Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
303.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 2 gün önce yök tarafından 1. ve 2.öğretimler aynı parayı yatırcam aynı sayfayı bir kaç gün önce aştığımda 1-2.öğretimler 14.56 yazıyordu şimdi ikinci öğretimler 29 yazıyor anlamadım bu işi sitede ise

YAZ OKULU ÜCRETLERİ
    12 HAZİRAN 2012 TARİHİ İTİBARİYLE GERÇEKLEŞEN DERSE YAZILMA
    İŞLEMLERİNDE %60 AĞIRLIKLI OLARAK 1.ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT
    OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN DERSLERİN ÇOĞUNLUĞU 1.ÖĞRETİM
    KATEGORİSİNDE AÇILACAKTIR.
    BU NEDENLE; ÜCRET YATIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN TAMAMI (ADAMYO ve İLİTAM
    hariç), YAZ OKULU ÜCRET TABLOSUNDA BELİRLENEN 1.ÖĞRETİM ÜCRETİNİ
    ÖDEYEREK DERSE YAZILMA İŞLEMİ YAPACAKTIR. (Fazla ödenen ücretler için iade işlemi
    yapılacak olup, bu konu ile ilgili ilan yayınlanacaktır)
    DERS YA DA DERSLERİN BİR KISMININ 2.ÖĞRETİM KATEGORİSİNDE AÇILMASI
    DURUMUNDA 2.öğretimde kayıtlı ÖĞRENCİLERDEN İLAVE ÜCRET TALEP
    EDİLECEKTİR.
    ÖNEMLE DUYURULUR.

yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Arkadaşlar kykda kalıpta memnun olan var mı kararsız kaldım yurt konusunda. Biraz fikir almam lazım.

Kyk hakkında merak ettiğin bir soru varsa cevaplayabilirim.

iyi günler arkadaşlar ben sakarya üniversitesinde okuyorum yaz okuluna gelecegım kyk yurtlarında kalmam mümkün mü acaba normal dönem içinde kyk da kalmıyorum ayrıca günlük misafir ücretleri ne kadar oluyor kyk ların yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: ÜmitUçar

quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

quote:

Arkadaşlar kykda kalıpta memnun olan var mı kararsız kaldım yurt konusunda. Biraz fikir almam lazım.

Kyk hakkında merak ettiğin bir soru varsa cevaplayabilirim.

iyi günler arkadaşlar ben sakarya üniversitesinde okuyorum yaz okuluna gelecegım kyk yurtlarında kalmam mümkün mü acaba normal dönem içinde kyk da kalmıyorum ayrıca günlük misafir ücretleri ne kadar oluyor kyk ların yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Tam emin değilim fakat kalınabiliyor olması lazım 7.5 Tl olabilir günlük ücreti, arayıp sorarsan daha net bir bilgi alabilirsin.

• bu okulu düşünenler sakın gelmesin bu kadar net

neden mi ?

1) Daha kendilerinden haberleri yok
    2) Yök açıklama yapmış demişki 1.öğretimlerle 2.öğretimler yaz okulu ücretleri aynı
    3) Merkez kampüs diyor ki meslek yüksek okulları farketmiyor 2.öğretimsen 1.öğretim parası ödeyeceksin.Sonra xx meslek yüksek okulunu arıyorum yok hayır 2.öğretim parası yatırcaksın diyorlar kalkıp şunu dediğimde ama merkez kampüs böyle demiyor 2.öğretim fiyatı ödeyecekmişsiz dediğimde kıvırmaya çalışıyorlar.
    4) İnsanları içten pazarlıkçı genel tutmuyorum ama bir çoğu böyle.Seninle ilgili işleri düştüğünde kardeşim hafız filan derler.Sonra başkasına işi düştüğünde seni umursamaz kolay satar.Kendilerini akıllı zanneder.
    5) Sakarya'da herkes kendi çöplüğünde öter.Genellikle akyazı gençliği var bir başkasına der ki '' bak oğlum sen şunları tanıyormusun birisi bana bir şey yapsa hafız çağırırım adam dökerim buraya sökmez '' derler Hep birilerinin arkalarına sığınırlar.
    6) ulaşımı pahalıdır.Merkezden xxx şehre gittiğinde 3 tl ( Öğrenci ) verirsin.
    7) Eğer finalden sonra 1-2 puana ihtiyacınız varsa genellikle yaz okuluna bırakmaya dünden razılar.Adamların mantığı kalsanda bir şey olmaz kim görmüş ki yaz okuluna kalıpta geçemeyen adam.Ben şahidim öyle bir durum yok o dersin hocasının kıvırmasıdır.xxx bir dersin hocasıda sakın para veriyorum diye geçerim diye düşünmeyin diyor.Kuralsızlıktan başka bir şey değil.Bazılarının işine gelir bazılarının gelmez.Bu sene bir çok arkadaşım 1 ve 2 puanla yaz okuluna kaldılar hatta bırakın bucuk puanla kalan var.
    8) Havası suyu sıkıcıdır kışın bir erzurum kadar soğuk olmasada ona biraz daha yakın bir soğuk vardır.Yazında nemli havası vardır.
    9) Kantincisi,taksicisi,dolmuşcusu,fotokopicisi öğrenciyi soyar.İlk gittiğinizde size güler indirim yapar ayağınızı alıştırır sonra '' zam oldu hafız kusura bakma yapabilecek birşeyimiz yok '' derler.İnsanları soğuktur ve çakal gibi görünür.Eğer saf bir insansan seni çok rahat kullanırlar.
    10) Bahar şenlikleri yapar normalde parasız olması lazımken öğrenci başı 25 tl verirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: webconn

