslekten biridir. Kendi işini kurma konusunda da bir numaradır. Avustralya'da, Amerika'da, Rusya'da, dünyanın bir çok yerinde iş bulunabilir. Tabii doğru düzgün bir okuldan mezun olursan. Kocaeli'nden mezun bilgisayar mezunları olsa olsa internet cafede çaycı olur :D Hadi abisi barajı zor geçmişsin burada millete akıl vermeye kalkma. Merak etme inşaat mühendisleri her sektör'de iş bulur. Bak bakalım Türkiye'nin en büyük teknoloji mağazası TeknoSA'nın ceo'su nereden mezunmuş? Hadi abisi sana ödev. Ayrıca sana tavsiye sen boşu boşuna okuma. Yazılımı artık işletmeciler bile yapabiliyor. Hele Kocaeli falan gibi dandik üniversitelerden mezunsan hayatta iş bulamazsın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tan

Ya şöyle züğürt züğürt Kocaeli'ni falan kazanan tipler konuşuyor ya mühendislik hakkında uyuz oluyorum. Daha yaşın kaç başın kaç? Barajı geçenin kazandığı üniversiteyi kazanmışsın gelmiş mühendislik hakkında konuşuyorsun. Ulan o büyük yapıların ihalesini yabancılar alıyor da Türk mühendisler çalışmıyor mu zannediyorsun cahil. Sanki bilişim sektörü Türklerin gözünün içine bakıyor. İnşaat mühendisliği Türkiye'de değil dünya'da en itibarlı en kazançlı bir kaç meslekten biridir. Kendi işini kurma konusunda da bir numaradır. Avustralya'da, Amerika'da, Rusya'da, dünyanın bir çok yerinde iş bulunabilir. Tabii doğru düzgün bir okuldan mezun olursan. Kocaeli'nden mezun bilgisayar mezunları olsa olsa internet cafede çaycı olur :D Hadi abisi barajı zor geçmişsin burada millete akıl vermeye kalkma. Merak etme inşaat mühendisleri her sektör'de iş bulur. Bak bakalım Türkiye'nin en büyük teknoloji mağazası TeknoSA'nın ceo'su nereden mezunmuş? Hadi abisi sana ödev. Ayrıca sana tavsiye sen boşu boşuna okuma. Yazılımı artık işletmeciler bile yapabiliyor. Hele Kocaeli falan gibi dandik üniversitelerden mezunsan hayatta iş bulamazsın :D
    İTÜ inşaatı bir halt mı sanıyorsun sen genco.Stajda vs itülü birsürü öğrenci geliyor inan çoğu iki kelimeyi bir araya getiremiyor,sosyal becerileri yok,girişken değiller.İnşaatta okulun pek bir önemi yok yırtık ve girişken olman yeterli.Ne itü mezunları gördüm formenden azar yiyen

Sana öğrenci halinle bilmediğin konular hakkında saçma egonla yorum yapmamanı tavsiye ediyorum.Senin gibiler şantiyede yapamaz zaten.

Ayrıca itü ile övünmen garip olmuş kaç binle alıyor artık 20-30 ?

Şantiyede kimse hangi okuldansın diye sormaz.Sizin gibileri çok görüyorum şantiyede süt dökmüş kedi misali hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 1 Eylül 2018; 4:22:43 >

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Ben herhangi bir yeri bir halt sanmıyorum merak etme. Okulun sadece bir etiket olduğunun farkındayım. O sosyal beceriler okulla olmaz bireysel olur. Boğaziçi mezunu bir insan inanılmaz asosyal de olabilir, KTÜ mezunu bir insan inanılmaz girişken de olabilir. Bu işler öyle okulla falan olmaz. Sen nasıl şirketlerde çalışıyorsun bilmiyorum ama Rönesans, Nef, Teknik Yapı vb. büyük şirketlerin çoğunun insan kaynakları işe alımlarda üniversite filtreleme kullanır. Yani en başta İTÜ,ODTÜ,Boğaziçi,YTÜ vb. okullardan birinden değilsen seni mülakata bile çağırmazlar. Sen olayın sıralamayla olduğunu zannediyorsan çok yanlış gelmişsin :D ODTÜ makine isterse 100 binle alsın, Boğaziçi EE 150 binle alsın, İTÜ İnşaat 200 binle alsın bunların hepsi birer markadır. Önemli olan verilen eğitim, verilen kültürdür. Bak bakalım türkiyenin en büyük şirketlerinin kaç tanesinin yöneticisi İTÜ'denmiş. Bir mühendisin çalışabileceği tek yer şantiye değil, şantiyede yapamasam da olur zaten. Üstelik ben okulumla övünmüyorum merak etme. Ama daha üniversiteye yeni başlamış, nispeten kötü okullarda okuyan bir insanın mühendislik hakkında konuşması çok garip. Arkadaşı o konuda uyardım sadece.

• çokboşadam Ç kullanıcısına yanıt
    İnşaat sektörü burada çürüse Rusya'da var, Amerika'da var, Avustralya'da var. Daha şimdi kuzey avrupa ülkeleri bir çok projenin ihalesini yapıyor sen merak etme yani teknoloji geliştiği, Dünya nüfusu arttığı sürece inşaat sektörü de hiçbir zaman bitmeyecek. Dünya üzerinde inşaat sektörü bitse bile inşaat mühendislerine her sektörde iş var merak etme. Türkiye'nin en zengin 10 insanından 3'ü boşuna inşaat mühendisi değil. Senin kafan bunlara yetmez. Bir daha da insanların yardım için açtığı böyle başlıklara gelip, bilgisiz bilgisiz konuşma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.