Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sertifika Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
6
Favori
4.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sertifika Programları açılmıştır. Eğitimler uzaktan verilecektir ve 10 Hafta sürecektir.

• link, açıklama, eğitim içeriği, iletişim... v.s. ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

link, açıklama, eğitim içeriği, iletişim... v.s. ?????

https://eakademi.sakarya.edu.tr/
  • Arkadaşlar ayrıcahttps://twitter.com/SauEakademi vewww.facebook.com/SauEakademi sayfalarından da güncel bilgileri alabilir ve sorularınız olursa sorabilirsiniz.
  • Sertifikaların Europass Sertifika Eki ile Tüm Avrupa'da geçerliliği vardır.http://www.europass.gov.tr/ ayrıntılı bilgiyi bu adresten alabilirsiniz.
  • Eskiden bilgi teknolojileri ve bilgi yönetimi falan vardı kaldırılmış sanırım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Eskiden bilgi teknolojileri ve bilgi yönetimi falan vardı kaldırılmış sanırım artık.

Bahsettiğiniz programlar var ama e- bilgi teknolojileri yüksek lisans ve bilgi yönetimi de uzaktan eğitim önlisans programları olarak eğitim veriliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbaddua

Arkadaşlar ayrıcahttps://twitter.com/SauEakademi vewww.facebook.com/SauEakademi sayfalarından da güncel bilgileri alabilir ve sorularınız olursa sorabilirsiniz.

konuyu düzgün açar mısınız... fiyatları,eğitim içeriklerini,ne zaman başlıyacağını falan yazarsanız,konunuz şikayet edilmeyecektir

• Eğitimde ticaret dediğin işte böyle olur...Made by USA olduk çıktık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 5 Nisan 2013; 11:45:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı bu sertifikacılar kırıyo ha biz de bi umut diyip katılıyoruz arada.Lanet olsun ki işverenler sertifikaya önem veriyo bence çok gereksiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Eskiden bilgi teknolojileri ve bilgi yönetimi falan vardı kaldırılmış sanırım artık.

Bahsettiğiniz programlar var ama e- bilgi teknolojileri yüksek lisans ve bilgi yönetimi de uzaktan eğitim önlisans programları olarak eğitim veriliyor.

Ben 2008 bilgi yönetimi ön lisans almıştım zaten ama bir kaç yıl önce bilgi yönetimi setifika programıda çıktı (ön lisans değil) şimdi kaldırılmış artık.
  • dis ticaret programı 26 martta baslamıs, kayıt olabilmek icin yeniden program acılmasını mı bekleyecegiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Arkadaşlar ayrıcahttps://twitter.com/SauEakademi vewww.facebook.com/SauEakademi sayfalarından da güncel bilgileri alabilir ve sorularınız olursa sorabilirsiniz.

konuyu düzgün açar mısınız... fiyatları,eğitim içeriklerini,ne zaman başlıyacağını falan yazarsanız,konunuz şikayet edilmeyecektir

Eğitim fiyatları 240 TL ve havale olarak ödeniyor. Şu an için Üç eğitim açılmış durumdadır. Diğer eğitimlerde yeterli talepleri görürse açılacaktır. Açılmayan eğitimlerin ücretleri kesintisiz iade yapılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

dis ticaret programı 26 martta baslamıs, kayıt olabilmek icin yeniden program acılmasını mı bekleyecegiz ?

Uzaktan eğitim olduğu ve içerikleri geçmişe dönük kullanıcılar izleyebildiği için eğitime katılmak isteyenlere hala kayıt yapılıyor.
  • Tırt ya. İşverenler ne bu sertifikayı takarlar ne de bu programlarla birşey öğrenilir.
  • sonra dusunuruz cizgi tagemi neden kapatmak icin ugrastilar diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 hafta sonra sınav falan mı yapıyorlar yoksa diğerleri gibi kayıt olmak yeterli mi?
  • Şimdi mesela ben buradan sql server programına katılsam 10 hafta sonra sql server c# ve asp.net biliyormuş gibi yapabilecek miyim? Yazıktır ya. Allah için biraz faydalı birşeylerle uğraşın. Hem bugüne kadar bu ders verdiğiniz konularda ne yapmışsınız ki bir de sertifika dağıtacak yetkinliği kendinizde görüyorsunuz. Netten yayın yaptığınız asp kodları bile microsoftun hazır paketi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 240 Tl ye tam donanımlı bir eğitim yapmak imkansız bilmiyorsanız söyleyeyim tam olarak bu sertifikaları verdiğini söyleyen kurslar 3000 Tl den kapıyı açıyorlar. Ayrıca bu eğitimlerde herşey öğretilecek diye bir ibarede geçmiyor. Kursları veren hocalarda bu alanlarda proje yapan veya tecrübesi olanlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

10 hafta sonra sınav falan mı yapıyorlar yoksa diğerleri gibi kayıt olmak yeterli mi?

Eğitim bitimden 2 hafta sonra örgün olarak sınav yapılacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.