bu okulu düşünenler sakın gelmesin bu kadar net

neden mi ?

1) Daha kendilerinden haberleri yok
    2) Yök açıklama yapmış demişki 1.öğretimlerle 2.öğretimler yaz okulu ücretleri aynı
    3) Merkez kampüs diyor ki meslek yüksek okulları farketmiyor 2.öğretimsen 1.öğretim parası ödeyeceksin.Sonra xx meslek yüksek okulunu arıyorum yok hayır 2.öğretim parası yatırcaksın diyorlar kalkıp şunu dediğimde ama merkez kampüs böyle demiyor 2.öğretim fiyatı ödeyecekmişsiz dediğimde kıvırmaya çalışıyorlar.
    4) İnsanları içten pazarlıkçı genel tutmuyorum ama bir çoğu böyle.Seninle ilgili işleri düştüğünde kardeşim hafız filan derler.Sonra başkasına işi düştüğünde seni umursamaz kolay satar.Kendilerini akıllı zanneder.
    5) Sakarya'da herkes kendi çöplüğünde öter.Genellikle akyazı gençliği var bir başkasına der ki '' bak oğlum sen şunları tanıyormusun birisi bana bir şey yapsa hafız çağırırım adam dökerim buraya sökmez '' derler Hep birilerinin arkalarına sığınırlar.
    6) ulaşımı pahalıdır.Merkezden xxx şehre gittiğinde 3 tl ( Öğrenci ) verirsin.
    7) Eğer finalden sonra 1-2 puana ihtiyacınız varsa genellikle yaz okuluna bırakmaya dünden razılar.Adamların mantığı kalsanda bir şey olmaz kim görmüş ki yaz okuluna kalıpta geçemeyen adam.Ben şahidim öyle bir durum yok o dersin hocasının kıvırmasıdır.xxx bir dersin hocasıda sakın para veriyorum diye geçerim diye düşünmeyin diyor.Kuralsızlıktan başka bir şey değil.Bazılarının işine gelir bazılarının gelmez.Bu sene bir çok arkadaşım 1 ve 2 puanla yaz okuluna kaldılar hatta bırakın bucuk puanla kalan var.
    8) Havası suyu sıkıcıdır kışın bir erzurum kadar soğuk olmasada ona biraz daha yakın bir soğuk vardır.Yazında nemli havası vardır.
    9) Kantincisi,taksicisi,dolmuşcusu,fotokopicisi öğrenciyi soyar.İlk gittiğinizde size güler indirim yapar ayağınızı alıştırır sonra '' zam oldu hafız kusura bakma yapabilecek birşeyimiz yok '' derler.İnsanları soğuktur ve çakal gibi görünür.Eğer saf bir insansan seni çok rahat kullanırlar.
    10) Bahar şenlikleri yapar normalde parasız olması lazımken öğrenci başı 25 tl verirsin

yök'ün almış olduğu karara uymak zorundalar bu nasıl bir saçmalık böyle. bu arada biraz gaza gelmişsin galiba ilçelerde durum nedir bilmiyorum ama merkez o kadar da kötü değil en azından türkiye ort. üstünde diyelim.

• ben bıraktım kurtuldum yoksa sinir hastası olurdum.İnkilap dersine Atatürkden nefret eden ilahiyatçı girer.Cemaatçi ülkücü öğrenciler her türlü geçer 1 puanla yaz okuluna kalırsın yaz okulunda hoca cevapları kendii verir böyle biryerdirSosyal etkinlik yok sayılır bahar şenliğinde pazar kurarlar halkı desen muhafazakar gibi görünür ama alakası yoktur çok iki yüzlü insan vardır gelmeyin bu okula

pazartesi günü maliyet muhasebesi dersi vardı yaz okulu için istanbul'dan sakarya ya gittim xx myo okuluna saat 5 de ders vardı yetiştim 2 saat hocanın gelmesini bekledim gelmedi

bir yarım saat bekledikten sonra bizim çocuklar kapıda müdür beyi gördü söylediler hoca filan gelmedi diye yoklama verdi imzalayın gidin dedi

sonra salı günü sabah saat 8'de dönem sonu muhasebesi vardı saat 10 kadar bekledik bir ara herkes hoca geldi sınıfa filan dedi gittim baktık yine yarım saat gelmedi hoca sonra baktım herkes odasına çıkıyor hoca odasında ama derse inmiyor yoklama alıyor ders yok diyor.

aynı ders bu sabah da vardı çıktım tekrar hocayla konuştum '' hocam yarında dersiniz var gelicekmisiniz ? '' dediğimde '' bilmiyorum yine bugünkü gibi az kişi olursa yapmam '' dedi.Bende hocam istanbuldan geldim ya salı günü gidicem ya da çarşamba günü hocada '' yoklamada bir şey olmaz '' git dedi.Ben iyice sinirlendim arkadaşım zar zor tuttu kal dedi yinede girmiyorsa girmesinler yoklamaya imza atarsın gel bende kal dedi.Bu sabah saat 8 den 11 kadar maliyet saat 2 de dönem sonu muhasebesi vardı.Sabah gittim 20 dk bekledim gelen giden yok bende aldım eşyamı geldim.

Bu kadar sorumsuz okul olur mu ya ?

Sabah 5 de kalkıp izmitden gelen var bu kadar mı sorumsuz olunur ?

öğrencileri hiç düşünmüyorlar mı o sıcak havada ?

• UP

Bilgisayar mühendisliği

hocam bu sene sakarya üniversitesi bilgisayar muhendisliği dusunuyorum da sizin burayı kazandıgınızı gordum sormak istediğim bazı seyler var zahmet olmazsa sakarya üniversitesi bilgisayar muhendisliği bolumu nasıl egitimi,hocaları,kampusu vs. universiteye ulasım da sıkıntı olur mu sosyal aktiviteler nasıl sakaryada simdilik bunlar hocam yardım ederseniz minnettar kalırım

DH ESOGU
    Öğrencileri
    . . . ~ Endüstri Mühendisliği ~ . . .2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansss

quote:

Bilgisayar mühendisliği

hocam bu sene sakarya üniversitesi bilgisayar muhendisliği dusunuyorum da sizin burayı kazandıgınızı gordum sormak istediğim bazı seyler var zahmet olmazsa sakarya üniversitesi bilgisayar muhendisliği bolumu nasıl egitimi,hocaları,kampusu vs. universiteye ulasım da sıkıntı olur mu sosyal aktiviteler nasıl sakaryada simdilik bunlar hocam yardım ederseniz minnettar kalırım

Dostum öncelikle şunu söyliyim geçtiğimiz sene ben hazırlık okuduğum için bölüm hakkında çok bilgim olmadı onu burdaki diğer arkadaşlardan öğrenebilirsin. Kampüs güzel, manzarası çok iyi tepede kalıyor ulaşım sıkıntısı yok.sosyal aktivite olarak şehir bi istanbul değil tabi ama alışıyorsun mobilim fazla yazamıyorum ama iyi araştır hocam pişman olma istanbuldaysan yakın yerleri yaz kafan rahat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: webconn

son rezilliği yazıyorum

pazartesi günü maliyet muhasebesi dersi vardı yaz okulu için istanbul'dan sakarya ya gittim xx myo okuluna saat 5 de ders vardı yetiştim 2 saat hocanın gelmesini bekledim gelmedi

bir yarım saat bekledikten sonra bizim çocuklar kapıda müdür beyi gördü söylediler hoca filan gelmedi diye yoklama verdi imzalayın gidin dedi

sonra salı günü sabah saat 8'de dönem sonu muhasebesi vardı saat 10 kadar bekledik bir ara herkes hoca geldi sınıfa filan dedi gittim baktık yine yarım saat gelmedi hoca sonra baktım herkes odasına çıkıyor hoca odasında ama derse inmiyor yoklama alıyor ders yok diyor.

aynı ders bu sabah da vardı çıktım tekrar hocayla konuştum '' hocam yarında dersiniz var gelicekmisiniz ? '' dediğimde '' bilmiyorum yine bugünkü gibi az kişi olursa yapmam '' dedi.Bende hocam istanbuldan geldim ya salı günü gidicem ya da çarşamba günü hocada '' yoklamada bir şey olmaz '' git dedi.Ben iyice sinirlendim arkadaşım zar zor tuttu kal dedi yinede girmiyorsa girmesinler yoklamaya imza atarsın gel bende kal dedi.Bu sabah saat 8 den 11 kadar maliyet saat 2 de dönem sonu muhasebesi vardı.Sabah gittim 20 dk bekledim gelen giden yok bende aldım eşyamı geldim.

Bu kadar sorumsuz okul olur mu ya ?

Sabah 5 de kalkıp izmitden gelen var bu kadar mı sorumsuz olunur ?

öğrencileri hiç düşünmüyorlar mı o sıcak havada ?

Myo lar boyle, ben de az yasamadim
    Boyle bir olayi, Allah yardimcin olsun. Gidip gelmek cok kotu koyar. Bir de ders olmayinca, o kadar masraf yapiyorsun sonucta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakarya üni'ye aklı olan gitmez. Biz yandık siz yanmayın.

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Sakarya üni'ye aklı olan gitmez. Biz yandık siz yanmayın.

gidin kocaelini yazın hatta antep filan yazın burayı yazmayın

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Sakarya üni'ye aklı olan gitmez. Biz yandık siz yanmayın.

boyle konusmanızın sebepi nedir acaba hocam?

DH ESOGU
    Öğrencileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

hayırlı olsun ve son olarak geçmiş olsun :) . ben teknoloji fakültesi bilgisayar müh. 2. sınıf öğrencisi. varsa sorunuz cevaplaybildiğim kadarını cevaplarım.

ve son olarak şu sözü unutmayın. " ayık ol hafız 54 " :)

hocam ben sakarya bilgisayar muh. dusunuyorum egitimi iyi mi memnun kaldınız mı biraz bahseder misiniz sakarya üniversitesinden?

DH ESOGU
    Öğrencileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansss

quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

hayırlı olsun ve son olarak geçmiş olsun :) . ben teknoloji fakültesi bilgisayar müh. 2. sınıf öğrencisi. varsa sorunuz cevaplaybildiğim kadarını cevaplarım.

ve son olarak şu sözü unutmayın. " ayık ol hafız 54 " :)

hocam ben sakarya bilgisayar muh. dusunuyorum egitimi iyi mi memnun kaldınız mı biraz bahseder misiniz sakarya üniversitesinden?

teknoloji fakültesini düşünecekseniz eğitim kısmında sorun yok gayet iyi eğitimi var . ders programı avrupa standartlarında . bolca lab. dersi var ve teorikten çok uygulama ağırlıklıyız. fakat şu anlık sorunumuz hocalar . 3-5 tane hoca tüm derslere girip duruyor sanki aralarında paylaşmışlar dönüşümlü olarak dersleri veriyorlar. tek sıkıntımız bu. hocaların %90 ı elektronik mühendisliği bölümü mezunu bunun haricinde geriye bir sıkıntı yok. mühendislik fakültesinde ise durum tam tersi . hocalar iyi güzel fakat programlama derslerinin iyi olduğunu sanmıyorum oradaki adamlar fizik matematik yaparken biz programlama yapıyoruz

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

DH ESOGU
    Öğrencileri
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.